Praznina i bezvoljnost na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Ne znam ima li uopšte smisla pisati na ovom pdf.
I valjda je "pdf" a ne "ptf". Više ni u to nisam siguran.

Naime, ovde bih rado nabrojao na jednom mestu nekoliko stvari koje čoveka čine praznim ali ne znam koliko ima smisla ako tema bude obrisana.

A tema jeste za psihologiju. Neka pitanja koja bih postavio nisu za psihologiju i neću to pominjati.

Ovde ću samo da vas pitam da li postanete nekako prazni i iako ste imali ideja na pretek više ste digli ruke od otvaranja tema? Tako je meni.
Imam 1000 ideja, dođem i vidim copy-paste, smorim se i odustanem. (Pa nisam došao ovde da čitam novine...mada ima interesantnih, generalno treba smanjiti copy-paste broj tema.)

Hajde da vidimo da li će ova tema biti obrisana. Nešto drugo ni ne smem da napišem, to ću na pdf predlozi za forum.

Dakle, pitanje: šta vas "isprazni" i oduzme vam volju za diskutovanjem?

Rešenje je jednostavno, ne ulaziš na teme koje kod tebe izazivaju bezvoljnost i rešen problem . Mene lično isprazni vulgarnost, nekultura i iskazivanje mišljenja uvredama. Posebno me isprazni kada neko ne ume da prihvati različita mišljenja , već uvredama odgovara na njih. Osećam se tužno jer naš narod, očito, počinje da komunicira samo uvredama .

Rešenje je jednostavno, ne ulaziš na teme koje kod tebe izazivaju bezvoljnost i rešen problem . Mene lično isprazni vulgarnost, nekultura i iskazivanje mišljenja uvredama. Posebno me isprazni kada neko ne ume da prihvati različita mišljenja , već uvredama odgovara na njih. Osećam se tužno jer naš narod, očito, počinje da komunicira samo uvredama .
Da, nažalost. Ja mogu da se iskontrolišem ali nekad jednostavno neću. Neke stvari nisu fer.
Na primer, navodio sam ovaj primer i pre nego što si ti postala mod, da ne shvatiš lično, tzv "zapišavanje teritorije".
Jednostavno, kad god JA otvorim neku temu na psihologiji, nekih 2-4 žene su me konstantno vređale i ukratko pokušavale da me isteraju i oteraju odavde.
Ja sam to nazvao "zapišavanje teritorije".

Rešilo se tako što su (ne)pomenute osobe tražile trajno brisanje naloga i sada mogu da pišem jer jednostavno nisu tu- ali zar je to rešenje?

Sad sam pisao ovde jer sam na psihologiji otvorio svojevremeno dosta tema i neću da dozvolim da neko ovaj forum prisvaja, bilo od strane drugih korisnika bilo od strane moderatora.

Frustraciju koju osećaš preokreni u pozitivan pristup temema koje voliš .Počni malo da analiziraš : kako bih se ja osećao da meni neko kaže ono što ne želim da čujem i kojim rečima bih to iskazao .
Eto. Da li ti moraš da mi odgovoriš samo zato što si moderator? Ne moraš.
I bolje nemoj nego da mi se obraćaš kao petogodišnjem detetu.
Kao prvo- ne znaš me.
Kao drugo- taj tvoj "savet" nije uopšte savet. Ja nisam toliko glup a nisam ni mentalno zaostao.

Pusti ljude neka napišu šta misle.

Naime, ovde bih rado nabrojao na jednom mestu nekoliko stvari koje čoveka čine praznim ali ne znam koliko ima smisla ako tema bude obrisana.

A tema jeste za psihologiju. Neka pitanja koja bih postavio nisu za psihologiju i neću to pominjati.

Ovde ću samo da vas pitam da li postanete nekako prazni i iako ste imali ideja na pretek više ste digli ruke od otvaranja tema? Tako je meni.
Imam 1000 ideja, dođem i vidim copy-paste, smorim se i odustanem. (Pa nisam došao ovde da čitam novine...mada ima interesantnih, generalno treba smanjiti copy-paste broj tema.)

Hajde da vidimo da li će ova tema biti obrisana. Nešto drugo ni ne smem da napišem, to ću na pdf predlozi za forum.

sve je već ispričano, pretrljano, izlizano, 'analizirano', usahlo...

Kao prvo- ne znaš me.
Kao drugo- taj tvoj "savet" nije uopšte savet. Ja nisam toliko glup a nisam ni mentalno zaostao.

Apsolutno ne moram, ali ja sam na temi koja me ne čini ispraznom, dakle, čemu frustracija ? To što sam mod, ne znači da ne mpogu izneti svoje iskreno mišljenje , razmisli, da li ti mene poznaješ, znaš li kakva sam osoba, jesam li iskrena ili ne i sl . Moj savet sam primenila na sebi, zato sam ga i iznela, može da ti ne sviđa ali to ne znači da nisam bila dobronamerna . I zašto je problem da budem i mod i običan član sa svojim mišljenjem ? Čime je izazvan toliki animmoziitet prema meni, konkretno ?

Apsolutno ne moram, ali ja sam na temi koja me ne čini ispraznom, dakle, čemu frustracija ? To što sam mod, ne znači da ne mpogu izneti svoje iskreno mišljenje , razmisli, da li ti mene poznaješ, šznaš li kakva sam osoba, jesma li iskrena ili ne i sl . Moj savet sam primenila na sebi, zato sam ga i iznela, može da ti ne sviđa ali to ne znači da nisam bila dobronamerna . I zašto je problem da budem i mod i običan član sa svojim mišljenjem ? Čime je izazvan toliki animmoziitet prema meni, konkretno ?
Smiri se.
Ok ako si dobronamerna, bolje, ja pokušavam da dokažem da ni ja uopšte nisam zlonameran.
Jednostavno sam došao da se pomirimo. Evo popuštam i povlačim se. Zar ne primećuješ? Samo sam rekao da ne moraš da odgovoriš baš na svaki post, gušiš temu i izazivaš bezveze svađu, sad vidim da to ne radiš namerno.

Nadam se da ćemo moći da se razumemo jer ja planiram dosta tema da otvorim na ovom pdf. Ili ptf.

Otvori svoj blog i udalji se od toksičnog okruženja koje vlada na forumu.

Mene smaraju teme u kojima neko trazi savjet za neki svoj licni problem.Ne mislim ovdje na zdravlje, to mi je OK da se pomogne, ali recimo probleme u porodicnim odnosima .Ne mogu da vjerujem da neko nije u stanju da to rijesi u krugu porodice .I onda uslijede pametovanja, savjeti, svi znaju sve i to mi bas oduzima volju .

Nadam se da ćemo moći da se razumemo jer ja planiram dosta tema da otvorim na ovom pdf. Ili ptf.
Meni nije jasno kome tvoje teme mogu da smetaju. Obične, životne
teme u kojima polaziš od sebe, svojih iskustava i razmišljanja.

Samo smanji očekivanja. Ne pišeš zato što očekuješ da te neko razume,
već zato što hoćeš da kroz neku temu sam sebe bolje razumeš. I rešen
problem.

Kao prvo- ne znaš me.

Jedini ovde koji ima problem si ti.
Zena ti je dala kulturan pewdlog.
Uhvatio si se za jednu recenicu i protumacio je kako zelis.
Tvoje pravo.
Ali nije ceo svet protiv tebe. Zapamti.
Nisi nikome bitan. Pogotovo ne ovde.
Sto pre razbijes tu iluziju, lakse ces ziveti.
Sretno.

Vraćam se forumu uvek sa 100% sebe uvek u sklopu čega su i moje brojne ideje, ali ne čini da se osećam praznom, otvarala teme ili ne.
Dolazim radi razgovora, a ako se i ne desi nijedan ponekad, to mi je ok.
I ovo će biti na nivou razgovora sa petogodišnjim detetom, ali... očekivanja... očekivanja lično svodim na minimum ili ih uopšte nemam.
Nemam mnogo ljudi ni u svojoj direktnoj okolini koji bi na teme koje volim ćaskali, i to baš kad se meni ćaska...
Onako...
Ukoliko je osećaj praznine jak, moramo se odmaknuti i preći na neku drugu aktivnost da nas praznina ne proguta.

Vraćam se forumu uvek sa 100% sebe uvek u sklopu čega su i moje brojne ideje, ali ne čini da se osećam praznom, otvarala teme ili ne.
Dolazim radi razgovora, a ako se i ne desi nijedan ponekad, to mi je ok.
I ovo će biti na nivou razgovora sa petogodišnjim detetom, ali... očekivanja... očekivanja lično svodim na minimum ili ih uopšte nemam.
Nemam mnogo ljudi ni u svojoj direktnoj okolini koji bi na teme koje volim ćaskali, i to baš kad se meni ćaska...
Onako...
Ukoliko je osećaj praznine jak, moramo se odmaknuti i preći na neku drugu aktivnost da nas praznina ne proguta.
Bravo. Zdravo je s'vremena na vreme i izmaći se malo, ja to radim.

Sada preteruješ!

Zašto opet spominjanje nečeg što je bilo, provlačenja tuđih nikova?
Ova tema nema veze sa tim, zašto ponovo i ponovo?!

I mene je progonila ostavljena žena umislivši da sam njen bivši momak, da svu muziku, poeziju, postove posvećujem baš njoj na indirektan način.
Pa eto, preživela sam, iako sam za nju ostala ON
:rotf:

Više ne pišem romantično, ni najmanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back