praznici nam stizu 2 :)

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
ovakvu temu sam otvorila pre xx godina u proslom zivotu kad smo ziveli u nekim normlanijim uslovima
ajmo malo o novoj godini i novom dobu
kako planirate ove godine da se oprostite od ove koja nam je pokazala da nacin zivota moze da bude potpuno drugaciji i da se navike lako menjaju
da li kupujete poklone dragim osobama i da li kupujete nesto sebi
da li kompanija u kojoj radite ima budzet za poklone i paketic
kako cete ove godine da obelezite novu godinu u firmi
najavlju i neku zabranu kretanja, koliko ce to da vam poremeti planove
da li se radujete novoj godini i onome sto ce da nam donese

:zjelka::zjelka2::ztorba:z:bv::poklon::snesko6::ukras3::ukras4::veseljaci:
:ovca::ovca::ovca:

Poslednja izmena:
Screenshot_20201210_203628.jpg

ovakvu temu sam otvorila pre xx godina u proslom zivotu kad smo ziveli u nekim normlanijim uslovima
kako planirate ove godine da se oprostite od ove koja nam je pokazala da nacin zivota moze da bude potpuno drugaciji i da se navike lako menjaju

nemam nikakve planove tako da mi pol. cas u tom smislu nista ne bi poremetio ali bi u smislu toga da se opet osetim kao zivotinja u kavezu, ne podnosim zabrane narocito kad nam ih poglavnik saopstava sav prepodoban i pun sebe

ne radujem im se odavno, dan ko i svaki drugi

.... nam se dizu. :malav:

A obicno sam u tom trenutku smenjivanja godina bivao napolju sa nekim ok ljudima, pa jos kad se i sretnem sa jos ok likova bude kul, mada tom dogadjaju trezveno pristupam, nije to neki spektakl, nizu se sugave godine jedna za drugom, nije bas neki povod za slavljenje fakat da vreme protice i izmice. Ni novogodisnji seks ne favorizujem, i tu vazi ono kad se ima s cim i sta svaki je dan ko Nova godina. :))))

Obično jelku unosim negde posle SV. Nikole. Sada sam je uneo prošle nedelje...što pre da završimo sa 2020-om :lol:
Hoću da ova ode....samo neka ide jbm li je,pa makar nada da će sledeća biti "normalnija" me drži.

Što se firme tiče ja sam moje zaposlene još u novembru poslao na rad od kuće uz sastanak jednom nedeljno radi preuzimanja dokumentacije i to se neće menjati u dogledno vreme samim tim ne postoje planovi za bilo kakve dodatne aktivnosti oko praznika, a od poklona ide standardno bonus koji će ove godine biti više simboličan...u skladu sa rezultatima realno. Drugim rečima sreća pa smo pretekli bez potresa i ostali na broju...barem za sada jer situacija je sve gora.

Онако најискреније, убијена сам у појам. И депримирана, али се копрцам, да бар делујем ОК. Да нема форума да напишем шта мислим вероватно бих саму себе за задњицу изуједала. Будим се незадовољна, па удахнем као- хајде, још један дан, идемо... И онда изгурам некако. Јутро ми је најтеже. Сваки пут се пробудим са надом да сам сањала, и онда схватим да нисам. А ова ситуација ми је успорила решавање проблема.
Тако да... Све ми је некако... преко воље. Уз наду да ћу бити боље. Ето...

Moja komsinica iz prizemlja vec par nedelja cim se smrkne tri krila nase zgrade obasjava nekom
svetlecom ukrasnom lampom koju drzi na terasi, to fercera, to menja boje, vrti zrake, laseruje, cuda pravi - snasa Madjarica poranila sa udaranjem praznicnog stimunga. :)))) Zajebava se, neka, moze joj se, ostala udovica, ponasledjivala neke nekretnine, a u najboljim je godinama, poleptirila bre ko siparica, svi joj zavide. :malav:

Ja cu da kuvam,kuvam,pa cu da u ponoc sedim u wc sa napanjenom muzikom i drmam bobija u krilu da ne oseti vibracije od detonacija.
PETARDE SU ZA RETARDE !!!!
U 00,15 min sedam u kola i idem da cuvam mamu.
Pokloni ce biti za sve naravno pod jelkom,prvog januara kod njih za rucak uz sarmu i valcer
Trebali smo da idemo u petrovac,da setamo pored mora,da prosetamo od przna preko milocerskog parka do svetog stefana,da se nauzivamo mora i borova,al ne mogu da ostavim tatu da pazi mamu

Poslednja izmena:
Онако најискреније, убијена сам у појам. И депримирана, али се копрцам, да бар делујем ОК. Да нема форума да напишем шта мислим вероватно бих саму себе за задњицу изуједала. Будим се незадовољна, па удахнем као- хајде, још један дан, идемо... И онда изгурам некако. Јутро ми је најтеже. Сваки пут се пробудим са надом да сам сањала, и онда схватим да нисам. А ова ситуација ми је успорила решавање проблема.
Тако да... Све ми је некако... преко воље. Уз наду да ћу бити боље. Ето...
MEni je jako zao sto ti patis, iako nemam pojma sta je u pitanju... :zag:

Nadam se da ti je mama ok? :heart:
I da ce biti ok i da je to jedino sto te muci.

Jedino što zasigurno znam to je da sam od N. godine na godišnjem odmoru! Radujem se svakako...! :zpozdrav:

Meni su pomesana osecanja.u ovoj godini sam uspela da padnem sa bicikla,bilo je vise nego strasno i predugo je trajalo i da dobijem koronu.cak mislim da sam i onaj nesretni prst zagnojila pocetkom ove godine.sve je trajalo predugo
Sa druge strane sam isla sa drugaricama na kopaonik i sa muzem na more i bilo mi je divno
I karantin nas je porodicno neverovatno zblizio,do sad nisam mislila da zajedno moze da nam bude tako zabavno,veselo,lepo...
Pukosmo i finansijski zbog kuce na moru,al to me nije bas nesto taklo.
Zamisli zaradila vece pare,a ne mogu da putujem da ih trosim
Eto,utesih se :mrgreen:

Ovde bi mogli da napisete i sta vam se lepo desilo ove godine,da se podsetimo i sitnica koje su nas radovale.nije 2020 samo korona
Meni je godina generalno bila ok...žao mi je samo što nisam mogla putovati gde sam planirala!Ali...neće ni ova korona doveka!Kupila sam dosta novih stvari za kuću,posvetila se više stvarima za koje ranije nisam imala vremena...ova godina mi je bila dosta mirnija od prethodnih! Obnovila sam licencu u firmi...ništa spektakularno se nije desilo,ali se ne žalim!
Najviše volim novogodišnje praznike, jer volim zimu, tako da meni ovo doba godine baš, baš odgovara!To je doba godine, kad idem malo na "slow down"...s proleća me hvata euforija za promenama i putovanjima!z:bv:

Poslednja izmena:
volim ng i sve oko nje i ma koliko da sam bila na korak da skliznem u los mod naterala sam se da ne bude tako
okitila sam jelku, stan, spremam paketice za decu, za zmua i drugarice, za mamu i baku, za svratiste
i pravim planove za ng jelovnik
1.1. cu izaci u setnju sve i da nam uvedu zabranu, prekrsicu je, zabole me
jeste da nece biti ulice otvorenog srca, kuvanog vina i odzak kolaca ali bice onog mira koji toliko volim, bice ruske i bice neradnih par dana

bila je godina grozna, ali nije najgora, mnogo gora bila mi je 2018.
bice i sledeca gorzna vrv, sto da se pravim da nece kad dobrim delom hoce, mozda bude jos i gora, uopste me nece cuditi
ali nekako sam misljenja da cemo sve da prebrodimo daj samo da ostanemo zdravi
ili da ozdravimo
pa posle, kada prodje ovo ludilo i ono posle njega, mic po mic da vracamo stvari na svoje mesto, da se mrdamo i mislimo o nekim drugim koracima

i onim velikim zivotnim i onim malim
da odem sa drugaricama na pice, u neki nocni provod, to sam toliko odlagala pre korone a sada malo malo pa pomislim kako mi bas to treba, da pijemo, da se grlimo, smejemo, ljubimo i glasno pricamo
da odemo na more na ono divno mesto opet i da ga mrvu vise obidjem
da idem na koncerte koje sam ove god propustila
da j vise vremena provodi sa bakom
da zmu i ja odemo konacno na neki vikend u prag ili pestu
da odem u bec na vikend
i tako, dugacka je lista svega onoga sto zelim i hocu
a za sada daj da ostanemo zdravi i ozdravimo i da se najedemo ruske salate

i da, da napravim kolutice narandze i limuna :malav:

Meni je ova godina bila kao raspust đacima 🤣
Svuda prođoh "kroz iglene uši" sve zahvaljujući pandemiji
A što se tiče Nove godine, dočeka iste, poklona i tako dalje, ja jednostavno ne vidim smisao u slavljenju toga što je Zemlja napravila pun krug oko Sunca, izvinite ali stvarno...pre nekoliko godina moradoh izaći, trpim hladnoću i smrzavam se ako je trg u pitanju, ako je zatvorena varijanta svi veštački "skockani" kao da je ne znam šta u pitanju, i opet se vraćam na poentu da je Zemlja obišla krug ili tačnije elipsu oko Sunca i vratim se kući.
Ja se najbolje provedem na žurkama bez povoda. Sve što je nekako "prisilno" u meni izaziva sarkazam i odbojnost. Onaj osećaj "tupavog krda".

Bila je grozna, ali ne i najgora.
Bila sam rastrzana ali sam to rešila, jedan veliki korak sam napravila, presložila prioritete.
Nervira me tapkanje u mestu, osećaj da mi je život u vakuumu, ali ok, nije prvi put, proći će, samo da svi ostanemo zdravi.
Fali mi što nismo nigde išli na odmor, fali mi što nisam promenila sredinu ni okolinu, ali i to otpisujem pod buđavu godinu i kažem samo neka to bude najveće zlo.
Fali mi što nikako da se otresem osećaja koji imam, kao i prilikom raskida, kad dođeš u situaciju da pobegneš jer bukvalno ne možeš da dišeš, i dalje misliš o sebi loše i i dalje imaš osećaj da se nisi dovoljno potrudio. Mrzim taj osećaj neuspeha, zaista se nadam da će ostati iza mene.
Da budemo zdravi i na broju, a za više ćemo videti.

Kako cu se oprostiti od ove godine?
Trebala sam radno... bice sa drustvom, verovatno kucna varijanta... iako je moj san da budem negde, na plazi, sa mm-em... ili bilo gde... cak bi i neki novi grad bio nesto sto bi mi prijalo, ako vec nema mora... jer mi bas treba promena...

Poklone?
Kupujem deci. Sebi ne. Nikome.
Doduse, mojima jesam i gledacu i ove godine da im uzmem neku sitnicu, tati kozmetiku a mami cu smisliti...

Paketic?
Deca dobiju po paketic.

U firmi?
Nikako.

Radujem?
Cemu?
Danas nisam u tom fazonu... mozda sutra.

Ova godina je bila cudna.
Mnogo sam radila. Mnogo bila sa decom. Nisam se razvela a mnogo sam se svadjala. Sledece cu biti jos gora pa cemo videti. :lol:

Back