- Poruka
- 8.889
Ewo owako, fazon meni treba dewojka!!
Kad kazhem treba, mislim stwarno treba mi.. Treba mi onaj lepi osetaj, kad si zaljubjen, kao nekada sto sam bio, treba mi onako ono swe.. Kada je tu nek adewojka zhiwot ima smisao, bez iste nema... E sada problem...
U zadnjih jedno 2 meseca, od moje zadnje gf, koja mi se manje wishe swidjala, ne mogu da nadjem ni jednu dewoku
. Fazon startowale su me jedno njih par, mahom 93-94(tom godistu se najwishe swidjam xD) ali jednostawno nije isto.. Znacxi meni ne znacxi nista sex, ne znacxi mi nista da tako sa nekom kojekakwom, nego treba mi, bilo koj adewojka, a opet da bude ona prawa. msm komplikowano je xD. I ewo sada imam priliku da se smuwam sa nekom, msm nije ona losa, ok je onako srednje, ali.. Ne osetjam se dobro, ne osetjam se isprawno + mislim da sam zaljubem u jednu drugu bivsu, ali nije bas da sam zaljubjen nego mislim o njoj cesto, i ugledam se na nju.. Sta da radim? 
Kad kazhem treba, mislim stwarno treba mi.. Treba mi onaj lepi osetaj, kad si zaljubjen, kao nekada sto sam bio, treba mi onako ono swe.. Kada je tu nek adewojka zhiwot ima smisao, bez iste nema... E sada problem...
U zadnjih jedno 2 meseca, od moje zadnje gf, koja mi se manje wishe swidjala, ne mogu da nadjem ni jednu dewoku