Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
jesu prema hriscanstvu pa ih ne bi trebalo slaviti i proglasavati za svete...
vec ih iskljuciti iz crkve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravno zboriš,Tosicka:jesu prema hriscanstvu pa ih ne bi trebalo slaviti i proglasavati za svete...
Nisam, mislio sam da si iz Kotora pa da razumiješTosicka:ti se to kao malo sprdas...
Alekasandar3:На ТВ је била приказана церемонија представљања оперативне јединице система С-400 који ће бранити централни део русије. На свечаности Православни свештеник је благосиљао систем С-400
http://www.iht.com/articles/2007/08/06/europe/russia.php
eremita:Нека вала........и треба се бранити од Сатане.......
![]()
Iron Lord:Tehnićejskiji vapros:
DA LI S400 RADI VERSKIM PRAZNICIMA?
Данке!
Iron Lord:A koja joj je krsna slava?
Alekasandar3:Свети Иван The JetWrecker
To je neki katolički svetac? The Jetwяecker mi ne zvuči pяavoslavno...Alekasandar3:Свети Иван The JetWrecker
SiIent Bob:
To je neki katolički svetac? The Jetwяecker mi ne zvuči pяavoslavno...
Anglosaksonska bagяa se infiltяilaяa, ups, ubacila, u яedove SPC, te ja pяedlažem inkviziciju!
Alekasandar3:Све само не iron maiden. Не подносим их
А и Точак не прави онако добре ствари као некад...
Iron Lord:Znači, sve smo bliži vječnajom spokoju?
Baš lepo od Rusa što ulažu u poljoprivredu...
Mislim da je pomenutom popi bilo pametnije da je krstio jariće...
Da nevinim ljudima poput siptara i ustasa koji su nenaoruzani pobili stitine hiljade ljudi!!! Cudna neka nevinasca, a za srbe koje ste proterali iz RSK su po tebi naoruzani banditi koji su se samovoljno vratili u srbiju bez ikakvog razloga, jeli??tokyo::shock:
OMG![]()
da treba se braniti tako da se puca po nevinim ljudima, ubija civile i da sveštenici i svećenici mogu slobodno da pipkaju našu djecu
jel?![]()
A tebi bi bilo bolje da se smiris sa izlivanjem vredjanja pravoslavlja, nije ni cudo sto su te banovali sa mesto administratora!!! Tebi bi trebalo uopste zabraniti komp!! A pre toga da te odvedemo u crkvu i isteramo djavola iz tebe!! Nisi ti cist!!Iron Lord:Znači, sve smo bliži vječnajom spokoju?
Baš lepo od Rusa što ulažu u poljoprivredu...
Mislim da je pomenutom popi bilo pametnije da je krstio jariće...
Само ако понесе С-400Iron Lord:Da pozovemo ruskog popa da ih pokandiše?
Није против Православља, али ниј ени чистstrsljen_serb:A tebi bi bilo bolje da se smiris sa izlivanjem vredjanja pravoslavlja, nije ni cudo sto su te banovali sa mesto administratora!!! Tebi bi trebalo uopste zabraniti komp!! A pre toga da te odvedemo u crkvu i isteramo djavola iz tebe!! Nisi ti cist!!
Original postavio strsljen_serb:
Da nevinim ljudima poput siptara i ustasa koji su nenaoruzani pobili stitine hiljade ljudi!!!
Grof Ostroški:Hodža u Iranu izvršio "sunet" nad raketama. Odvrnuo im glave , sad smo mirni.......