Правосолавни свештеник благосиљао С-400

Alekasandar3:
На ТВ је била приказана церемонија представљања оперативне јединице система С-400 који ће бранити централни део русије. На свечаности Православни свештеник је благосиљао систем С-400 :)

http://www.iht.com/articles/2007/08/06/europe/russia.php

eremita:
Нека вала........и треба се бранити од Сатане.......

episkop2qi.gif

Tehnićejskiji vapros:

DA LI S400 RADI VERSKIM PRAZNICIMA?
Данке!

SiIent Bob:

To je neki katolički svetac? The Jetwяecker mi ne zvuči pяavoslavno...

Anglosaksonska bagяa se infiltяilaяa, ups, ubacila, u яedove SPC, te ja pяedlažem inkviziciju!

Za početak ispitivanje početi rastezanjem na "točak" a ostaviti subjekt da prenoći u "čeličnoj devici" (iron maiden) te nastaviti ujutro sa šurenjem i bičevanjem.
Kada dodjemo do korisnih informacija, založiti vatru na Trgu ili baciti na giljotinu.

Čoveče, koliko su Turci bili humani...

Iron Lord:
Znači, sve smo bliži vječnajom spokoju? :D

Baš lepo od Rusa što ulažu u poljoprivredu...
Mislim da je pomenutom popi bilo pametnije da je krstio jariće...

А ја ипак мислим да је било боље да је тебе нека баба из фамилије одвела да те крсте..... а не овако НЕКРСТ КОЈИ ЛАНДАРА ПО ПОДФОРУМУ......без вЈезе......

п.с. Да ли ти припадне мука од мириса тамјана? (хехехееееее......= '''''''''''''''''''''''''''')

tokyo:
:shock:

OMG :roll:

da treba se braniti tako da se puca po nevinim ljudima, ubija civile i da sveštenici i svećenici mogu slobodno da pipkaju našu djecu
jel? :evil:
Da nevinim ljudima poput siptara i ustasa koji su nenaoruzani pobili stitine hiljade ljudi!!! Cudna neka nevinasca, a za srbe koje ste proterali iz RSK su po tebi naoruzani banditi koji su se samovoljno vratili u srbiju bez ikakvog razloga, jeli??
SLusaj bre ustaso, prestani sa provokacijama i uvredama!!! Mislim da prevrsavas svaku meru tolerancije i uvazavanja!!! Ionako niste nam bas po volji, jos i na forumu da se izivljavate, pa onda tu nesto nije u redu, ili sa vama ustasama ili sa adminom koji dozvoljava ovakve ispade tvoga tipa!!

Iron Lord:
Znači, sve smo bliži vječnajom spokoju? :D

Baš lepo od Rusa što ulažu u poljoprivredu...
Mislim da je pomenutom popi bilo pametnije da je krstio jariće...
A tebi bi bilo bolje da se smiris sa izlivanjem vredjanja pravoslavlja, nije ni cudo sto su te banovali sa mesto administratora!!! Tebi bi trebalo uopste zabraniti komp!! A pre toga da te odvedemo u crkvu i isteramo djavola iz tebe!! Nisi ti cist!!

strsljen_serb:
A tebi bi bilo bolje da se smiris sa izlivanjem vredjanja pravoslavlja, nije ni cudo sto su te banovali sa mesto administratora!!! Tebi bi trebalo uopste zabraniti komp!! A pre toga da te odvedemo u crkvu i isteramo djavola iz tebe!! Nisi ti cist!!
Није против Православља, али ниј ени чист:)

Back