Pravoslavne zemlje su prihvatljive za sve ostale osim za katoličke

Pa nisam ja iskreno vezana bila za Karla, Karlo je OTO, a oni jesu katolici. Problem je vrsta zabave i teme vezane za odredjeni uzrast. Ja mogu da kapiram anime i muziku kao isključivi izvor informacija o svijetu oko tebe, ali maksimalno do 25. 30. godina.

Covjece ja punim 38 za manje od dva mjeseca i stvarno ne vidim laskanje u tome da mi klinci od 20 godina prijete sa foruma koji mi je nekada bio dovoljan kada sam bila neiskusan student.

AUTORSKA
Ova zanemarena činjenica je i kod samih pravoslavaca neprimećena a i ako i jeste kod nekih nije dovoljno i ozbiljno.
Rat u Ukrajini je mnogo otkrio ali mnogi veruju da je razlog samo nacizam pokatoličenih ukrajinaca.
Pravoslavci ne mogu sami i to i Rusija zna jer zapad ima sve mehanizme od neiscrpnog novca do medija i manipulacija.
Katoličke zemlje su odabrale zlo kao instrument protiv svih pravoslavaca počev od Srba pa sve do Rusa.
Pravoslavci se moraju spremiti jer pravi rat još nije počeo a hoće.

Koje katoličke zemlje? Protiv kojih pravoslavaca?

Baljezganje na maksimum 🤣🤣🤣

AUTORSKA
Ova zanemarena činjenica je i kod samih pravoslavaca neprimećena a i ako i jeste kod nekih nije dovoljno i ozbiljno.
Rat u Ukrajini je mnogo otkrio ali mnogi veruju da je razlog samo nacizam pokatoličenih ukrajinaca.
Pravoslavci ne mogu sami i to i Rusija zna jer zapad ima sve mehanizme od neiscrpnog novca do medija i manipulacija.
Katoličke zemlje su odabrale zlo kao instrument protiv svih pravoslavaca počev od Srba pa sve do Rusa.
Makaveljisticko krscanstvo je samo sredstvo a ciljevi su rudna bogastva.

Niko normalan ne poštuje nikoga ko simpatiše A. Putina
A po čemu ste vi "normalni".. :hahaha: vi to sami sebi dodelili titulu..E mukice..Imam prava da poštujem i podrzavam koga ja hoću vaše je dal ćete to da prihvatite ili ne.. Vi mozete da podrzavate zapad, gey lobi, zelenu Gretu a boli vas sto ja podrzavam Putina..z:lol:I vi sebe nazivate "normalnom osobom"

Ето то је тај католички приступ животу....срби не иду у цркву, јер нисмо црквен народ.
Православље није црква већ народ.

Dakle, ''pravoslavlje'' je ono što ti kažeš da jeste, a ne ono kako je vekovima definisano od Nikejskog sabora i ostalih vaseljenskih sabora? Ti si dakle bogumil, a ne pravoslavac. Ne postoji pravoslavlje bez crkvene hijerarhije.

Православље није црква већ народ.

То би значило да је православље пуки примитивизам и скакање око ватре; постоје и неке друге перспективе, на срећу.

A po čemu ste vi "normalni".. :hahaha: vi to sami sebi dodelili titulu..E mukice..Imam prava da poštujem i podrzavam koga ja hoću vaše je dal ćete to da prihvatite ili ne.. Vi mozete da podrzavate zapad, gey lobi, zelenu Gretu a boli vas sto ja podrzavam Putina..z:lol:I vi sebe nazivate "normalnom osobom"
"Nećemo više o pederima, sad malo o homoseksualcima."

- ruso🐒🐒

AUTORSKA
Aco marseljac je dekretom ukinuo pravoslavce 1920 na područiju ex A-U i stvorio svetosavce !To ti ne smeta?

izaslo danas kud Srbende... skroz u duhu ove teme... :lol:

323434412_1150713348982729_359975514833267742_n.jpg

Nagrada Karla Velikog za 2023. ide Zelenskom i ukrajinskom narodu.......Carolus Magnus: Karolus serenissimus Augustus a Deo coronatus magnus pacificus imperator Romanum gubernans imperium[118] ("Charles, most serene Augustus crowned by God, the great, peaceful emperor ruling the Roman empire") to the more direct Imperator Romanorum ("Emperor of the Romans").

https://www.index.hr/vijesti/clanak...e-zelenskom-i-ukrajinskom-narodu/2421686.aspx

Najveća nagrada u EU. Inače Eu je nastala tako što su se zemlje koje su nastale raspadom Franačke ujedinile, Francuska, Njemačka, Italija i zemlje Beneluxa.

Inače Drang nach Osten je franačka politika, kasnije ju je preuzela Istočna Franačka. Ukrajina je primjer te expanzije.

Na žalost @Marin83 Nemačku je Staljin vratio tamo gde je bila pre Ostliedlung-a, a i Generalplan Ost, tj Operation save Ukraine ne ide baš kako bi ti želeo, kao da je slom Zelenog Rajha postao izvestan čak i sponzorima.

Kralo Veliki je inzistirao da ga se službeno oslovljava sa: "Karolus serenissimus Augustus a Deo coronatus magnus pacificus imperator Romanum gubernans imperium" iliti po naški "Karlo Presvetli August, okrunjen od Boga, veliki miroljubivi rimski car, koji vlada carstvom"
A kako Vašu Visost da oslovljavamo? Toliko si opsednut Karlom Velikim i carevima i kraljevima da mora da tu ima nečega.

Back