pravo vreme za forum

.....:cao: ne razumem bas najbolje, kakve veze imaju blokirani neciji linkovi sa dolazenjem na forum...valjda oni kojima je zabranjeo s' posla
ni ne mogu da dodju..ili sam ja ipak ne upucena...nebi me nista cudilo, niti bi mi bilo prvi put...

Дебељуцоооо :hej:

. cim je gotovo radno vreme nje nema :D

- - - - - - - - - -

.....:cao: ne razumem bas najbolje, kakve veze imaju blokirani neciji linkovi sa dolazenjem na forum...valjda oni kojima je zabranjeo s' posla
ni ne mogu da dodju..ili sam ja ipak ne upucena...nebi me nista cudilo, niti bi mi bilo prvi put...

vidis kod nekih su pustili net da bi se bavili naucno istrazivackim radom ali su im iskljucili YT i slicne servise da bi mogli da se skoncentrisu na rad i posao..ali ne lezi vraze..ovi se dosetili..fooruumiiiiii nisu cenzurisani :mrgreen:

- - - - - - - - - -

pre sa posla,uglavnom u dezurstvu nocu,

ja sam mislio da se u nocnim dezurstvima ne gubi vreme na surfovanje po netu :per:

:mrgreen:

blokirani linkovi jedne znamenite forumasice pozamasne mase tanke epruvete su me podstakli da ovo pitam :D

odakle najradije dolazite na forum..sa posla ili od kuce :)

moje radno mesto nije kancelarija, nemam android telefon kojim mogu da pregleđujem internet a i da imam slaba vajda jer tamo gde radim slab je signal za te stvari...
znači isključivo od kuće
i zbog toga često puta zanemarim ili odložim obaveze koje imam zbog foruma :/

Poslednja izmena:
Nisam ni ja zavisnik. Mogu da prekinem kad god hoću. :lol:
S posla upadnem povremeno jer nemam baš mnogo vremena, a od kuće uveče kad polegam decu, obavezno, jedino ako nisam kući.
Forum mi je pružio mnogo smeha i zabave i hvala vam na tome! :super:
Ko ga nije probao, ne zna o čemu pričam. Mada treba ga umeti i konzumirati, ljudi se upletu pa hoće da nahebu. Ja ga isključivo koristim za zabavu. :heart:

Pravo vreme je kad te ukućani ne zarezuju, a ne gleda ti se TV, ne čitaju ti se knjige, nisi van kuće, nisi umoran, ne želiš da te dave komšinice ispraznim pričama, kad hoćeš nešto da baciš u rupu, kad te neka tema zaintersuje, kad hoćeš da se nasmeješ, kad imaš potrebu da pišeš.
Nije pravo vreme kad vidiš da ti forum ne prija, kad nemaš s dobre sagovrornike, kad nemaš šta da pišeš i vidiš da si počeo da mlatiš praznu slamu.

Nisam ni ja zavisnik. Mogu da prekinem kad god hoću. :lol:
S posla upadnem povremeno jer nemam baš mnogo vremena, a od kuće uveče kad polegam decu, obavezno, jedino ako nisam kući.
Forum mi je pružio mnogo smeha i zabave i hvala vam na tome! :super:
Ko ga nije probao, ne zna o čemu pričam. Mada treba ga umeti i konzumirati, ljudi se upletu pa hoće da nahebu. Ja ga isključivo koristim za zabavu. :heart:
isto kazu za cigarete,pice,hranu, sex...:cool:

Pišem od kuće jer na poslu nam je net nedostupan i zabranjen. Kad je pravo vrijeme? Kad sam raspoložena i imam slobodnog vremena i kada poželim da pišem sa članovima, pročitam nove vijesti i postavim slikice po temama... Ima ovdje dosta toga da se pročita i nauči. :D

Na poslu nemam net, a i da imam, na bolovanju sam.
A pravo je vreme za forum baš ovo - prva jutarnja kafica koju nemam s kim da popijem. Npr. sutra neću sa vama da pijem kafu, jer mi čovek ne ide na posao.

:ok:

Na poslu nemam vremena glavu da dignem,
a često je tako i kod kuće ...

Ovo je baš pravo vreme ...
Prvu kafu popila sa dragim (doneo mi, :heart: moje, u krevet)
otišao na pijacu (i na "kafu" ;)) sa drugarima iz komšiluka,
ja skuvala drugu i kuckam po malo ...

Back