- Poruka
- 129.707
blokirani linkovi jedne znamenite forumasice pozamasne mase tanke epruvete su me podstakli da ovo pitam 
odakle najradije dolazite na forum..sa posla ili od kuce

odakle najradije dolazite na forum..sa posla ili od kuce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blokirani linkovi jedne znamenite forumasice pozamasne mase tanke epruvete su me podstakli da ovo pitam
odakle najradije dolazite na forum..sa posla ili od kuce![]()
Дебељуцоооо![]()
.....ne razumem bas najbolje, kakve veze imaju blokirani neciji linkovi sa dolazenjem na forum...valjda oni kojima je zabranjeo s' posla
ni ne mogu da dodju..ili sam ja ipak ne upucena...nebi me nista cudilo, niti bi mi bilo prvi put...
pre sa posla,uglavnom u dezurstvu nocu,
ovo važi pa aj da ne kažem 90%, al sigurno za više od pola forumaša koji ovde dolaze. cim je gotovo radno vreme nje nema![]()
Sa posla sam davno, stidljivo uchestvovala, likujuci u sebi shto kradem vreme, a onda dodjem kuci iblokirani linkovi jedne znamenite forumasice pozamasne mase tanke epruvete su me podstakli da ovo pitam
mjok,nisam pravi zavisnik...vishe ko oni shto povremeno pushe i piju,al naravno ima vremenai ondak si sfatila da sise navukla![]()
isto kazu za cigarete,pice,hranu, sex...Nisam ni ja zavisnik. Mogu da prekinem kad god hoću.
S posla upadnem povremeno jer nemam baš mnogo vremena, a od kuće uveče kad polegam decu, obavezno, jedino ako nisam kući.
Forum mi je pružio mnogo smeha i zabave i hvala vam na tome!
Ko ga nije probao, ne zna o čemu pričam. Mada treba ga umeti i konzumirati, ljudi se upletu pa hoće da nahebu. Ja ga isključivo koristim za zabavu.![]()
Na poslu nemam net, a i da imam, na bolovanju sam.
A pravo je vreme za forum baš ovo - prva jutarnja kafica koju nemam s kim da popijem. Npr. sutra neću sa vama da pijem kafu, jer mi čovek ne ide na posao.