Sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle 40. ...
Ljudi treba da prozive prvo svoj zivot i svoje snove pre nego sto stvore decu.. Jer u suprotnom je cesta pojava nametanja svojih zelja detetu, odnosno zivot kroz njih...
Osim naravno ako nekome nije bas zelja i svrha zivota da ima dete, onda i u 20. moze..
od 27 do 35 pod uslovom da obadvoje rade i mogu da žive odvojeni od roditelja.
MogućeAko je to uslov, onda u Srbiji se ne bi rodilo vise od 500 dece godisnje![]()
od 27 do 35 pod uslovom da obadvoje rade i mogu da žive odvojeni od roditelja.
znam da je smešno,ali znam da je i najbolje ( i smejati se) a i biti nezavistan od mame i tate i živeti u svom malom domu da ti se niko ne meša i ne odredjuje pravilaхахаха хохохо
Elektriku forumaši mogu zapamtiti samo po zalaganju za pravljenje dece bez materijalne obezbeđenosti. Na svakoj povezanoj temi je prva i najglasnija. Interesantan fenomen.
znam da je smešno,ali znam da je i najbolje ( i smejati se) a i biti nezavistan od mame i tate i živeti u svom malom domu da ti se niko ne meša i ne odredjuje pravila![]()
Počelo je...![]()
ja poznajem nekoliko parova.Izmedju ostalog dečka i devojku od 24 godine koji žive u stanu i to svom.Само се церекај, ја не знам никога које на старту имао 'све' - било да је у питању посао, било да је у питању самосталан живот.
Деца чак мало и погурају ствари па се онда цела фамилија ангажује да помогне око решавања горепоменутих проблема.
ja poznajem nekoliko parova.Izmedju ostalog dečka i devojku od 24 godine koji žive u stanu i to svom.
Neki su nasledili imovinu pa prodali,kupili stanove,imali već posao i našli partnera i započeli život....
Individualno je, kad budu oboje zeleli i mogli da imaju osnovno. Ako se ceka ispunjenje svih uslova, onda to na kraju bude nikad.Sta mislite?
Mnogi su cekali da se materijalno obezbede, pa se ispostavilo da su imali druge prepreke, neki cak i nepremostive...Elektriku forumaši mogu zapamtiti samo po zalaganju za pravljenje dece bez materijalne obezbeđenosti. Na svakoj povezanoj temi je prva i najglasnija. Interesantan fenomen.
Meni je jezivo kad neko rodi dete sa 18-20 godina, pa te iste mlade mame polude sa 25, pijance, drogiraju se i menjaju frajere ko carapeŠto pre to bolje
Pravo vreme za brak nije vezano za godine, nego kad se sretne prava osoba za to.
Mnogi ne žele da stupe u brak jer ne žele da izgube slobodu.
Meni samo nije jasno koja se to sloboda gubi stupanjem u brak sa osobom sličnih interesovanja, prioriteta...
Što se tiče pravog vremena za decu, tu se potpuno slažem sa Distnace:mnogi su čekali da se steknu uslovi i uvek je falilo nešto...tako da je i to individualno,ustvari.
tu negde oko 30e kad se izivi nadje stalni poso kupe kola naslede nekretnine i porodicni poslovi i nadje dobra riba s mirazom