PRAVO VREME ZA BRAK I DECU

Po vama, koji period zivota je najbolji za brak i decu?

• pre 20.

glasova: 5 14,3%
  • 20-30

glasova: 14 40,0%
  • 30-40

glasova: 19 54,3%
  • posle 40.

glasova: 3 8,6%

• Ukupno glasova
    35
  • Anketa je zatvorena .
posle 40. ...
Ljudi treba da prozive prvo svoj zivot i svoje snove pre nego sto stvore decu.. Jer u suprotnom je cesta pojava nametanja svojih zelja detetu, odnosno zivot kroz njih...
Osim naravno ako nekome nije bas zelja i svrha zivota da ima dete, onda i u 20. moze..

posle 40. ...
Ljudi treba da prozive prvo svoj zivot i svoje snove pre nego sto stvore decu.. Jer u suprotnom je cesta pojava nametanja svojih zelja detetu, odnosno zivot kroz njih...
Osim naravno ako nekome nije bas zelja i svrha zivota da ima dete, onda i u 20. moze..

Ne znam, po meni je najbolje negde posle 30, a pre 40. Iz razloga jer muskarci redje prezive zdravi 70-u, a zene generalno imaju problem oko trudnoce vec nakon 35.godine.

Само се церекај, ја не знам никога које на старту имао 'све' - било да је у питању посао, било да је у питању самосталан живот.

Деца чак мало и погурају ствари па се онда цела фамилија ангажује да помогне око решавања горепоменутих проблема.

Само се церекај, ја не знам никога које на старту имао 'све' - било да је у питању посао, било да је у питању самосталан живот.

Деца чак мало и погурају ствари па се онда цела фамилија ангажује да помогне око решавања горепоменутих проблема.
ja poznajem nekoliko parova.Izmedju ostalog dečka i devojku od 24 godine koji žive u stanu i to svom.

Neki su nasledili imovinu pa prodali,kupili stanove,imali već posao i našli partnera i započeli život....

Pravo vreme za brak nije vezano za godine, nego kad se sretne prava osoba za to.
Mnogi ne žele da stupe u brak jer ne žele da izgube slobodu.
Meni samo nije jasno koja se to sloboda gubi stupanjem u brak sa osobom sličnih interesovanja, prioriteta...

Što se tiče pravog vremena za decu, tu se potpuno slažem sa Distnace:mnogi su čekali da se steknu uslovi i uvek je falilo nešto...tako da je i to individualno,ustvari.

Pravo vreme za brak nije vezano za godine, nego kad se sretne prava osoba za to.
Mnogi ne žele da stupe u brak jer ne žele da izgube slobodu.
Meni samo nije jasno koja se to sloboda gubi stupanjem u brak sa osobom sličnih interesovanja, prioriteta...

Što se tiče pravog vremena za decu, tu se potpuno slažem sa Distnace:mnogi su čekali da se steknu uslovi i uvek je falilo nešto...tako da je i to individualno,ustvari.

Ne mislim ni ja da treba cekati da se u zivotu stekne sve, ali takodje sam veliki protivnik zivota sa roditeljima, odsustvo stalnog zaposlenja i praviti decu. Treba srediti ipak neke kockice u zivotu pa tek onda stvarati porodicu.

Back