Pravo na izbor kao svuda u razvijenom zapadu

Poruka
4.292
Ljudi ako ovi satanisti na vlasti donesu odluku po naradjenju novog svetskog poretka da deca ne mogu u skolu ako ne prime vakcinu protiv kovida obavezno se skupite svi i u sto vecem broju pred skupstinu da se izborimo za slobodu i pravo na izbor.

Ne postoji ddrzava na zapadu koja pod ucenama i prisilno ce uvoditi vakcinu protiv korone!!! Ako moze slobodan izbor u evropi hocu isto i u Srbiji!!! Ako se ugledamo na evropu i zakone donosimo na osnovu evropskih naredjenja zasto onda se razlikujemo po ovom pitanju vajkcina? ZATO STO ONI ZELE DA ISPITAJU VAKCINU NA NAMA MI SMO IM ZAMORCICI.

Možak me više boli od ovih gluposti.Prvo su bili satanistički čipovi,pa onda čipovi kojima će da nas šetaju na daljinski preko 5g mreže,pa onda hoće preko tih čipova da prave kiborge od nas,sad više nisu čipovi nego hoće da ekspreimentišu nad decom...sutra dan ima da bude šta? Verovatno nešto još luđe...

Poslednja izmena:
MOžda si primetio,on otvori temu,u vezi nečega što ga trenutno muči,i više ne učestvuje u njoj. I to radi (najverovatnije u fazi alkoholisanog stanja,voli pivo) kad se zanese,kada taj zanos prodje (opijat više nema delovanje),on gubi interes i ne učestvuje više,i otvara novu temu koja ga muči i traži nekoga da mu objasni to,u slučaju da mu se ne svidja nešto od odgovora,zna i da uvredi (obično na verskom nivou,satanista,pobornik iluminata..itd) ako mu se ne dotakne živac,izbegava celu temu,dok mu ne dodje novo razmišljanje za novu temu.

postoje ljudi koji ne smeju da se vakcinišu jer im je imunitiet oslabljen,oni zavise od toga da ostali budu vakcinisani kako ne bi mogli da im prenesu.
Ima jos jedna stvar. Kad se ti koji se ne vakcinisu razbole od te bolesti? Da li treba da im se uskrati nega? Da li je trebalo uskratiti bolnicko lecenje svim nevakcinisanim kad je izbila epidemija morbila?

Ima jos jedna stvar. Kad se ti koji se ne vakcinisu razbole od te bolesti? Da li treba da im se uskrati nega? Da li je trebalo uskratiti bolnicko lecenje svim nevakcinisanim kad je izbila epidemija morbila?
Pa ne,ne može da se uskrati niti bi trebalo jer opet nije etički uskratiti nekom lečenje zbog toga zato što veruje u gluposti.
Ali mislim da bi trebalo da se roditelji dece koja umiru od komplikacija neke bolesti za koju su odbili vakcinu iz bilo kog razloga koji nije medicinski opravdan da se terete za ubistvo iz nehotice...a one dece kojoj zbog nevakcinacije na neku bolst ta bolest ostavi ozbiljne posledice za zanemarivanje.

Ali mislim da bi trebalo da se roditelji dece koja umiru od komplikacija neke bolesti za koju su odbili vakcinu iz bilo kog razloga koji nije medicinski opravdan da se terete za ubistvo iz nehotice...a one dece kojoj zbog nevakcinacije na neku bolst ta bolest ostavi ozbiljne posledice za zanemarivanje.
Pa ako cemo tako bilo koja mera kaznjavanja je eticki upitna.

Pa ako cemo tako bilo koja mera kaznjavanja je eticki upitna.
Pa vidi,jedno je kad neko iz neznanja ili zbog toga što je manipulisan pogrešnim informacijama dopustio da bude u situaciji da stavi svoj život u opasnost,to mu je dovoljna kazna što se razboleo uopšte a drugo je kada to radi sa tuđim životom.A lekarima je posao da leče bez izuzetaka,ne mogu da ostave pacijenta iako je sam sebe doveo u tu situaciju,ako jasno ne izjavi da ne želi da bude lečen.
Vidiš ako odbiju da leče nekog koji se razboleo jer je odbio vakcinaciju,to već otvara vrata i za to da sutra dan odbiju da leče i nekog koji je zadobio teške povrede u saobraćajnom udesu jer nije vezao pojas,ili nešto slično.

Back