Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
sta bre sad, fali ti jasna definicija "cestito celjade"
pa valjda je pitanje dal je za kucu ili nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umetnica...pa sad, to je nakako veoma sirok pojam, a i definicija je jako fleksibilna.
A i to "cestito celjade" mi nekako ne ide uz "umetnica".![]()
sta bre sad, fali ti jasna definicija "cestito celjade"
...i za kucu (a to mi ne treba), a i za van kuce...
Ne brzaj opet, citak pazljivije malo.
Pomenuo sam definiciju umetnice, a ne definiciju postenog celjada.
I dodao kako mi te dve stvari nekako ne idu jedna uz drugu.
Kako sad to? Ti bi da ti radja decu a neces ni da ti visi gajbi? E kad bi to tako islo...![]()
ma ja sam samo za "cestito celjade" reko
sta cu da kazem na umetnici kad ne znam sta time misli
...pa volio bih da ne moram sam djete odgajati i vodati ga po pozoristima, galerijama itd...drago mi je kada je jos neko poerd mene takav...isti su ciljevi.
Ono da zna 2 jezika, da zna prozboriti, objansiti, izaci u restoran, hoce uciti novo (malo salsa sa bata Bokijem) i sl...ne da samo sjedi pred tv-om i tovi se...msm, majka nije samo to. Msm lakse bi mi bilo kada bi neko bio istih pogleda...
pa malo je vizionarka...odlucila se za smjer od kojeg nema "ljeba" i to mi dosta govori o njoj...kontam, kao prvo.
Kao drugo, ima u glavi a i iz fine je porodice...to je takodje bitno...zivi sama vec 4 godine...emancipovana je i daleko je od svojih...sama, to mi je isto bitno...isti sam.
Bori se i zeli da se bori...to mi se svidja i to privlaci moju paznju...
Eto, matorci...sad sve znate...mozete da me hebete...
Nemoj ni oko toga previse grcevito.
Da ova moja voli pivo, pecanje i fudbal - pa tacno bih pobegao u Zimbabve.
Bitne su neke osnovne stvari u pogledu na zivot i da se tu poklapate manje-vise.
A to da li ce voleti salsu, pecanje, pivo, izlaske - to i nije toliko vazno. Uostalom, smatram da je cak od prednosti kada obe osobe imaju neke stvari, samo za sebe.
Cuj sve znamo...pa najbitnije stvari nam nisi jos ispricao.
Kakve sise ima?![]()
Nema velike...vise male...ni gooza nije kao kod plesacica na kakve sam navikao...ali ima ono "nesto" u licu sto me privlaci...zraci, harizma me kida na komade...
Kad deca dodju - mozes da prodas Play Station, XBOX itd. Neces se naigrati FIFA i ostalih zajjebancija.
Mislim, ako iole zelis da im budes otac. Ima i onih koji se zabiju u podrum citav dan, peglaju igrice, a o deci neka se brine zena. Cenim da nisi u tom fazonu.
Potpis je Hommage odredjienim funkcionerkama.![]()
Narasce i sise i dupe, ima vremena...nema frke.![]()
Ne, na to i ja mislim...ali ne treba mi prica subotom ujutro uz dorucak...sta cemo...u soping trositi pare ili cemo u muzej...lakse se nadjes oko bitnih momenata...a sada, naravno da ja necu ici sa njom u atelje...msm imam ja COD i FIFU za opustanje, salsu i tenis...svako svoje momente...ali odredjene navike igraju jako veliku ulogu...pogotovo one koje su bitne za odgoj djeteta.
PS dobar ti je potpis, svidja mi se...ima ona novopeceno-narodna:"udari hljeb u glavu"... (:
- - - - - - - - - -
Nema velike...vise male...ni gooza nije kao kod plesacica na kakve sam navikao...ali ima ono "nesto" u licu sto me privlaci...zraci, harizma me kida na komade...
izgleda da coveku nikad ne odgovara sve, mislim te price ja idem mojim drustvom ti tvojim a tamo je mahom i njen bivisi me smara
nije lose kad se i zajedno rade stvari
mada sam i jedno i drugo imao, moja svabica je htela samnom svugde da ide, znaci i na fudbal svaki put...to me ponekad samralo ipak hoces malo i da se opustis sam
e onda ova druga nije htela nikad da ide, a ovamo kuka sto sam po ceo dan na terenu
...i sta je brate za tebe bolje...da radite stvari zajedno ili odvojeno?
...ako je kao sto Chickava kaze...odmah cu klince da pravim...
zlatna sredina uvek...lepo je kad se rade stvari zajedno al svako mora da ima i svoj slobodan prostor
Los primer si uzeo.![]()
Pa bas zato ti kazem. LOL