Pravo lice zdravstva u "državi" Srbiji...

Nisam smela da otvorim link, kad sam procitala uvodni tekst.
Nikada nisam bila sklona nasilju, ali pomislim da covek treba da se opase dinamitom i kao na filmu....puf!
Kad smo to postalli neljudi?

Ma ne možeš im ništa, ponašaju se kao dobro organizovana sekta.

Tolika doza nehumanosti nije viđena nikada i nigde.

A taj urgentni centar bi trebalo stvarno razrušiti da ne ostane kamen na kamenu. Nema bolesnika koji ne provede bar 8 sati na kojekakvim pregledima u najtežim situacijama, kad trpe bolove najčešće. Porodica stoji nemoćna, premešta pacijenta od sobe do sobe, to traje i traje i traje, svako od lekara samo gleda kako da bolesnika prebaci kod kolege da se on pozabavi njime. Jezivo. Stvarno ga treba zatvoriti kao ukleto mesto.

Ma ne možeš im ništa, ponašaju se kao dobro organizovana sekta.

Tolika doza nehumanosti nije viđena nikada i nigde.

A taj urgentni centar bi trebalo stvarno razrušiti da ne ostane kamen na kamenu. Nema bolesnika koji ne provede bar 8 sati na kojekakvim pregledima u najtežim situacijama, kad trpe bolove najčešće. Porodica stoji nemoćna, premešta pacijenta od sobe do sobe, to traje i traje i traje, svako od lekara samo gleda kako da bolesnika prebaci kod kolege da se on pozabavi njime. Jezivo. Stvarno ga treba zatvoriti kao ukleto mesto.

Imala sam prilike da se i sama u to uverim.
Zasto pojedinci uopste biraju tu profesiju? Zar osnovni preduslov nije humanost, saosecanje, ili ja zivim u zabludi?

De me tera djavo da otvorim link i sliku

Jel moguce ovo da se dogodi, kako se zove ovo, sta je ovo

Slika jeste mučna,ali mislim da bi svi trebali da pogledaju,da se otrezne i konačno shvate u kakvoj to "državi" živimo...
Nemojte samo misliti da je on jedini koji tako polako umire u strašnim bolovima...
Sutra će možda neko od nas tako završiti jer plašim se da se ovde ništa neće promeniti...

Kakva je - takva je - NAŠA JE !!!
Nemamo drugu,
a što se tebe tiče cenim da bi se čak i za tebe našao lek ...

Par godina u zatvorenom u Guberevcu, Topolnici, Lazi ...
i odma' si kao nov ....:zper:

Pa takva i jeste zbog vas takvih. :)
Nisi valjda mislila da sam pomislio na onu lepotu od prirode koju ste jednako shebali kao i sve cega se dotaknete.
To je taj šabanski mentalitet gde je "hebem ti kevu" k'o dobar dan, a svuda drugo vas cekaju batine.
Dzaba vam je Kralj onomad govorio "imajte postoVANIJE" ... Šabanizam prve klase ;)

Back