PredatorBG11
Ističe se
- Poruka
- 2.006
Nemoja da te nocas ja is....am!Kill Bill:Trazim ban za ovu zivotinju ......marsovca.........cudoviste........ebem li ga sta li je![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoja da te nocas ja is....am!Kill Bill:Trazim ban za ovu zivotinju ......marsovca.........cudoviste........ebem li ga sta li je![]()
Kill Bill:[/B]
Sta, brate jel probao........da gleda Kineze kako jedu zmijsko meso?? :wink:
Kill Bill:Trazim ban za ovu zivotinju ......marsovca.........cudoviste........ebem li ga sta li je![]()
Kill Bill:To ti potpuno verujem. I da nisi rekao , ja sam pretpostavio da si redovan kupac u 70 bloku.
Mora da si super , kad se zgotivis onako u kinesku garderobu, od glave do pete....![]()
![]()
neboysha:Mislim ti LDPovac koji si postavio temu vodis molim te racuna o tibetskim casnim sestrama i budistickim svestenicima. A da su to uradili sa monasima i svestenstvom Srpske pravoslavne crkve rekao bi da su to i zasluzili jer su "velikosrpska i genocidna" organizacija. Zato 9. maja raskrstiti sa nekrstima i oterati ih za vazda iz zemlje! DOLE LDP I ZAPADNJACKE NVO
Zarathustra:Билде, могу да се кладим да оно што носиш сада на себи, једино уколико ниси егзибициониста па седиш го, је произведено у Кини...