Pravno pitanje

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509
Odbijena mi je žalba od strane Višeg prekršajnog suda u Beogradu a povodom presude na proizvoljno nalupetanu prijavu o JRM-u
Zanima me da li sud utvdjuje činjenice ili se predmeti rešavaju prema raspoloženju i (ne)iskustvu sudije?
Smatram da nalupana prijava nikako ne može biti izvedena iz zapisnika policajca koji je obavljao intervenciju

Dobijam li šta ako zahtevam da se ponovi postupak tj da se sve vrati "na nulu" ili da se žalim republičkom sudu za povredu zakonitosti pošto sudija nije htela da se bavi napisanim tj izmišljenim stavkama?

moras prikazati celu presudu da bi ti se nesto moglo reci

Sastale se tri žene i za svaku rečenicu u žalbi dodale da se odbija
Mislim da se više cimala zapisničarka nego sudije

Dobih info da republički sud u 99% odbija žalbe po defaultu te da je najpametnije pokrenuti postupak od nule tj vratiti prvom opštinskom sudu.

Zanima me mogu li da tražim zapisnik policajca kao dokaz da je izvesno lice u stanici policije naduvalo prijavu?

Sastale se tri žene i za svaku rečenicu u žalbi dodale da se odbija
Mislim da se više cimala zapisničarka nego sudije

Dobih info da republički sud u 99% odbija žalbe po defaultu te da je najpametnije pokrenuti postupak od nule tj vratiti prvom opštinskom sudu.

Zanima me mogu li da tražim zapisnik policajca kao dokaz da je izvesno lice u stanici policije naduvalo prijavu?

E moj prijatelju gde ti tražiš pravdu.

Back