Iskljucivo na cirilici, pozeljno da u boci bude domaca ljuta sljivkaBaci poruku u boci kroz portal.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskljucivo na cirilici, pozeljno da u boci bude domaca ljuta sljivkaBaci poruku u boci kroz portal.
Ne postoji nikakav portal.Pa kreni.
Šta bi komunicirala i šta očekuješ od portala?Ne postoji nikakav portal.
Moja privatna stvar.Šta bi komunicirala i šta očekuješ od portala?
..jeste, sad kao ne postojiNe, ne postoji nikakav portal
Naglašeno je na početku da je situacija hipotetička...jeste, sad ne postoji
...jeeeste, pitam za drugara.....Naglašeno je na početku da je situacija hipotetička.
ne smeš da uznemiravaš žemske.Ја сам једном тако хипотетички питао неку рибу шта би било кад би га ставио само до пола, а не цео.
Кроз три дана сам се суочио са оптужбама за сексуално узнемиравање.
Hipoteticki hteo da stavi ... i to do pola. Pa jeste uznemiravanje ... uznemirila se riba.ne smeš da uznemiravaš žemske.
Do kraja il ništa
crnje nemaHipoteticki hteo da stavi ... i to do pola. Pa jeste uznemiravanje ...
ne smeš da uznemiravaš žemske.
Do kraja il ništa
pamet uglavu junioreМа, то ме баба наместила.
Хтела да ме се ратосиља и да ме ували комшики у фамилију. Пију оне ујутру кафу, па причају како комшика има девојку за удају, а из богате су породице, па бабе проводаџисале...оно...моја баба има момка за женидбу, млад, леп, паметан, јесте да спава до 2 сата после подне, ал' каже..."жена ће га доведе у ред". А и комшика 'тела да уда унуку, пошто и она мало зашла у године, па јој пролазе возови а куца биолошки часовник. И тако бабе испроводаџишу, и намести ме баба, мог'о сам главу да изгубим.
Mene tela neka baba da zeni za svoju unuku ... imamo traktor, kombajn drzimo prodavnicu u Krusevac a zivimo na selo planiramo kafanu da otvorimo ... hektari neki mi spominje ... a imam i unuku za udaju, gde ti je ta unuka: "Pa evo je pored mene" (do tada sam mislio to neka druga baba sto samo cuti pored ove)Ма, то ме баба наместила.
Хтела да ме се ратосиља и да ме ували комшики у фамилију. Пију оне ујутру кафу, па причају како комшика има девојку за удају, а из богате су породице, па бабе проводаџисале...оно...моја баба има момка за женидбу, млад, леп, паметан, јесте да спава до 2 сата после подне, ал' каже..."жена ће га доведе у ред". А и комшика 'тела да уда унуку, пошто и она мало зашла у године, па јој пролазе возови а куца биолошки часовник. И тако бабе испроводаџишу, и намести ме баба, мог'о сам главу да изгубим.
Hm, san mi je da drzim bar na plazi, ... mozda sam trebao da volontiram i steknem iskustvo u seljacku kafanuMene tela neka baba da zeni za svoju unuku ... imamo traktor, kombajn drzimo prodavnicu u Krusevac a zivimo na selo planiramo kafanu da otvorimo ... hektari neki mi spominje ... a imam i unuku za udaju, gde ti je ta unuka: "Pa evo je pored mene" (do tada sam mislio to neka druga baba sto samo cuti pored ove)di me nadje ...
drzava bi morala prvo da utvrdi javni interes za vanzemaljskim portalom i onda bi prvo istrazivala portal, a onda vrvt i ekproprisala deo imanja koji je neophodan da se nesmetano koristi stvar u javnom interesu, tj hipoteticki vanzemaljski portal. za ekproprijaciju drzava bi ti platila po trzisnoj ceni nekretnine koju konfiskuje. nekad je prosto nacionalizovala, sto je smanjivalo birokratiju.Hipotetički, kada bi se na mom privatnom imanju pojavio portal vanzemaljskog porekla, kome bi pripadao taj portal, i da li bi država imala pravo da mi
1. oduzme imanje
2. zaposedne imanje da bi istraživala portal
3. da li sam dužna da prijavim (hipotetički) portal?
Da, to je i moj neki zaključak. Samo, kako bi mi platila portal po tržišnoj ceni, tj kako bi odredila tržišnu cenu do tad neviđenog i pretpostavljamo (na Zemlji) nepostojećeg objekta? Pre bi mi platila da ćutim zauvekdrzava bi morala prvo da utvrdi javni interes za vanzemaljskim portalom i onda bi prvo istrazivala portal, a onda vrvt i ekproprisala deo imanja koji je neophodan da se nesmetano koristi stvar u javnom interesu, tj hipoteticki vanzemaljski portal. za ekproprijaciju drzava bi ti platila po trzisnoj ceni nekretnine koju konfiskuje. nekad je prosto nacionalizovala, sto je smanjivalo birokratiju.
bila bi duzna, da, ali bi mogla i da kazes da nisi imala pojma sta je to i nisi mu pridavala znacaj.
kod nas je ipak malo drugacijeDa, to je i moj neki zaključak. Samo, kako bi mi platila portal po tržišnoj ceni, tj kako bi odredila tržišnu cenu do tad neviđenog i pretpostavljamo (na Zemlji) nepostojećeg objekta? Pre bi mi platila da ćutim zauvek
To sve naravno pod uslovom da ću, tj da bih uopšte prijavila portal. Nikad ne bih glupoj državi prijavila vanzemaljski portal, jer glupa država bi na njega krenula oružjem. Ako ti se vanzemaljski portal pojavi u dvorištu, to je dar.
Nego, gledala sam juče film The Dig (mnogo je sladak), po realnom događaju pronalaska ostataka anglosaksonskog broda iz 6. veka koji je služio kao grobnica (i njihovog novca, nakita, i ostalih relikvija) na privatnom imanju Sutton Hoo u Engleskoj, pred Drugi sv. rat, 1938.
Svaka odluka šta sa ostacima je bila na vlasnici imanja (koja je na kraju odlučila da se ostaci nađu u Britanskom nacionalnom muzeju, mada sam čitala da sad postoji samo replika jer su se ostaci broda raspali nakon 1600 godina u kiseloj zemlji). Ne znam kako se njihovo pravo tu razlikuje od našeg, ali sve vreme filma sam razmišljala kako je do kraja odluka bila na vlasnici. Naravno, država je vršila pritiske, ali odluka je bila na njoj.
U ovakvoj situaciji bih stvar naravno prepustila državi, jer jelte, arheološki ostaci poznatih objekata su bolji u rukama eksperata.
Moze, cak i voda u bunaru u tvom dvoristu nije tvoja vec "narodna" ... cup ako iskopas sa dukatima zakonski nisu tvoj
Npr taj ćup je u zemlji i nije moj. Kako bi se onda fledalo na temelje kuće koji su delimično u zemlji? Gde je granica mog vlasništva?Zar nije određen procenat moj, tipa 70?
Чим ти помену тракторе и земљу, бежи главом без обзира.Mene tela neka baba da zeni za svoju unuku ... imamo traktor, kombajn drzimo prodavnicu u Krusevac a zivimo na selo planiramo kafanu da otvorimo ... hektari neki mi spominje ... a imam i unuku za udaju, gde ti je ta unuka: "Pa evo je pored mene" (do tada sam mislio to neka druga baba sto samo cuti pored ove)di me nadje ...
Теоретски, твоје земљиште се простире до самог центра Земље.Npr taj ćup je u zemlji i nije moj. Kako bi se onda fledalo na temelje kuće koji su delimično u zemlji? Gde je granica mog vlasništva?
Већ су га лоцирали Људи у црном, а долазе и Молдер и Скали....jeeeste, pitam za drugara.....![]()