Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
knjige za sve cetiri godine gimnazije , srpski i istorija po drustveno-jezickom smeru ..iz istorije je najvise pitanja iz I i II godine, iz III onako, a iz IV najmanje
kupi u skriptarnici plavu knjigu u kojoj su ispitna pitanja sa prethodnih prijemnih ispita, pa ces videti i sam ..
Jos me samo jedno interesuje, iz srpskog sta ide uglavnom. Gramatika, knjizevnost, ili i jedno i drugo? Ako je i jedno i drugo, koji je odnos, to jest cega ima vise?
Jos me samo jedno interesuje, iz srpskog sta ide uglavnom. Gramatika, knjizevnost, ili i jedno i drugo? Ako je i jedno i drugo, koji je odnos, to jest cega ima vise?
ide i jedno i drugo, s tim da (koliko se ja secam!) iz knjizevnosti treba da prepoznas delo, na osnovu odlomka koji daju i tu ti je najbolje da za sva dela (makar sva znacajna) izvuces imena glavinih likova, jer oni budu spomenuti u odlomku i tako ces najlakse prepoznati delo. mislim da bude 1 do 2 pitanja tog tipa za knjizevnost.