Pravna pomoc zbog tuzbe nasilja u porodici

dryamaha

Početnik
Poruka
4
Supruga me tuzila za nasilje u porodici , pa sam angazavo advokata .Posle tri rocista morao sam da povucem punomoc jer nisam u mogucnosti da advokatu isplatim sumu od 150 e za svaka dalja rocista . U tuzbi ima mnogo neistine i izmisljotine o nasilju , kojeg nije ni bilo , vec samo par verbalnih svadja cak ni policija nije nikad intervenisala takodje ni soc radnici , a supruga nije ni bila u dom zdravlja . Fotografisala je u nekoj foto radnji par tih modrica i to je prilozila sudu , znaci nema izvestaja od lekara specijaliste . Posto mi je supruga veoma agresivna , jer sam prilikom jedne nase svadje dobio i samar , a bilo je i samaranja bez nekih razloga . Kako bih je smirio da me ne napadne ili cak polupa nesto po kuci stalno mi je to i pretila , ja sam je samo drzo za obe ruke i smirivo . Kako ona boluje od bolesti zgrusavanja krvi , pa na mesto gde sam je drzo odmah pomodri kao da sam je udario . Napominjem da je nikad nisam udarao niti joj vraco samare koje mi je upucivala , ona je podnela tuzbu za navodno nasilje u porodici na osnovu tih modrica , a imala je cak i modrice od pada sa bicikla pre otprilike 15 dana . Pitam vas dali imam pravo da angazujem besplatnog advokata jer ne radim nigde i socijalan sam slucaj . Ja sam u ban. karadjordjevu a supruga je u kikindi , gde se i sudski spor vodi . Dali moram u kikindu se obratiti za istog .

Supruga me tuzila za nasilje u porodici , pa sam angazavo advokata .Posle tri rocista morao sam da povucem punomoc jer nisam u mogucnosti da advokatu isplatim sumu od 150 e za svaka dalja rocista . U tuzbi ima mnogo neistine i izmisljotine o nasilju , kojeg nije ni bilo , vec samo par verbalnih svadja cak ni policija nije nikad intervenisala takodje ni soc radnici , a supruga nije ni bila u dom zdravlja . Fotografisala je u nekoj foto radnji par tih modrica i to je prilozila sudu , znaci nema izvestaja od lekara specijaliste . Posto mi je supruga veoma agresivna , jer sam prilikom jedne nase svadje dobio i samar , a bilo je i samaranja bez nekih razloga . Kako bih je smirio da me ne napadne ili cak polupa nesto po kuci stalno mi je to i pretila , ja sam je samo drzo za obe ruke i smirivo . Kako ona boluje od bolesti zgrusavanja krvi , pa na mesto gde sam je drzo odmah pomodri kao da sam je udario . Napominjem da je nikad nisam udarao niti joj vraco samare koje mi je upucivala , ona je podnela tuzbu za navodno nasilje u porodici na osnovu tih modrica , a imala je cak i modrice od pada sa bicikla pre otprilike 15 dana . Pitam vas dali imam pravo da angazujem besplatnog advokata jer ne radim nigde i socijalan sam slucaj . Ja sam u ban. karadjordjevu a supruga je u kikindi , gde se i sudski spor vodi . Dali moram u kikindu se obratiti za istog .

Trebao si ti nju namlatiti ko kobilu i zakljucati u podrum. Sve moze, ali da digne ruku na mene roknuo bi je u celo da bi se sva upisala od muke.

Ti ne reče šta tužilja traži tužbom. Mislim koju meru zaštite?
Čoveče iseliće te iz stana na godinu dana sa mogućnošću produženja.

Nema besplatne pomoći za zastupanje na sudu, možda samo za podneske.
Traži od suda da se zatraži mišljenje centra i trk u Centar u ponedeljak,
prijavi ti nju za šamare.

U Bgd-u bi te iselili iz stana jer se traži nulta tolerancija na nasilje,
a nasiljem se smatra i psihičko zlostavljanje ...

ja sam se sudio 3 godine za lazno nasilje .
Na kraju je tuzilac odustao.A sud je obustavio postupak.

evo odlomka iz prijave. na 8 strana je pa samo citiram najlepse odlomke.....
......."Udario me kompakt diskom u glavu da sam se onesvestila a jednom prilikom me udario ispod oka pa sam pala i udarila glavom od TA pec pa sam se onesvestila ....tada me je polivao vodom da se osvestim,vezivao me gajtanom od pegle za drvo ispred kuce,slao pretece sms poruke sa nepoznatih brojeva,bez ikakvog broja samo tekst jer je imao vise brojeva telefona.....ne mogu se setiti kada se desilo sve to znam samo da je bilo lepo vreme.........trazim 2000 e za strah i maltretiranje..imala sam modricu ispod oka i pokazala sam babi i mami ,nisam isla kod lekara jer me bilo sramota,govorio mi razne reci kravo,nazivao pogrdnim imenima......"
E ova baba i mama su bili kljucni svedoci ko nostradamusi videli su 2003sta se desilo 2005 i lekarsko uverenje o vadjenju nekakvog kvarnog zuba koje je prikazano kao uverenje o povredi ispod oka a sto se sms poruka tice osim ljubavnih nijedna nije bila preteca(a ljubavne su bile bas seksi).
NEk ti je Bog na pomoci

Poslednja izmena:
Ukoliko nije bila kod doktora tada a nije zvala ni policiju nemas brige.Sve i da je bila ti uvek mozes da pronadjes svedoke da to nisi bio ti dakle sa lazljivicom samo na kvarno.Dakle ni pod tackom razno ne govoris da si joj uzvratio apsolutno nikada a ti si naravno sve vreme bio maltretiran od nje.Te price se drzi sve vreme.Sad ti idi kod doktora i kazi da se osecas lose jer si godinama trpio psihicko i fizicko nasilje od njene strane.To sve lepo sacuvaj i kad dodjes na sud tada reci da se ti nje bojis jer ti je pretila trazi da ti plati odstetu za dusevni bol.Napomeni da je od tebe otisla jer nisi imao novca a da je ona sve vreme trazila da joj ga dajes.

Poslednja izmena:

Back