Supruga me tuzila za nasilje u porodici , pa sam angazavo advokata .Posle tri rocista morao sam da povucem punomoc jer nisam u mogucnosti da advokatu isplatim sumu od 150 e za svaka dalja rocista . U tuzbi ima mnogo neistine i izmisljotine o nasilju , kojeg nije ni bilo , vec samo par verbalnih svadja cak ni policija nije nikad intervenisala takodje ni soc radnici , a supruga nije ni bila u dom zdravlja . Fotografisala je u nekoj foto radnji par tih modrica i to je prilozila sudu , znaci nema izvestaja od lekara specijaliste . Posto mi je supruga veoma agresivna , jer sam prilikom jedne nase svadje dobio i samar , a bilo je i samaranja bez nekih razloga . Kako bih je smirio da me ne napadne ili cak polupa nesto po kuci stalno mi je to i pretila , ja sam je samo drzo za obe ruke i smirivo . Kako ona boluje od bolesti zgrusavanja krvi , pa na mesto gde sam je drzo odmah pomodri kao da sam je udario . Napominjem da je nikad nisam udarao niti joj vraco samare koje mi je upucivala , ona je podnela tuzbu za navodno nasilje u porodici na osnovu tih modrica , a imala je cak i modrice od pada sa bicikla pre otprilike 15 dana . Pitam vas dali imam pravo da angazujem besplatnog advokata jer ne radim nigde i socijalan sam slucaj . Ja sam u ban. karadjordjevu a supruga je u kikindi , gde se i sudski spor vodi . Dali moram u kikindu se obratiti za istog .