Pitao bih vas za pomoc jer stvarno nemam kome da se obratim oko mog slucaja ako neko zna sta da radim neka me uputi. Moj otac je umro 2007 godine u Australiji bio je njihov drzavljanin, kada je on umro moja polu sestra i brat me nisu obavestili da pokusavaju da prodaju njegovu imovinu u Srbiji nego nas je drzava Srbija obavestila, stopirali smo slucaj i podelili vansudski jer sam vambracno dete 1/10 je pripao meni i zavrsena je stvar sa imovinom u Srbiji. Moja mama je bolesna i nije htela da se uplice u stvari i imovine koje je imao u Australiji. Ja sada posto sam punoletan krenuo sam da istrazujem uspeo sam da stupim u kontakt sa jednom zenom koja je htela da mi pomogne ona je migracioni agent i radi na mom slucaju besplatno da dobijem drzavljanstvo Australije. E sada mene zanima posto nakon njegove smrti nisam dobio ni dinar od njegove penzije niti deo kuca koji je imao a znam tacni iznos koji je primao i koji je verovatno uzela njegova zena koja je i dalje tamo verovatno posto nije radila. Nasao sam njegovu kucu preko interneta koja je stavljena na iznamljivanje 2007 i sve, hteo bih da vas pitam da li iko zna da li ja sada imam pravo na nasledje i da trazim svoj deo posto su me krivicno sakrile u Australiji jer nisam dobio nista ni tokom skolovanja, posle 10 godina? Cuo sam da pravo na nasledje nikada ne zastereva zato i pitam ovo pitanje.