Gljiva zjalelovka
Iskusan
- Poruka
- 5.463
hehehe, pa mozda je ''lokalna ******'' unaprijedila stajling da klijenti konzumiraju ono shto ne vide u kuci... :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: tebi ovoliko znanje od jednog muskarca?nevenaaa:Najbolje da je skroz "go" i podmazan .Hmm njam njam![]()
![]()
;p
blondi::shock: tebi ovoliko znanje od jednog muskarca?
nego da se vratimo temi jednom sam dozivela posebnu frizuru - stil "djavolcic" 8)
nevenaaa:Najbolje da je skroz "go" i podmazan .Hmm njam njam![]()
![]()
;p
Vehrmacht:Ja imam Hitler frizuru. Redovno je negujem a sve pored je uvek glatko izbrijano.
NatasaNatasa:Pa Hitler je imao frizuru na stranu, i ništa okolo nije brijao .. koliko se ja razumem u medicinu)
Draga, ja cekam objasnjenje... 8)blondi::shock: tebi ovoliko znanje od jednog muskarca?
nego da se vratimo temi jednom sam dozivela posebnu frizuru - stil "djavolcic" 8)
blondi::shock: tebi ovoliko znanje od jednog muskarca?
...dok plavušica ne da pojašnjenjce...Guzo, 'oćeš, dok čekamo blondikastu, da ti ja dam jedan plastičniji *?Gazdarica:Draga, ja cekam objasnjenje... 8)
oko frizure a?Gazdarica:Draga, ja cekam objasnjenje... 8)
Može, Guzo, za tebe sve! Može i od kožeGazdarica:Ja bih radije od gume, ako moze ikako...![]()