Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.331 14.11.2024. u 09:56 - Pravite li zimnicu? Ove godine 4 puta skuplja! #26 Ma jok necu da robujem hrani,kad mi se jede kupim kupus spremim ili usput jedem,ne mogu to stalno da jedem,imam velike tegle krastavca,paprike,cvekle
Ma jok necu da robujem hrani,kad mi se jede kupim kupus spremim ili usput jedem,ne mogu to stalno da jedem,imam velike tegle krastavca,paprike,cvekle
mario80 Stara legenda Poruka 80.228 14.11.2024. u 12:14 - Pravite li zimnicu? Ove godine 4 puta skuplja! #27 Nekada smo bili siromašni ali sa snovima a danas siromašni i gladni
Владан Buduća legenda Poruka 37.700 14.11.2024. u 15:22 - Pravite li zimnicu? Ove godine 4 puta skuplja! #28 mario80: Nekada smo bili siromašni ali sa snovima a danas siromašni i gladni Kliknite za proširenje... Данас смо готовани и господа са опанцима. Нећемо домаће хоћемо куповно.
mario80: Nekada smo bili siromašni ali sa snovima a danas siromašni i gladni Kliknite za proširenje... Данас смо готовани и господа са опанцима. Нећемо домаће хоћемо куповно.
Kerkyra Legenda Poruka 62.144 14.11.2024. u 17:50 - Pravite li zimnicu? Ove godine 4 puta skuplja! #29 Владан: Данас смо готовани и господа са опанцима. Нећемо домаће хоћемо куповно. Kliknite za proširenje... Nije, nego se ne isplati. Bolje da kupis kod proverenog coveka, jer je ionako ne jedes stalno, jeftinije je.
Владан: Данас смо готовани и господа са опанцима. Нећемо домаће хоћемо куповно. Kliknite za proširenje... Nije, nego se ne isplati. Bolje da kupis kod proverenog coveka, jer je ionako ne jedes stalno, jeftinije je.