Правих русофила више нема, про - Путиновски дискурс је пропагандни производ, а млади желе у Европу

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Правих русофила више нема, про-Путиновски дискурс је пропагандни производ, а млади желе у Европу

1640072956939.png

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Оних правих русофила, које памтим пошто сам матор, а који су возили Ладу, Москвич и Волгу, на руци поносно носили руски сат "Ракету", а на глави руску шубару, који су ишли у Москву у туристичким аранжманима, пратили руску кинематографију, куповали руске плоче, "гутали" руске класике, пили само руски квас и вотку, њих више нема, они више и не постоје, изумрли су одавно. Данашњи "русофили" воле немачка кола, Nike патике, а после трибине у Руском дому или "литије суботом", они трче у McDonalds.
Про-Путиновски дискурс нам се агресивно намеће путем масовних медија односно од стране никада цркле удбашке клике из деведесетих, оне која је убила Ђинђића.

tan2019-1-17_182333136_1[1].jpg

Тако се данас код политичких Срба спојило антиевропејство и антиамериканизам блискоисточног типа са једне, и "русофилство", тачније путинофилство, са друге стране. А то како су се ту углавиле карикатуралне личности као што су турбо-фолкери из деведесетих и звезде Pink_oве Србије, посебна је тема која захтева детаљније разматрање. Али све то не чуди када знамо да је агресивни антизападни дискурс настао пре 20 и кусур година, касних деведесетих, када Слободан Милошевић са својим трустом пилећих мозгова креће у свој коначни обрачун са западном цивилизацијом и њеним вредностима, и када је поништено све шта се у нашем друштво позитивно стварало од 1948. године и раскида са Стаљином.

1640073230117.png

Али, наде за Србијанско друштво ипак има. Наду нам даје чињеница да данас ипак само политички Срби желе да Србија постане руска губернија. Само политички Срби данас призивају руску инвазију и уништење нама увек братске Украјине. Прави, органски Срби, Србијанци, желе у Европу. Увек смо тежили Европи, а да смо хтели Исток, остали би у Турској. Млади одлазе у Беч, Минхен, Амстердам, Париз и остале метрополе ЕУ, а не у "Мајчицу". Русија не привлачи младе. А богами, ни маторе: за разлику од времена када се о "Мајчици" није по цео дан верглало на телевизији, туристичке агенције углавном једва попуне број путника потребан да би се организовала тура по Русији.
Политички Срби само на први поглед одишу својим "љубављу" према "Мајчици". Заправо суштина њиховог "русофилства" је обрачун горе поменуте удбашке клике, која на располагању има масовне медије, са демократијом као таквом. У суштини, то је обрачун са демократским вредностима Запада, јер њима мио Путинов режим опстаје на гушењу медијских слобода, хапшењима опозиционара и забранама јавних протеста. Наравно, од ратнохушкачке клике из деведесетих не можемо ни да очекујемо да нам из Русије сервира нешто друго осим екстракованог кагебеовског тоталитаризма.

Poslednja izmena:
I migranti žele u Evropu.
I crnci iz Afrike žele u Evropu.
I ISIL želi u Evropu.
To što neko želi u Evropu ne znači da želi da prihvati evropske "vrednosti" a pogotovu ne znači da je protiv Rusije.
Moj otrovni комшија.
Šta ti i tebi slični zamišljate da neko misli pod svojim odlaskom u Evropu?
Da želi da uništi svoj narod i svoju zemlju?
Sigurno NE.

Iza tvoje mržnje prema Rusiji stoji mržnja prema srpskom narodu

I ISIL želi u Evropu.
To što neko želi u Evropu ne znači da želi da prihvati evropske "vrednosti" a pogotovu ne znači da je protiv Rusije.
Moj otrovni комшија.
Sigurno NE.

+1!
...
И НАТО жели у РУСИЈУ...

I ISIL želi u Evropu.
Moj otrovni комшија.
Sigurno NE.

ово је тачно али путонофилија је једна перверзија било каквог цењена руса и русија

I ISIL želi u Evropu.
Moj otrovni комшија.
Sigurno NE.

Znaci licemerje je na delu. Ide se u omrazenu evropu i otimaju pare od Svabova a vole se RU?

Želeo je i Napoleon.
Želeo je i Hitler.Posle su mu Rusi uzvratili posetu i prilično se zadržali u gostima.

A nastala je zašto?

ма они бре СВЕ изврћу, прво је била СТАЉИНОФИЛИЈА, па сад ПУТИНОФИЛИЈА
а заправо смо један народ са истим језиком и мање више истом генетиком
заправо са Украјинцима смо 100% иста генетика а са русима кажаи 50%
Украјинци и ми имамо дословце исту мешавину ДНК, колико се они разликују од Руса толико и ми.

Komsuoglu je inace iz Zivinica
Не, то си ти можда одатле пошто си изБосне. Моја маленкост је рођена у Београду, где сам провео цео живот, а пореклом сам из срца Србије, из пркосне вароши на цариградском друму, из Параћина.

1640078895894.png

1640079066100.png

1640079321716.jpeg

Правих русофила више нема, про-Путиновски дискурс је пропагандни производ, а млади желе у Европу

Pogledajte prilog 1070589

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Оних правих русофила, које памтим пошто сам матор, а који су возили Ладу, Москвич и Волгу, на руци поносно носили руски сат "Ракету", а на глави руску шубару, који су ишли у Москву у туристичким аранжманима, пратили руску кинематографију, куповали руске плоче, "гутали" руске класике, пили само руски квас и вотку, њих више нема, они више и не постоје, изумрли су одавно. Данашњи "русофили" воле немачка кола, Nike патике, а после трибине у Руском дому или "литије суботом", они трче у McDonalds.
Про-Путиновски дискурс нам се агресивно намеће путем масовних медија односно од стране никада цркле удбашке клике из деведесетих, оне која је убила Ђинђића.

Pogledajte prilog 1070587

Тако се данас код политичких Срба спојило антиевропејство и антиамериканизам блискоисточног типа са једне, и "русофилство", тачније путинофилство, са друге стране. А то како су се ту углавиле карикатуралне личности као што су турбо-фолкери из деведесетих и звезде Pink_oве Србије, посебна је тема која захтева детаљније разматрање. Али све то не чуди када знамо да је агресивни антизападни дискурс настао пре 20 и кусур година, касних деведесетих, када Слободан Милошевић са својим трустом пилећих мозгова креће у свој коначни обрачун са западном цивилизацијом и њеним вредностима, и када је поништено све шта се у нашем друштво позитивно стварало од 1948. године и раскида са Стаљином.

Pogledajte prilog 1070591

Али, наде за Србијанско друштво ипак има. Наду нам даје чињеница да данас ипак само политички Срби желе да Србија постане руска губернија. Само политички Срби данас призивају руску инвазију и уништење нама увек братске Украјине. Прави, органски Срби, Србијанци, желе у Европу. Увек смо тежили Европи, а да смо хтели Исток, остали би у Турској. Млади одлазе у Беч, Минхен, Амстердам, Париз и остале метрополе ЕУ, а не у "Мајчицу". Русија не привлачи младе. А богами, ни маторе: за разлику од времена када се о "Мајчици" није по цео дан верглало на телевизији, туристичке агенције углавном једва попуне број путника потребан да би се организовала тура по Русији.
Политички Срби само на први поглед одишу својим "љубављу" према "Мајчици". Заправо суштина њиховог "русофилства" је обрачун горе поменуте удбашке клике, која на располагању има масовне медије, са демократијом као таквом. У суштини, то је обрачун са демократским вредностима Запада, јер њима мио Путинов режим опстаје на гушењу медијских слобода, хапшењима опозиционара и забранама јавних протеста. Наравно, од ратнохушкачке клике из деведесетих не можемо ни да очекујемо да нам из Русије сервира нешто друго осим екстракованог кагебеовског тоталитаризма.
na ovoj slici, Ceca dobro izgleda...kao neka vrela Kubanka

Не, то си ти можда одатле пошто си изБосне. Моја маленкост је рођена у Београду, где сам провео цео живот, а пореклом сам из срца Србије, из пркосне вароши на цариградском друму, из Параћина.

Јуче си био Шиме са Косова, а данас си Југословен из Параћина?

Ти изгледа порекло мењаш свакодневно, како ти у том тренутку одговара.

Važi..nastavi da živiš u svom alah svetu.
путин обожава алаха, си видео кадирова калифа

Јуче си био Шиме са Косова, а данас си Југословен из Параћина?

Ти изгледа порекло мењаш свакодневно, како ти у том тренутку одговара.
жидокомуна

Pogledajte prilog 1070589

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Pogledajte prilog 1070587

Pogledajte prilog 1070591

1) Nisi ništa naučio iz historije? Džaba je Tito rekao NE Staljinu i približio se tom (trulom) Zapadu! Raspadom SSSR-a je pala i njegova žabokrečina SFRJ! Danke Zapad! :zcepanje:

2) Sve one kojima se ide u EU, ja bih spremio u zapečaćene STOČNE vagone i uz dogovor sa Orbanom preko Mađarske poslao Merkelici na kućni prag! Takvi nam NE trebaju! Oni bi i PRODALI CELU Srbiju samo da bi Srbija ušla u EU, a oni onda pobegli u tu EU! :zcepanje:

Zavijetniće, реци драгићка болан!

Болан???

Болан?

Па ти се управо претвараш у Босанца!!!

Шта је сљедеће?

Бугарин Помак?

Pogledajte prilog 1070656

Pogledajte prilog 1070658

Pogledajte prilog 1070663
Priča se da su prkosni Paraćinci svojevremeno prognali sve derpe obitelji? :)

Ona se ovako raduje jer misli da je ovo meni iz nekog restorana gde zdere janjecinu sa svojim jagnjecim brigadama.
Ja sam čuo da Bisera često dolazi na Pale da se oždere krmetine?! :)

Back