- Poruka
- 13.072
Imate li pravog prijatelja? ili više njih.
Šta je za vas pravi prijatelj? Kako definišete ko vam je prijatelj, a ko nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam jednog pravog prijatelja, znamo se preko 20 godina... i on i ja smo porodicni ljudi pa se druzimo...Imate li pravog prijatelja? ili više njih.
Ja bih pre rekao da je prijatelj osoba na koju mozes da racunas ako se nadjes u nevolji, sve ostalo su drugovi.Imam, dvojicu. Njih smatram svojim najboljim prijateljima, što bi se engleski reklo besties ili BFF. Sa jednim se viđam u proseku jednom nedeljno, sa drugim već malo ređe jer mu je raspored obaveza uvek gust, ali svakako da mi nije manje drag samo zato što se ne viđamo onoliko često koliko bih ja hteo. Pored njih dvojice, tu su još nekoliko osoba sa kojima sam nešto manje blizak, ali smo i dalje dobri jedni s drugima i viđamo se kad god prilike dozvole.
Za mene, pravi prijatelj je osoba kojoj možeš sve da kažeš. Na koju možeš uvek da računaš. Koja će ti uvek pomoći kada je u mogućnosti, šta god da je problem (podrazumeva se, i ti njoj takođe). I pre svega – osoba sa kojom uvek voliš da provodiš vreme, osoba pored koje ti vreme leti i koja učini da ti prilikom rastanka bude žao što je druženju došao kraj i što moraš da čekaš do sledećeg.
Ako gledam kontakt face to face onda retko se vidjamo zbog obaveza. Sto se tice online onda svakodnevno smo u kontaktu. Ima dva prijatelja i to je to. Ostalo sve u prolazu ili nije opstalo bez obzira na dugogodišnje poznavanje i ranije drugarstvo.Imate li pravog prijatelja? ili više njih.
Pa jeste u smislu da bi bez njih život bio nekako...prazan? i ti si njima koristan iz istog razloga..kaže moj dugogodišnji drug, prijatelj i kum: prijatelj ti je koristan. Ubismo se od rasprave oko te teze.
ma da nego kad smo kod koristi ima onih što te cimnu tek kad im nešto treba pa si i njima koristanPa jeste u smislu da bi bez njih život bio nekako...prazan? i ti si njima koristan iz istog razloga..
Veze dođu i prođu samo prijatelji uvek ostaju
A ok to je drugo.. to su cimači samo po potrebima da nego kad smo kod koristi ima onih što te cimnu tek kad im nešto treba pa si i njima koristan
da je srodna dusa...............i nema veze kako se ponasa. Moze i da me uvredi , naljuti...............jer i ja sam takav.Imate li pravog prijatelja? ili više njih.
Da, sve ostalo su drugovi i kumovi....Ja bih pre rekao da je prijatelj osoba na koju mozes da racunas ako se nadjes u nevolji, sve ostalo su drugovi.
Eh da, zaboravio sam na kumove![]()
"Pravi prijatelj je onaj koji te sam potrazi kad si u nevolji ili onda kad ti najvise treba"....kaze jedna stara izreka, zabravih vec gde sam je procitala.kaže moj dugogodišnji drug, prijatelj i kum: prijatelj ti je koristan. Ubismo se od rasprave oko te teze.
Jedino te pravi prijatelj nikada neće prevariti, i jedino će on(oni) biti uz tebe kad je najteže i neće ti okrenuti ledja.Imate li pravog prijatelja? ili više njih.
i o tome sam hteo, oni sto su fizicki daleko a dusi bliskiPrijatelj je neko sa kim se ne vidis godinama a kad se vidite nastavite tamo gde ste stali, bez uvertire.
Apsolutno jeste. Ako je obostrano, onda ste i pravi prijatelji. Da li u poslu ili zabavi manje važno.kaže moj dugogodišnji drug, prijatelj i kum: prijatelj ti je koristan. Ubismo se od rasprave oko te teze.
To objašnjava tvoj AutizamЈа немам ни једног правог пријатеља, имам само једну праву пријатељицу.![]()