sibirska:Ko pise o mojim iskustvima?!? Plasim se da te ne razumem zeno sa greskom..
hahahahahahahahahahaha skroz si lud!!!
Ako ti se ja svidjam onda si ti zaista jedan nevidjeni bolesnik.. hahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sibirska:Ko pise o mojim iskustvima?!? Plasim se da te ne razumem zeno sa greskom..
hahahahahahahahahahaha skroz si lud!!!
Zena s greskom:Steffan:Zena s greskom:Steffan:Zena s greskom:Steffan:Sta sere ova patka?![]()
Pa samo je izneo svoje misljenje a ti odmah tako...zasto?Pitanje je bas ozbiljno a ti tako neozbiljan
![]()
Znam, izvinjavam se.. jednostavno nisam mogao da odolim, mnogo mi se svidja njegov nick...![]()
Prihvata sePa onda pise o tvojim iskustvima sa prijateljima. :wink:
Ko pise o mojim iskustvima?!? Plasim se da te ne razumem zeno sa greskom..![]()
Pa tema je pravi prijatelj,koliko mi se cini, ja te pitam da li si ti imao neka losa iskustva sa ljudima za koje si mislio da su ti prijatelji a oni su te presli i kako si reagovao onda ti?...
a o mojim iskustvima na ovu temu pricacu ti mozda neki drugi put, kada me ovo ludilo prodje.. etotako:Zena s greskom:Pa tema je pravi prijatelj,koliko mi se cini, ja te pitam da li si ti imao neka losa iskustva sa ljudima za koje si mislio da su ti prijatelji a oni su te presli i kako si reagovao onda ti?...
on ima 130kg naduvane mase, pa ga teško ugurati u okvire teme...
ali zato kada se uglavim negde, tesko se iskoprcam... hehehe 
a o mojim iskustvima na ovu temu pricacu ti mozda neki drugi put, kada me ovo ludilo prodje.. 
Zena s greskom:E sada je u redu i slazem se sa tobom,hvala sto si izneo svoje misljenje.A o tvojim iskustvima drugi put kada si raspolozen!![]()

Steffan:Zena s greskom:E sada je u redu i slazem se sa tobom,hvala sto si izneo svoje misljenje.A o tvojim iskustvima drugi put kada si raspolozen!![]()
Ma raspolozen sam ja sada, samo ne na taj nacin.. :wink: u svakom slucaju hvala ti na ponudi, siguran sam da cemo opet prcati..
(da da, namerno sam tamo ispustio slovo i, da ne bude zabune..)![]()
Objasni sta to treba da ti znaci?.....Steffan:Pravi se luda, to bar ne bi trebalo da ti predstavlja veci problem... :wink:

Zena s greskom:Objasni sta to treba da ti znaci?.....Steffan:Pravi se luda, to bar ne bi trebalo da ti predstavlja veci problem... :wink:![]()
stalno povezujem stvari sa tvojim nickom, ne mozes za to da me krivis.. Steffan:Zena s greskom:Objasni sta to treba da ti znaci?.....Steffan:Pravi se luda, to bar ne bi trebalo da ti predstavlja veci problem... :wink:![]()
Izvini, mala sala..stalno povezujem stvari sa tvojim nickom, ne mozes za to da me krivis..
Pa, postupi onako kako ti savest nalaze.. ako smatras da ne bi trebalo da joj pomognes onda i nemoj, ako zelis da joj pomognes onda joj pomozi... ali za tako nesto ti zaista treba da pozelis to, ukoliko ne zelis sigurno ces se kajati posle... s obzirom da trazis od nas savet, ti nisi pozelela da joj pomognes vec ne mozes ljudima da kazes NE... veruj mi, mnogo bolje ces se osecati kada naucis da kazes NE ljudima koji realno ne zasluzuju tvoju pomoc... ako to nije u opisu tvog posla, NEMOJ da joj pomognes... kazi da bi joj rado pomogla ali da to ne znas... to ti je moj savet...
Zena s greskom:Steffan:Zena s greskom:Objasni sta to treba da ti znaci?.....Steffan:Pravi se luda, to bar ne bi trebalo da ti predstavlja veci problem... :wink:![]()
Izvini, mala sala..stalno povezujem stvari sa tvojim nickom, ne mozes za to da me krivis..
Pa, postupi onako kako ti savest nalaze.. ako smatras da ne bi trebalo da joj pomognes onda i nemoj, ako zelis da joj pomognes onda joj pomozi... ali za tako nesto ti zaista treba da pozelis to, ukoliko ne zelis sigurno ces se kajati posle... s obzirom da trazis od nas savet, ti nisi pozelela da joj pomognes vec ne mozes ljudima da kazes NE... veruj mi, mnogo bolje ces se osecati kada naucis da kazes NE ljudima koji realno ne zasluzuju tvoju pomoc... ako to nije u opisu tvog posla, NEMOJ da joj pomognes... kazi da bi joj rado pomogla ali da to ne znas... to ti je moj savet...
Hvala, Steffane, najverovatnije si u pravu.Ali ja stvarno ne razumem takve ljudea ocigledno nikada i necu... A sto se tice nicka to je bilo prvo sto mi je palo napamet tog momenta , mislim da sam imala tu knjigu ispred sebe pa sam zbog toga i uzela i taj nick. :wink:
mada ni 'gresna zena' ne bi bio los nick, sigurno bi intrigirao ljude da saznaju sta se to krije iza njega... :wink: zena sa greskom zvuci kao neki osteceni artikal iz robne kuce, otuda mi je toliko i interesantan.. reko', mozda sa popustom moze da se dobije? hahahahaha
salim se.. :wink:
salim se.. :wink:[/quote]
Zena s greskom:wink: zena sa greskom zvuci kao neki osteceni artikal iz robne kuce, otuda mi je toliko i interesantan.. reko', mozda sa popustom moze da se dobije? hahahahahasalim se.. :wink:
[/quote]
nije fer... 

Teki:ma , pomozi joj .
veliki ljudi ostaju UVEK veliki.
jedino tako ce i ona skapirati svoju gresku.
pozdrav , i , ako te i ovaj put ispali, shvati da nisu svi ljudi vredni naseg vremena i ljubavi.
Zena s greskom:pa zasto mislis da ja jos uvek pricam sa tobom?!? hahahaha salim se... da, budi cvrsta i ne daj se lako preci.. :wink:
[/quote]
Tuzni_patak:Teki:ma , pomozi joj .
pozdrav , i , ako te i ovaj put ispali, shvati da nisu svi ljudi vredni naseg vremena i ljubavi.
Kaže se , kad te neko jedanput zezne, onda je on kriv, a ako te zezne još jedanput onda si ti kriv...
Ovde pitanje treba da glasi dali je tvoja drugarica ???? osoba koja ima moralne kvalitete i dali ima poštovanja prema tebi kao prema osobi.
U protivnom koliko god da sipaš u nju , dobićeš prazan odjek....Neki su od malena navikli da samo traže , a druge i ne primećuju.....

pa valjda se i tebi desilo da JEDNOM pogresis?Tuzni_patak:Teki:ma , pomozi joj .
Kaže se , kad te neko jedanput zezne, onda je on kriv, a ako te zezne još jedanput onda si ti kriv...
Ovde pitanje treba da glasi dali je tvoja drugarica ???? osoba koja ima moralne kvalitete i dali ima poštovanja prema tebi kao prema osobi.
U protivnom koliko god da sipaš u nju , dobićeš prazan odjek....Neki su od malena navikli da samo traže , a druge i ne primećuju.....
Zena s greskom:1.Ili si kriv ili naivan.![]()
2.Izgleda da je bas tako, navikla je da dobije sve sto pozeli,ali valjda jednom i tome dodje kraj.![]()
![]()

Teki:pa valjda se i tebi desilo da JEDNOM pogresis?Tuzni_patak:Teki:ma , pomozi joj .
i kako bi reagovao ako ta osoba kojoj se iskreno izvinis , i dalje ne prica sa tobom?
To je za mene drugarski , da oprostis coveku koji ti je drag.
a naravno , da postoje i ljudi koji umesto savesti imaju promaju u dusi...
na kraju krajeva , NEKO moze da te laze i koristi samo onoliko koliko mu ti to dopustis!

Zena s greskom:Pravi prijatelji su ocigledno prava retkost i kad ih imas srecan si covek.![]()