- Poruka
- 215
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zelim ni ja da budem Ovan, ali je ovo nazalost istina....... Naucnici sada mnogo preciznije odredjuju pomocu nove tehnologije (imaju bolji pregled kretanja Sunca i ostalih nebeskih tela), nego stari astrolozi koji su to golim okom gledali pre vise od 2000 godina........MMaaKKii:Ma zaboravi te "prave datume". Necu da budem vodolija
Dave:Ovo su tacni datumi............... nazalost. Astrolozi sadasnjice su upravu u odnosu na stare, jer su izracunali tacan br. stepeni oblasti svakoga znaka. Stari astrolozi su krug zodijaka "seljacki" podelili na 30 stepeni, sto je sada apsurdno, jer Sunce boravi odredjeno vreme u svakom znaku (npr. Sunce u konstelaciji Skorpiona boravi samo 7 dana!)
Podznaci i sva ta sranja u natalnim kartama su nam se izmenila........
Jos nepostoji takav program........beba_toronto:dobro ok, ali kako mi sad da racunamo nase natalne karte i da ih tumacimo po tome?
Da li postoji neki program?:-D
Tauruslove_girl:Jel moze neko da vidi {kome se otvara sajt} sta pise za 21.5.?
..............jesi.....................OneMoment:...znaci posto sam ja rodjena 23. 11. ja sam skorpija?????