Pravi Car

Teksački Rendzer Voker

Poznat
Banovan
Poruka
7.234
SVAKA ČAST!
(FOTO) E, OVO JE CAR: Beograđanka zaboravila da plati parking, a onda naišla na ovu poruku!

DRUŠTVO 12:59, 22.06.2016. 17
BEOGRAD - Jedna Beograđanka zaboravila je da plati parking mesto a onda je ugledala poruku koja je oduševila internet!

Naime, umesto da je sačeka kazna, naišla je na rukom ispisanu poruku:

"Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om dva sata parkinga (do 12.10h). Kad se nađete u mojoj situaciji, pomozite i vi nekoma da mi ne kucaju kaznu...", napisao je ovaj anonimni heroj.

Uz sve to, nacrtao je i jednog smajlija, a ne samo da je ulepšao dan zaboravnoj devojci, već o njegovom potezu priča cela Srbija!

SVAKA ČAST!
(FOTO) E, OVO JE CAR: Beograđanka zaboravila da plati parking, a onda naišla na ovu poruku!

DRUŠTVO 12:59, 22.06.2016. 17
BEOGRAD - Jedna Beograđanka zaboravila je da plati parking mesto a onda je ugledala poruku koja je oduševila internet!

Naime, umesto da je sačeka kazna, naišla je na rukom ispisanu poruku:

"Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om dva sata parkinga (do 12.10h). Kad se nađete u mojoj situaciji, pomozite i vi nekoma da mi ne kucaju kaznu...", napisao je ovaj anonimni heroj.

Uz sve to, nacrtao je i jednog smajlija, a ne samo da je ulepšao dan zaboravnoj devojci, već o njegovom potezu priča cela Srbija!

:super:

Po tekstu, izgleda da tip uopšte nije znao da plaća devojci, nego je obavio ljudsku dužnost. Lepo od njega. A sad što žene širom Srbije seku vene, to je druga stvar. Njegova anonimnost nam pruža šansu da sebe nezasluženo pohvalimo rečima:"Ja sam anonimni platiša parkinga":D

ŠTA ĆE OVA TEMA NA OVOM PDF-U?

- - - - - - - - - -

Nije picopacenik, jer on nije znao kome je uplatio parking.
Mogao je i nekom dedi da uplati parking.

A ti znaš šta je on znao???

- - - - - - - - - -

Jbt neko izmisli vest mora odma tema da se otvori, kad hoćemo o nečemu da pišeo pustite šugave trolove da zatvore svaku diskusiju.

Primer džentlmenskog ponašanja ili primer lika koji se pravi da je džentlmen da bi se ogrebao za snošku...ili jednostavno dobar čovek lafčina....ili attention whore....kako god okreneš legitimna tema za pdf.

Imaš potpunu slobodu da je ignorišeš.

Primer džentlmenskog ponašanja ili primer lika koji se pravi da je džentlmen da bi se ogrebao za snošku...ili jednostavno dobar čovek lafčina....ili attention whore....kako god okreneš legitimna tema za pdf.

Imaš potpunu slobodu da je ignorišeš.

Nemaš pravo na suptilan način da ikoga teraš sa bilo koje teme.
Moje pitanje je zašto se akcenat stavlja na izmišljene vesti? Čak i da se to jeste desilo zašto bi bilo vest? Kada se tip rokne zbog ribe kao pre par nedelja nigde ništa. Portal radi posećenosti izmisli vest i svi dube na trepavicama, daj da otvorimo temu na svakom forumu. Što debilnije to bolje.
Neko navodno plati parking i odmah je heroj. Pravi heroji pokidanih udova i umova se natežu sa državom da im plati zasluženo.
Danas je neverovatno lako biti heroj... bem te živote.

Ne naravno da te ne teram. Odgovaram ti na postavljeno pitanje a ti možeš da učestvuješ ili ne učestvuješ,jer tema ostaje kako god ti izabereš.

Pa evo lepo si nastavio temu sa par dobrih pitanja...što ti onda smeta da stoji :) U krajnjem slučaju ako je loša "umreće" brzo od neaktivnosti.

To je ljepo a ne kao neki mangupi sa kolima od 60.000eu da pomažu PARKING SERVISU.

NIJE PICKOPACENIK, TO JE LJEP GEST.

Nije picopacenik, jer on nije znao kome je uplatio parking.
Mogao je i nekom dedi da uplati parking.

Samo se vi tešite da nije znao kome plaća.

- - - - - - - - - -

Moje pitanje je zašto se akcenat stavlja na izmišljene vesti? Čak i da se to jeste desilo zašto bi bilo vest? Kada se tip rokne zbog ribe kao pre par nedelja nigde ništa. Portal radi posećenosti izmisli vest i svi dube na trepavicama, daj da otvorimo temu na svakom forumu. Što debilnije to bolje.
Neko navodno plati parking i odmah je heroj. Pravi heroji pokidanih udova i umova se natežu sa državom da im plati zasluženo.

On je heroj mamine i tatine ćerke koja je zaboravila da kupi mesečnu za parkiranje. Bem ti život ispod šljiva.

ŠTA ĆE OVA TEMA NA OVOM PDF-U?

- - - - - - - - - -

A ti znaš šta je on znao???

- - - - - - - - - -

Jbt neko izmisli vest mora odma tema da se otvori, kad hoćemo o nečemu da pišeo pustite šugave trolove da zatvore svaku diskusiju.

Jedno pitanje za tebe, zasto se gledas toliko negativnim pogledom? @Fortes je jednom rekao da je ovo najbolje vreme za muskarce u istoriji i ja se u velikoj meri slazem sa njim s tim sto je ovo ipak najbolje vreme i za covecanstvo u celoj istoriji.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

On je heroj mamine i tatine ćerke koja je zaboravila da kupi mesečnu za parkiranje. Bem ti život ispod šljiva.

A mi nismo mamini i tatini sinovi? Po cemu smo mi bolji od te devojke? Ti nikad nista nisi zaboravio?

Ne verujem da je znao, a i da jeste u ovoj situaciji nije dobio nista od toga.

Poslednja izmena od moderatora:
Pre ocene da li je picopacenik, treba pogledati dominantno javno mnjenje....i videce se gomila totalno autistickih sanjarenja zena , koja sa realnoscu nemaju nikakve veze, a nisu ni ostvariva nego kao deca od 5 godina, samo sto glavni junak ima seks i ima razvijeno splovilo...

Posto njih ne mozemo nazvati kuropacenicima, jer to bi bilo netacno prema svim zenama, jer sta su one manje zahtevne od tih sanjalica, zato se to precuti, i onda reakcija na to je u manjem broju muskih kakodzentlmena, tj dzentlmena po izjavama....pozer dzentlmena...
Idealno za PR i za demagogiju i neku kvazi formu, a u sustini daleko od dzentlmenstva i razuma..

Posto je vecina srba Leskovcani, tj svoje teraj, tudje ideje pokradi, a ako mozes zabiberi mu da se cese od stete, to lancano placanje parkiranja nema smisla ni buducnost.
Stoga se postavlja pitanje pravih namera ceduljice i uopste gesta....i dolazi se do picopacenistva....
Najjeftinijeg gesta koji donosi mnogo vise od 4 pica iliti 1000 dinara....zato sto zene nagradjuju poniznost jer ih to uzdize i daje im moc...

Poniznost nagradjivati nije glupo uopste, a ako znate kako da ga odrzavate i uslovljavate, onda je samo moment od konacne pobede....jednom pacenik, uvek pacenik...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

I ja sam ovog misljenja....
A vreme uopste nije za muskarce idealno.....forsira se ljigavstina i sve sto je suprotno od onog sto neko ko proizvodi svoje i razmislja svoje zeli ili praktikuje.

Jedno pitanje za tebe, zasto se gledas toliko negativnim pogledom? @Fortes je jednom rekao da je ovo najbolje vreme za muskarce u istoriji i ja se u velikoj meri slazem sa njim s tim sto je ovo ipak najbolje vreme i za covecanstvo u celoj istoriji.

- - - - - - - - - -

A mi nismo mamini i tatini sinovi? Po cemu smo mi bolji od te devojke? Ti nikad nista nisi zaboravio?

Ne verujem da je znao, a i da jeste u ovoj situaciji nije dobio nista od toga.

Negativno? Lepo te pitah jednom pirlikom gde nabavljaš droGe da se i mi ostali okoristimo. Msm šta ti u navedenom postu nije jasno? Izmišljena vest? Zašto je to vest uopšte? Zašto se rečju heroj mlati bez ikakvog smisla? Zašto su borci odrpani bez ikakvog prava? Zašto nisu oni heroji nego neki fiktivni likovi iz izmišlenih vesti?

Kako to da je izimišljeni lik fiktivnoj ribi platio parking? Zašto izmišljeni lik nije nekom tipu ili dedi platio parking? Čime se ljudima pune glave? Da razmaženim glupačama treba plaćati nafuranu lepotu zato jer jbg?

Back