Prave muske cigarete

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Gledam oko sebe veceras neke sonjavce i gle cuda sonjavci redom kao po sablonu svi puse neke tragikomicne cigarete.Dakle nije u pitanju neka jeftinoca nego ono sonjave pljuge za papucare Ronhil svih boja i vrsta:sad2:Marlboro mentol ( pljuga za mentole).
Pa da li su ti sonjavci culi za pravu pljugu Camel, Lucky strike, Davidoff

Gledam oko sebe veceras neke sonjavce i gle cuda sonjavci redom kao po sablonu svi puse neke tragikomicne cigarete.Dakle nije u pitanju neka jeftinoca nego ono sonjave pljuge za papucare Ronhil svih boja i vrsta:sad2:Marlboro mentol ( pljuga za mentole).
I to je koorac od ofce .Zapali ti Gitanes pa ću da vidim kakav si baja !

gitanes-brunes-non-filter-cigarettes-eu-made.jpg

Koliko pusis mjesecno?

Ne mogu ti to reci, jer kao sto rekoh prodje i po vise meseci da ne zapalim ni jednu. Onda odem na pice sa ortacima i zapalim 3-4...onda opet nedeljema, mesecima nista...onda kupim 3 kubanke i svaki dan po jednu...onda opet nista mesecima...onda kupim kutiju Marlbora i popusim je za dva dana, onda opet mesecima nista...i tako. U proseku neka bude da mesecno popusim 3 cigarete i 0,2 cigare. Ako ti ista znaci taj statisticki podatak. :lol:

Ja 20 godina nisam zapalio cigaretu, i odjednom se ubacih u fazon da cigarim. Interesantno je da ako se nešto iznerviram, al je samo uzmem u ruku, i stavim među prste, sve nestaje! Svaka nervoza ili frustracija ili bilo šta, ne moram ni da je zapalim, a ako je zapalim dovoljno je da je samo gledam kako gori i miran sam i lux-elegant. :D Trip na kvadrat. A inače volim da uzimam Winston plavi, a ako se ima više para i Dunhill plavi (liječi onom aromom uh!) :D Paklo može od 3-8 dana.

Mislim da su u jednom periodu ovi iz Larka placali da Bond pljuga njihove cigare. Daltonova era, kraj osamdesetih i pocetak devedesetih.
I ne znam da li si primetio, svi Bondovi su pljugali osim Brosnanovog Bonda, mozda mi je neka scena promakla :)

Sto se teme tice, nisam pusac, ali je smesno nekad videti nekog sa pljugom kome ta ista pljuga nije uzivanje, vec pomodarstvo.
Ponasanje, pokreti...isforsirano sve, ni trunke plezira. Pa kad metnu tompus u usta, izgleda kao crnacki tuki da se spremaju da progutaju.

moja strina snjarila taj Davidoff

Back