Pravda za muškarce?

Ne znam, meni je to bezveze. Misim ne osuđujem, nego ne bih to radio. Bude mi nekako smešno kad vidim ofarbanog muškarca, prihvatim ga u skladu sa kvalitetima koje poseduje, naravno, ali nekako ne mogu da ga doživim onoliko ozbiljno kao što bi to možda bio slučaj da se nije ofarbao. Nekako ih doživljavam kao Del Boja, ono sitne, a očigledne prevare.
Mislim možda i nije to baš samo neki moj trip, možda zaista ima neka crta u karakteru koja određuje da li će se muškarac ofarbati.
Znam, znam, sigurno mnogi poznaju ljude koji su drugačiji i sve to. Unapred se ograđujem od sopstvenog mišljenja.

Sve u svemu, to mi je, možda će biti prejako poređenje, ali otprilike kao da sam ubacio smotanu čarapu u utegnute lone i krenuo u disko klub.

Što se tiče prosedosti, smatram da to muškarcima dobro stoji. Kao mladić sam zamišljao kako bih mogao da izgledam u ovim godinama i svideo mi se taj luk.
Otprilike tako i izgledam, osim što sam tom prilikom zanemario činjenicu da može da mi se desi da ostanem bez kose, pa realno i ne znam u kojoj sam meri prosed. Mislim da nisam previše osedeo po glavi.

Zamišljao sam i prosedu bradu. Imam sreću da mi brada sedi na interesantan način, baš onako kako bih voleo, tj. prvo su mi obrazi osedeli, a brkovi i brada ostali zift crni, a sada mi se i crna traka na bradi sužava, tako da su mi takoreći samo brci crni.

Nesreća je samo što se to suviše brzo dešava pa ne mogu baš da uživam u prosedoj bradi pre nego što potpuno ne obeli; i drugo prokletstvo je još nešto što sam zanemario u mladićkoj slici sebe kao sredovečnog šmekera, a to je da sam tripovao da se likom neću promeniti.
Misim proseda brada uz izborano lice nije baš toliko seksi i kul kao kod onog lika sa vezanom kosom.

nije to ništa,najteže kad krenu dolje da se pojavljuju...
jedna mi se pojavila na testisu,ali evo popravlja se stanje u zadnje vrijeme,sad je gore bijela, a samo donja polovina dlake crna...ouu jeaaa..

uh, pa gube mi muskost cim ih zamislim kako su morali drzati 15ak min farbu i kesu na glavi :zcepanje:

To je pre pitanje mode, tradicije, socijalnih normi.. nego razlike u polovima i dokazivanja muskosti. Pogledajte aristokratiju pre 200-300 godinu kada je bilo normalno da muskarci nose perike. Skote koji nose kiltove... I niko nije dovodio u pitanje njihovu muskost.

Na nasim prostorima bilo je a u mnogoma je i dalje nezamislivo da muskarac muze krave, koze... To se jednostavo smatra za zenski posao. U Grcoj koja je kao i Srbija tradiconalno patrijarhalna zemlja sasvim je normalno da muskarac muze.

I tako... sedimo mi i pričamo, pričamo...

Tek, usred priče, kao bomba odjeknu pitanje: "Farbaš li ti kosu?"..:eek:
Nisam ni primetila da muškarac koji cele večeri "drži banku" ( takoreći vodi glavnu reč) farba kosu.:eek:
Sasvim prirodna boja kose i sasvim sveže ofarbana, ali tako da se to ne može primetiti, ali ovaj lisac (čitaj postavljač pitanja) računa 2 i 2 i izračuna da ofarbani ima 57 godina i da je mala mogućnost da nije osedeo.

Napomena : lepo mu stoji ofarbana glava.

Pitanje : treba li i muškarci da uživaju u ženskom "prirodnom pravu" da farbaju kosu?
Naposletku, kakav je vaš stav prema muškarcima koji farbaju svoju kosu?

meni je nepotrbno jer muskaci cesto deluju privlacnije sa kojom sedom...mada zavisi od tipa...
ono ako ga volim moze sve da radi(pa makar mi bilo glupo,al ako ga cini srecnim)samo brnjicu nek ne stavlja:lol:

Back