Pravda za bombaša Marića

Pravda za Jozefa Fricla!
Pravda za Damira Domića!
Pravda za Voju Šešelja!
Pravda za Vjericu Radetu!
Pravda za oca Branislava!
Pravda za svu bagru ovog sveta, samo da patriote budu srećne!

..........
Pravda za Lauševića, ubicu dva 20-godišnja nenaoružana momka !
Pravda za Legiju , "nevino" osuđenog u zatvoru !
Pravda za onu Katarinu i onog njenog paćenika što su "osumnjičeni" za ubistvo i silovanje njene trogodišnje ćerkice !
.........
.........
.........

Pravda za...nek' svako doda dalje prema nahođenju !:roll:

Poslednja izmena:
Znam da mnogi gladuju. Znam da i u mom bloku ima porodica koje nemaju za hleb i mleko. Znam da i ljudi koji su u goroj situaciji od njega pokušavaju da svoje probleme reše mirnim putem. Zbog čega je on važniji od nekih izbeglica, od deteta oca poginulog u ratu ili od invalida koji nema nikoga da se o njemu stara? Sa kojim pravom on bilo gde upada sa bombom i zahteva da baš njega saslušaju? Imao je, izgubio je i to je njegov problem. Šta je sa onima koji nikada nisu imali pa žive pošteno u svojoj bedi? Da li je on, zato što je nekada bio buržuj na ko zna koji način, vredniji kao čovek od onih Roma ispod Gazele, od lica raseljenih sa KIM ili na primer od porodice Milice Rakić?
Uostalom, da je umesto sedenja ispred Skupštine prošetao do Beograđanke i popeo se na peti sprat (Narodna kancelarija) sigurno bi mnogo ranije bio saslušan.

Ti ocigledno patis od zavisti. Da si bilo kad u zivotu radio pa ti drzava to ukrade, ne bi tako pricao.

..........
Pravda za Lauševića, ubicu dva 20-godišnja nenaoružana momka !
Pravda za Legiju , "nevino" osuđenog u zatvoru !
Pravda za onu Katarinu i onog njenog paćenika što su "osumnjičeni" za ubistvo i silovanje njene trogodišnje ćerkice !
.........
.........
.........

Pravda za...nek' svako doda dalje prema nahođenju !:roll:

Za Lausevica je i potrebna pravda. Na sudu je dokazano da je na njih pucao lezeci na podu. Sta je trazio na podu? Da nije lego sam?

Ti ocigledno patis od zavisti. Da si bilo kad u zivotu radio pa ti drzava to ukrade, ne bi tako pricao.

Ti me verovatno jako dobro poznaješ pa da možeš da proceniš od čega patim. :roll:
I ko kaže da mu je država ukrala? Ja mu eto baš ne verujem. Nema država pametnija posla nego od njega da otima, kao da je u najmanju ruku Bil Gejts.
A sve i da je tako neka se obrati onima koji su bili na vlasti kada mu je navodno ukradeno a ako želi da priča sa sadašnjom vlašću ili neka čeka svoj red ili neka ide preko reda i istrpi posledice.

"Енч"....... ти је .......женско !!!:mrgreen:
"Ја сам Виодосава Пајковић ..............шеф магацина..........ЖЕНСКО БРЕ!!!":hahaha1::rotf::hahaha1:

А друго............је л' тај Марић "узео правду у своје руке" !? :think:
ЈЕСТЕ!!! :worth::worth::worth:
Не осуђујем га због тога, мора да је имао дебеле разлоге за то,
АЛИ....
МОРА САМ ДА "КУСА ОНО ШТО ЈЕ ЗАКУВАО" !!!

Covek je za lecenje, i svi koji ga podrzavaju u tom sto je usao u zgradu predsednistva i pretio da ce pobiti ljude su za lecenje. Ili onaj Uros navijac, trpao coveku upaljenu baklju u usta, unakazio mu lice i o kakvoj mi ovde pravdi pricamo?.....

Back