ljudi,da pitam i ja nesto...tri godine zivim u vanbracnoj zajednici,zaposlena,porodicna i sl. partner ne-zaposlen od kada ga poznajem i ne-domacin (za sebe kaze da je smeker)...
elem,"smekera" u potpunosti izdrzavam ja,mama mu placa stagarsonjeru i stalno mi to napominje i on a i njegova mama to prica porodici,prijateljima,meni to i licno rekla na moje zaprepascenje skoro,upitah se gde odlazi moja nadprosecna plata plus dragoceni pokloni mojih roditelja,popravljanje i renoviranje garsonjere koji placa njegova dear mama...
imamo jedno i po mesecnu cerku kojoj sam dala njegovo prezime,ne zeleci da dete ikada oseti moje nezadovoljstvo...ja ne mogu vise da ga finansiram,niti da gledam kako trosi decije pare koje smo dobili za rodjenje deteta,a pri tom mi stalno govori koliko je dobar i pozrtvovan...nezaposleni smeker je prvu nedelju proveo sa mnom i bebom,a potom se vratio svom smekersko-momackom zivotu!
moje pitanje je sledece: obzirom da smo nevencani,da sam bebu pre ove zbog njegove nesigurnosti kiretirala i jedva prezivela taj gubitak (emotivno),da finansijski necu vise da ga finansiram-da li on ima ikakvo pravo da mi uznemirava dete i mene nakon moga odlaska (nije prvi put,oprostila i poverovala u moguce promene u koje mi se zaklinjao),bojim se da ce lose uticati na moje emotivno-zdravstveno-finansijsko ozdravljenje,takodje i na njeno odrastanje i sazrevanje...S.O.S.