Prava maloletnih

cao cao :D
interesuje me dali moze starija osoba biti krivicno gonjena ukoliko spava sa maloltnom, i po kom principu se to gleda? :D :D

moze naravno :aha: Gleda se kao iskoristavanje maloletne nezrele osobe, navodjenje na blud, pedofilija :)

- - - - - - - - - -

Kao prevara maloletne osobe, nekad i silovanje :) Zato sto stariji su iskusniji i lazu manipulisu glume da prevare nezrelu klinku koja misli da je to sve neka igra :lol: i on joj na primer kupi neke slatkise i poklone i da pare i onda je krese za uzvrat a ona ga zove dobri cika :rumenko: E onda kad malo poraste shvati sta je ucinila :malav:

moze naravno :aha: Gleda se kao iskoristavanje maloletne nezrele osobe, navodjenje na blud, pedofilija :)

- - - - - - - - - -

Kao prevara maloletne osobe, nekad i silovanje :) Zato sto stariji su iskusniji i lazu manipulisu glume da prevare nezrelu klinku koja misli da je to sve neka igra :lol: i on joj na primer kupi neke slatkise i poklone i da pare i onda je krese za uzvrat a ona ga zove dobri cika :rumenko: E onda kad malo poraste shvati sta je ucinila :malav:

a ako shvati malo ranije, onda dobrom ciki nosi cigare u zabelu :)

Postoji i druga strana price : Stariji lik se lozi na klinke :per: i klinka se lozi na starije i oboje zele te perverzije :lol: ako je dobrovoljno ok :) Ako je ona to zelele trazila izazivala vidno :zper: Ako je on nju lagao i pod pretnjom iznudjivao sex onda moze da odgovara :aha:

- - - - - - - - - -

a ako shvati malo ranije, onda dobrom ciki nosi cigare u zabelu :)

haha da znam :zper: i onda mu popusi u zatvoru :lol: takve ne zalim :aha:

Ovo je uvek osetljiva tema. Zakonski, ako se ne varam, u seksualni odnos sme da stupi osoba koja ima 14+ godina. Ispod toga se racuna kao pedofilija.
U Evropi je ta granica 16 godina, sto je po mom misljenju i bolje.

E sad, mislim da razlika u godinama nije nikakav faktor u ocima zakona, ali pitanje je koliko je to ok. Neko od 30 godina da bude sa osobom od 15 je legalno, ako se ne varam, ali ne verujem da je normalno jer sta zajednicko imaju osoba od 15 i neko od 30. Ova prva osoba tek pocinje zivot, gleda sta ce sa njim, a ovaj od 30 razmislja verovatno kako da se skrasi i sl.

Ovo pricam sto sam nacuo na netu i po vestima, sad koliko je tacno ne znam.
Kako kaze pesma "ko spava s decom - upisan se budi".

Dala dekici pa bi malo i pare da izmuzes?[emoji38]

ubo si ga tacno u cilj :D bas kao i onaj dekica :hahaha1:

E sad, mislim da razlika u godinama nije nikakav faktor u ocima zakona, ali pitanje je koliko je to ok. Neko od 30 godina da bude sa osobom od 15 je legalno, ako se ne varam, ali ne verujem da je normalno jer sta zajednicko imaju osoba od 15 i neko od 30. Ova prva osoba tek pocinje zivot, gleda sta ce sa njim, a ovaj od 30 razmislja verovatno kako da se skrasi i sl.

ala si ga lupio :lol:

Poslednja izmena:

Back