Права левица је комунистичка,а не анархистичка!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
”zox”:
Decko,imas ozbiljne probleme,potrazi strucnu pomoc.Obavestavam ostale forumase da ne obracaju paznju na ovog coveka,trenutno je isfrustriran jer je ko pseto najuren sa revolucionarnog foruma zbog svojih "cetnickih" stavova i blatnjave ideologije nkpj koju je pokusao da plasira.Obzirom na njegovo trenutno psihicko stanje i frustriranost koju pokusava ovde da izleci,ne treba uzimati za ozbiljno njegove postove jer su rezultat emocionalne neuravnotezenosti(A i same ideologije "partije" kojoj pripada,tog istrulelog lesa iz Slobinih vremena koji nikako da prestane da siri svoj smrad).

Мени не треба стручна помоћ већ теби,тј.свим анархистима.Зашто? Па можда због тога што идеологија либертерског комунизма и анархије позива на слободу индивидуа,отуђеност,девијантност у понашању,растурање породице,хомосексуализам и остале накарадне вредности које једино могу да заживе међу асоцијалним особама које су годинама лечене у менталним институцијама.
Ја сам са форума револуцинарне левице избачен,јер је то легло анархо – синдикалиста и ЈЕДНОГ ЧЛАНА ПАРТИЈЕ РАДА (која је марксистичко –лењинистичка али и сувише слаба са малим бројем чланова да би уопште могла на локалним изборима покаже своју снагу).
Твоја девијантност се најбоље види у овом случају када ме називаш ''четником'',али ја те у потпуности разумем,јер те је отац сексуално злостављао када си био мали,затим је уследило лечење у ''Лази Лазаревићу'' где ти је цимер био форумаш Ascaso.Тако сте ви засновали АСИ у институцији за ментално оболеле,на одељењу за лечење од параноје.
Такође се обраћаш овде званично форумашима које називаш нацистима,гибаничарима,шовинистима итд...Па зар ово није симптом подвојене личности,која уз лицемерство узроковано патологијом испољава најопасније понашање?Докторе који су те лечили треба позвати на одговорност због несавесног рада,јер су дозволили да особа као ти слободно шета улицама Београда.Ако ниси приметио НКПЈ је имала конструктивне критике и према Милошевићу и према СПС-у,али теби се то наравно избрисало из меморије,јер су лекови којима се кљукаш сваког дана веома јаки и спржили су ти мозак.

”zox”:
vicari su komunisti,ali LIBERTERSKI KOMUNISTI.A ti vidim,si toliko revolucionaran i lev da kukas kod desnicara(krstarica ih je puna) i u njima trazis saveznike u polemici protiv anarhista,to dosta govori o dimenziji klasne svesti,odnosno u tvom slucaju nesvesti.Da se razumemo,meni je to jasno,jer nkpj nisu NIKAKVI komunisti.Da pojasnim samo drugim ljudima ovde,ne radi se o sukobu "unutar levice",nego o klasicnom sukobu rev.levice i desnice.Na RevLeftu postuju razne levicarske grupe i pojedinci,ukljucujuci i marksiste lenjiniste,a ti si izbacen zato sto niko od rev.levicara sa ovih prostora i sire ne uzima nkpj za ozbiljno,sta vise,niko vas ni ne smatra levicarima,nego sovinistima i budalama,zato nijedna organizacija koja je na klasno-revolucionarnim pozicijama nece da saradjuje sa vama.

Идиоте малоумни,сексуално злостављани.Овде постоји 2-3 комуниста/социјалиста са којима се моји ставови поклапају и то је све.Остали ме не подносе,али имамо расправу која је на цивилизацијском нивоу за разлику од твог неартикулисаног ЖИВОТИЊСКОГ ОПХОЂЕЊА-ХОШТАПЛЕРУ СИЛОВАНИ ОД СТРАНЕ ОЦА АЛКОХОЛИЧАРА.На том ваше ''форуму'' има 90% анархиста,5 % либертерских комуниста, 5 % оних који се не изјашњавају или су неутрални,али су ме зато подржали када је гласано да ме избаце – ПОГЛЕДАЈ РЕЗУЛTАТЕ АНКЕТЕ – ТРОЈЕ ЈЕ БИЛО ПРОТИВ МОГ ИЗБАЦИВАЊА И ДЕВЕТ ЗА.

A сада морам да препричам догађај од синоћ када сам био испред СКЦ-а не би ли купио карту за неку свирку.Наиме тада сам угледао 2 момка од којих је један имао палестинску мараму,тако да сам био готово сигуран да је тип анархиста.Пришао сам му и питао га где је набавио,а кроз разговор потврдио ми је да је анархиста.Ја сам му отворено рекао да сам бољшевик очекујући да је то ,можда ZOX или Ascaso који овде на форуму лелемуде.Очи су ми засијале и сваког часа сам очекивао да им песницама проредим зубе ако почне њихова хоштаплерска тирада као овде на форуму.Момци су само слегли раменима,рекли да нису за бољшевизам и РЕКЛИ ЗА АСИЈЕВЦЕ ДА СУ НАЈОБОИЧНИЈИ ПОЗЕРИ И ЛИЦЕМЕРИ КОЈИ СУ ЈАКО ДОБРОГ МАТЕРИЈАЛНОГ СТАЊА – ШТО ЗНАЧИ ДА НИСУ НИКАКВИ ЛЕВИЧАРИ.Поздравили смо се и свако је отишао на своју страну,јер су иако моји неистомишљеници, нису испали барабе,хоштаплери а и колико сам могао да приметим ментално здравље им је сасвим задовољавајуће.

Треба још нешто нагласити,а то нека провере сви који ово читају – у многим клубовима ћете наћи налепнице АСИ-ја и социјалног фронта залепљене за водокотлић у WC-у… :lol: Ко не верује нека провери у клубовима Академија,Пластик и Таш.То показује озбиљност ове огранизације која се рекламира чак и клоњама,а тамо им је вероватно и место.

”Ascaso”:
Zasta tragicno, pokusaj sebi da postavis pitanje - kakve veze ima na kom je staju okacen tekst napisan pre vise od 80 godina...

Има везе јер је ви нисте копирали на свој сајт,поставио си сајт контра –пункта овде, а јавно сте их пљували.То доказује да сте људске гњиде,које гледају само свој лични интерес.Јел се тако понашају људи који се боре за солидарност и социјалну правду?!

”kreativac”:
Комунисти немају додирних тачака са левицом.Они се називају левицом а у ствари представљају антицивилизацијску тековину.Идеја социјалне правде нема никакве везе са комунизмом.

Анархисти немају никакве везе са комунизмом! Њихов идеолог није Маркс,већ Бакуњин.Маркса погрешно тумаче на своју руку и тиме желе да баце љагу на комунизам.Њихов највећи проблем је што су љубоморни на НКПЈ – КОЈА ЈЕ НАЈВЕЋА КОМУНИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА И УЧЛАЊЕНА У КОМУНИСТИЧКУ ИНТЕРНАЦИОНАЛУ.Када им се спомене НКПЈ,анархисте почиње да хвата патолошка мржња која је резултат онога што они НИКАДА НИСУ МОГЛИ ДА ПОСТИГНУ У СВОМ ДЕЛОВАЊУ.Погледајте их само док праве неке манифестације – то је једна мала обична групица авантуриста који не знају где се налазе.Сви заједно могу да стану у један комби и ту направе журку.Пошто је комби и сувише тесан за било какво весеље,принуђени су на групно сексуално оргијање – али морал није оно чиме се они поносе. :mrgreen:

Ti si malouman i ne vredi sa tobom razgovarati.

Јако се потресем када ми неко из АСИ-ја тако каже...:-D

PS.Ne prizeljkuj da se sa mnom "sretnes",mozda ti se i ostvari.Ja vas iz nkpj smatram retardiranim fasistima pa tako cu u tvom slucaju i prakticno i da postupim majmuncino.

Оћеш да убрзамо тај процес...?!Ајде јави ми се преко приватне потуке...п.ичкице! :roll:
Знам тачно где ко од вас постује,с ким се дружи,а то сам написао и твом другу Ascaso-у...
Уосталом погледај на осталим темама шта момци из Freedom fight-a мисле о вама...:lol:

Jooj. Prvo i odmah. Clanak sa prve strane koji dovodi u pitanje broj zrtvi Staljinovog terora bi bio smesan da nije tuzan. Poptuno zanemariti sav prirodni prirastaj od 1917-1945. i dati populaciju iz 1990. kao neki argument je... Gulag i cistke su istorijske cinjenice, i njihovo negiranje je na istom (ne)intelektualnom nivou kao negiranje holokausta.

Staljinov lik i delo su najveca sramota i ljaga na imenu komunizma i socijalizma.
Prvo. Marks nigde nije zagovarao diktaturu partijske elite.
Drugo. Uopste svi gresite. Ako ce marskizam biti nauka, on ne moze biti dogmatizovan. Drustveno ekonomske okolnosti sa pocetka 19tog veka, koje Marks opisuje sredinom 19tog veka su skoro potpuno irelevante na pocetku 21og veka.

Sam koncept radnicke klase i burzoazije je u velikoj meri prevazidjen. Ocajnicko hvatanje za izbledelu ideologiju moze biti samo stetno u trenutku kada neo liberalni kapitalizam vuce ceo svet i covecanstvo u katastrofu, i kada je leva ideja potrebnija covecanstvu nego ikada.

SSSR, izvini, ne poznajem te kao coveka, ali po ovome sto citam, predstavljas i podrzavas ono nagore sto se moze naci na modernoj levicarskoj sceni u Srbiji. NKPJ je bila smesna i na svome samome osnivanju.

Ljudima iz ASI mogu samo da dam verbalnu podrsku. Takav idealisticki anarhizam je i pored sve pozitivnosti svoje ideje, potpuno nepraktican i neostvarljiv. Nazalost.

Jooj. Prvo i odmah. Clanak sa prve strane koji dovodi u pitanje broj zrtvi Staljinovog terora bi bio smesan da nije tuzan. Poptuno zanemariti sav prirodni prirastaj od 1917-1945. i dati populaciju iz 1990. kao neki argument je... Gulag i cistke su istorijske cinjenice, i njihovo negiranje je na istom (ne)intelektualnom nivou kao negiranje holokausta.

Ајмо наведи конкретне доказе зашто није тачно...Ја сам овде јасно указао на рупу у теорији око цифара које се помињу...Дакле да чујемо и видимо!Немој само да почнеш да се позиваш на то као се већ све зна и како је све утврђено,него докажи.

Staljinov lik i delo su najveca sramota i ljaga na imenu komunizma i socijalizma.
Prvo. Marks nigde nije zagovarao diktaturu partijske elite.

А ти то износиш своје мишљење у вези Стаљина или шта?!
А шта је Маркс заговарао?Либертерски комунизам,потпуно укидање државе или његов постепен прелазак из социjализма у комунизам?

SSSR, izvini, ne poznajem te kao coveka, ali po ovome sto citam, predstavljas i podrzavas ono nagore sto se moze naci na modernoj levicarskoj sceni u Srbiji. NKPJ je bila smesna i na svome samome osnivanju.

Смешна НКПЈ?! :shock: Ајде наведи ми и једну бројнију организацију левице на овим просторима?

Ljudima iz ASI mogu samo da dam verbalnu podrsku. Takav idealisticki anarhizam je i pored sve pozitivnosti svoje ideje, potpuno nepraktican i neostvarljiv. Nazalost.

Па ето ти одговора на питање зашто треба да подржиш НКПЈ.Оно у АСИ-јевом програму је тотално лудило,па ако мислиш да дајеш подршку нечему као што и сам кажеш ''не може да се оствари'' ,то најбоље одсликава озбиљност твоје дискусије.АСИ је ту само да замаскира некаво постојање анархизма које на овим просторима никада није било укорењено.То је више за оне будале са запада,па нек се они баве тиме.Ја сам за бољшевизам! :wink:

Ma ASI-jevci su najobičnija grupa buntovnih klinaca i ne treba se obazirati na njih.Pošto im je uporište na filozofskom fakultetu,onda možete da zamislite zašto ih je baš privukla ta ideologija radikalne levice...Klinci ništa ne rade i znaju samo da prosipaju iz šupljeg u prazno, kao nekada što je radio Zoran Đinđić(bivši marksista).
Videćete i sami kako će da se transformišu u sitnu buržaziju i kapitaliste kada im sve to dosadi.

Back