Prašak za veš

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Муж добио за рођендан на послу неки фини шал, кашмир. На њему писало да је само за хемијско чишћење и ја после пар месеци употребе однесем. Платим пар стотина динара.
После га ладно оперем на 30 степени и НИШТА му није фалило. Која глупост.

Муж добио за рођендан на послу неки фини шал, кашмир. На њему писало да је само за хемијско чишћење и ја после пар месеци употребе однесем. Платим пар стотина динара.
После га ладно оперем на 30 степени и НИШТА му није фалило. Која глупост.

vecinu osetljivih stvari mozes da peres na 30 stepeni, nista im se nece desiti.
ja kad cujem da zene peru osetljive stvari na ruke nije mi dobro....kod mene sve ide u masinu.

Ali zato mjesavina lana i pamuka,sto je nekad bilo u "Legend"-u je zakon.Inace,ne sjecam se odavno da sam vidjela da se moze kupiti negdje neki odjevni predmet od lana,svile,vune,kasmira...sto je nekad bilo uobicajeno u svakoj prodavnici.Sad samo teska sintetika i pamuk,dok i njega ne ukinu.

Koji koristite i zašto ?
Da li zbog cene , ili su svi isti samo se razlikluju u mirisu i koji preporucujete

Ne znam da li se razlikuju po kvalitetu ali po mirisu se razlikuju. Ima onih koji mi pašu više. Tecni Persil baby mi ima blag miris, omekšivač nešto ne koristim, roze Pervol za finije stvari i Frosch almond milk za sudove.
Frosch i za dete ili nas Persil, kad kako...njegovo samo duplo isperem...nase kad se setim.

Sve mi je nesto povuklo na lavandu kad sam poslednji put kupovao, ne znam zasto...i prasak i omeksivac i ono u wc solji...i sampon :D

Ne uzimam najjeftiniji, jer mislim da ne valja, vec sledeci nakon njega...mislim da mi ne treba neki ultra mega giga dobar prasak...samo eto da opere, tu je omeksivac da zamirise i dovoljno.

Ali treba imati nekolika, da se mijenja, jer se culo mirisa navikne na jedan te isti i vremenom ga slabije/drugacije osjeca...isto kao parfem.

Back