Pramenovi u kosi

Žene, sad je i mene zainteresovala tema, tako da, help... naime, kao što sam već gore napisala - izblajhala sam kosu i to mi je odvratno stajalo, pa sam, pokušavajući da se ofarbam u tamno braon, dobila neku odvratnu maslinastu boju kose. Nešto kasnije (tri-četiri meseca) sam otišla kod frizerke sa namerom da se ofarbam u baš jarko crveno.. i ispalo mi je više narandžasto (ali baš onako drečavo) nego crveno... međutim, ta farba mi se skroz primila samo na izrastak, koji nije blajhan, a ovaj drugi deo kose izgleda kao pramenovi.. mislim, kombinacije boje meda, narandžaste i braon, ali je očajno, sve u svemu. sad hoću da se ofarbam u neku varijantu smeđe, ne previše svetlu i ne previše tamnu... evo, prilažem sliku kako bi to trebalo da izgleda... još kad bi mi kosa bila ovako dugačka... z:lol:

šta mislite? sorry na opširnosti

P.S. Kosa mi, hvala Bogu, zbog blajhanja nije opala, nego se "samo" osušila... z:( help...

davina.jpg

Žene, sad je i mene zainteresovala tema, tako da, help... naime, kao što sam već gore napisala - izblajhala sam kosu i to mi je odvratno stajalo, pa sam, pokušavajući da se ofarbam u tamno braon, dobila neku odvratnu maslinastu boju kose. Nešto kasnije (tri-četiri meseca) sam otišla kod frizerke sa namerom da se ofarbam u baš jarko crveno.. i ispalo mi je više narandžasto (ali baš onako drečavo) nego crveno... međutim, ta farba mi se skroz primila samo na izrastak, koji nije blajhan, a ovaj drugi deo kose izgleda kao pramenovi.. mislim, kombinacije boje meda, narandžaste i braon, ali je očajno, sve u svemu. sad hoću da se ofarbam u neku varijantu smeđe, ne previše svetlu i ne previše tamnu... evo, prilažem sliku kako bi to trebalo da izgleda... još kad bi mi kosa bila ovako dugačka... z:lol:

šta mislite? sorry na opširnosti

P.S. Kosa mi, hvala Bogu, zbog blajhanja nije opala, nego se "samo" osušila... z:( help...

Pogledajte prilog 223116
mila majko,ovo je ko horor,sta si ti sve radila kosi :sad2:
a ja je pazim i mazim i imam malu metlicu :(

uhhhhhhhhhhhh..imam takvo iskustvo..
zena zelena zahvaljujuci nestrucnom frizeru koji je na pramenove stavio grafitni preliv..
to sasuseno, vremenom je preslo u zvaka fazu..otisla dlaka u q..
jedino resenje, osisaj se pa pustaj novu kosu..
i pamet u glavu za sledeci put..
ne znaju svi frizeri svoj posao..ne znaju ga cak ni onda ako je to tvoja ideja, a oni ti pomognu u realizaciji da se upropastis..

uhhhhhhhhhhhh..imam takvo iskustvo..
zena zelena zahvaljujuci nestrucnom frizeru koji je na pramenove stavio grafitni preliv..
to sasuseno, vremenom je preslo u zvaka fazu..otisla dlaka u q..
jedino resenje, osisaj se pa pustaj novu kosu..
i pamet u glavu za sledeci put..
ne znaju svi frizeri svoj posao..ne znaju ga cak ni onda ako je to tvoja ideja, a oni ti pomognu u realizaciji da se upropastis..

au... sad si me sjeb.ala načisto, a baš sam bila dobro raspoložena... :cry:

izvlacenje pramenova je smor zivi... dok izvuce pramenove, pa sam cekala 30-45min, pa mi oprala kosu, pa mi osusila kosu, pa mi ofarbala izrastak, pa cekala jos 30-45min, pa opet pranje, feniranje... :roll: rezultat nije bio los, a i to zavisi od farbe koju frizerka koristi... moze da se ispere posle dva pranja i opet nemas nista

izvlacenje pramenova je smor zivi... dok izvuce pramenove, pa sam cekala 30-45min, pa mi oprala kosu, pa mi osusila kosu, pa mi ofarbala izrastak, pa cekala jos 30-45min, pa opet pranje, feniranje... :roll: rezultat nije bio los, a i to zavisi od farbe koju frizerka koristi... moze da se ispere posle dva pranja i opet nemas nista
meni se dopada tvoja kosa
ujednačeno plava a jako njegovana, ne djeluje suvo
pramenovi su kul na prirodno svjetlijoj kosi, do neke svijetlo ili srednje smeđe, ali na crnom izrastku kosa izgleda masno, nikada čisto

meni je blanš pomogao u jednoj stvari... isušio je kosu ali je omogućio da je feniram i dok je veći dio dlake bio tretiran imala sam lijepo ravnu kosu
otkad je izrasla dobrim dijelom i otkad se vratih u tamno smeđu boju vratila se i moja bebeća kosica koja se uvija i talasa
koliko god da je feniram, nakon sat dva ona se vitoperi

ako imaš ispod blanš, nije ni čudo... on uvek izviri ispod bilo koje farbe
a koliko si platila pramenove, i na koju dužinu?

Nemam blanš, farbam se 9 % hidrogenom. Pramenove sam platila 3600 + bakšiš. Imam dužu kosu, ne jako dugu, tako malo ispod ramena. Ne bi to bilo ni mnogo da ne traju tako kratko. Bolja je varijanta svetli pramenovi na smeđoj kosi, ali ne mogu da čekam da mi izraste cela kosa.

Back