la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Nikad nisam izvlačila pramenove žele blanšom, nego samo plavom farbom sa 9% hidrogenom. Doduše, prirodna sam brinete, pa to nije teško.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mila majko,ovo je ko horor,sta si ti sve radila kosiŽene, sad je i mene zainteresovala tema, tako da, help... naime, kao što sam već gore napisala - izblajhala sam kosu i to mi je odvratno stajalo, pa sam, pokušavajući da se ofarbam u tamno braon, dobila neku odvratnu maslinastu boju kose. Nešto kasnije (tri-četiri meseca) sam otišla kod frizerke sa namerom da se ofarbam u baš jarko crveno.. i ispalo mi je više narandžasto (ali baš onako drečavo) nego crveno... međutim, ta farba mi se skroz primila samo na izrastak, koji nije blajhan, a ovaj drugi deo kose izgleda kao pramenovi.. mislim, kombinacije boje meda, narandžaste i braon, ali je očajno, sve u svemu. sad hoću da se ofarbam u neku varijantu smeđe, ne previše svetlu i ne previše tamnu... evo, prilažem sliku kako bi to trebalo da izgleda... još kad bi mi kosa bila ovako dugačka...
šta mislite? sorry na opširnosti
P.S. Kosa mi, hvala Bogu, zbog blajhanja nije opala, nego se "samo" osušila...help...
Pogledajte prilog 223116
mila majko,ovo je ko horor,sta si ti sve radila kosi
a ja je pazim i mazim i imam malu metlicu![]()
ne pitaj, pući ću od muke ako počnem da se prisećam
nego... razmišljam da se ošišam na ćelavo, pa da čekam da mi izraste nova kosa... šta misliš?
uhhhhhhhhhhhh..imam takvo iskustvo..
zena zelena zahvaljujuci nestrucnom frizeru koji je na pramenove stavio grafitni preliv..
to sasuseno, vremenom je preslo u zvaka fazu..otisla dlaka u q..
jedino resenje, osisaj se pa pustaj novu kosu..
i pamet u glavu za sledeci put..
ne znaju svi frizeri svoj posao..ne znaju ga cak ni onda ako je to tvoja ideja, a oni ti pomognu u realizaciji da se upropastis..
meni se dopada tvoja kosaizvlacenje pramenova je smor zivi... dok izvuce pramenove, pa sam cekala 30-45min, pa mi oprala kosu, pa mi osusila kosu, pa mi ofarbala izrastak, pa cekala jos 30-45min, pa opet pranje, feniranje...rezultat nije bio los, a i to zavisi od farbe koju frizerka koristi... moze da se ispere posle dva pranja i opet nemas nista
ako imaš ispod blanš, nije ni čudo... on uvek izviri ispod bilo koje farbe
a koliko si platila pramenove, i na koju dužinu?