Pramenovi u kosi

la dolcevita

Poznat
Poruka
8.055
Dosadilo mi je da budem plavuša, pa planiram da stavim tamnije pramenove. Imate li neke predloge, fotke?
hairstylesforwomen3.jpg

Možda ovako nešto ili u više nijansi? :think:
Da li će se brzo isprati? z:(

Poslednja izmena:
Ne moraš da se blajhaš, jedino ako si baš izrazita crnka ili crvenokosa. Dovoljan ti je 9 % ili max. 12 % hidrogen.

...izrazita, sa primesama sede kose...pa sve to ofarbano u neki tamno smedj ton greskom, taman sam bila izasla iz tih tamnih boja do neke lepe smedje
onako boje lesnika...i sad sam u problemu kako se bar vratiti u tu boju..svaku farbu koju stavim na glavu ne smem da drzim duze od 10-15 minuta...i sve sto
nije najplavlje, meni prima tamno...kako i zasto ne znam...:(

Dosadilo mi je da budem plavuša, pa planiram da stavim tamnije pramenove. Imate li neke predloge, fotke?Pogledajte prilog 220635
Možda ovako nešto ili u više nijansi? :think:
Da li će se brzo isprati? z:(

kako dobra frizura!
moja je boja ovakva, i iz nje ne mrdam... samo nemam hrabrosti da se ovako drastično šišnem :(

...izrazita, sa primesama sede kose...pa sve to ofarbano u neki tamno smedj ton greskom, taman sam bila izasla iz tih tamnih boja do neke lepe smedje
onako boje lesnika...i sad sam u problemu kako se bar vratiti u tu boju..svaku farbu koju stavim na glavu ne smem da drzim duze od 10-15 minuta...i sve sto

možda je do hidrogena?
tj. možda ti treba veći procenat?

Ne pada mi na pamet da je šišam, imam dženiferku, ali ti pramenovi su fantazija. Brineta sam prirodno, ali sam nekada bila i crnka, pu...pu... Ne mogu ni da se zamislim. Imala sam i boju lešnika, ma sve sam probala.

Poslednja izmena:
...nemam iskustva sa pramenovima...ali bih i ja uradila samo u kontra smeru, posvetlela bih...mada me je strah da mi ne izgore kosu blajhanjem...

...ovo na slici je prelepo..:D

e ovako... ja sam otišla na blajhanje i posle sam shvatila da mi takva boja kose stoji užasno (bilo koja svetlija) i onda sam se ofarbala u tamniju nijansu smeđe, gotovo crnu.. kosa mi je ispala bukvalno maslinasta, jer na blajhanu kosu ni jedna farba nece da se primi kako treba.. mora da ti izraste nova kosa i onda lepo osisas sve blajhano i vise nikad se ne blajhas... bar sam ja tako :) sve u svemu, ne preporucujem blajhanje jer mnogooo isusuje i ostecuje kosu.. bolje neko klasicno farbanje, postepeno do svetlije nijanse :)

ovo što sad pročitah.. mogu samo da kažem.. ne blajhaj se ni slučajno, opašće ti kosa... :) mislim, vidim da je osetljiva, a blajhanje i najneosteljiviju kosu upropasti.. tako da...

ovo što sad pročitah.. mogu samo da kažem.. ne blajhaj se ni slučajno, opašće ti kosa... :) mislim, vidim da je osetljiva, a blajhanje i najneosteljiviju kosu upropasti.. tako da...

....nije ona toliko osetljiva nego ja jednostavno necu vise da experimetisem do te mere, blajhala sam je kad sam bila vrlo mlada, i nije mi opala kosa, nikad, iako su svi govorili
da hoce..da ce se sprziti potpuno....
....ona koju sad imam na glavi je sasvim ok iako je vec dugo farbam svim i svacim kako bi dosla do zeljene nijanse...posto sam ustanovila da sam zadnji put koristila slabiji
hidrogen nego sto je trebalo, sledece farbanje ce bito sasvim ok sa 9% hidrogenom....

...hvala na savetima....:)

....nije ona toliko osetljiva nego ja jednostavno necu vise da experimetisem do te mere, blajhala sam je kad sam bila vrlo mlada, i nije mi opala kosa, nikad, iako su svi govorili
da hoce..da ce se sprziti potpuno....
....ona koju sad imam na glavi je sasvim ok iako je vec dugo farbam svim i svacim kako bi dosla do zeljene nijanse...posto sam ustanovila da sam zadnji put koristila slabiji
hidrogen nego sto je trebalo, sledece farbanje ce bito sasvim ok sa 9% hidrogenom....

...hvala na savetima....:)

ok mi je to sa hidrogenom, mislim na izvlačenje pramenova. blajhanje cele kose - jednom i nikad više (Možda kad mi se sin bude ženio, pa za svadbu) :D inače, nema na čemu, tu smo da se ispomažemo i savetujemo. pozdrav!

ok mi je to sa hidrogenom, mislim na izvlačenje pramenova. blajhanje cele kose - jednom i nikad više (Možda kad mi se sin bude ženio, pa za svadbu) :D inače, nema na čemu, tu smo da se ispomažemo i savetujemo. pozdrav!

...mozda ti tada nece trebati izvlacenje pramenova, mozda ih priroda sama izvuce:D
...naravno da smo tu da se ispomazemo bar sam ja uvek za to....

Back