Prajm ludilo

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
354.396
prime.jpg

Klinci od 10 godina i vise opsedaju benzinske pumpe na kojima se prodaje energetsko pice Prajm kojeg nema uvek ..Da li je to Tiktok čelendž ili marketinsko ludilo.jer to energetsko pice kosta 1000 dinara..Koliko znam to su dvojica youtubera i nakakvi bokseri Logan Pol i Ksi i oni su proizveli ovaj napitak i reklamiraju ga ali nije mi jasna ova histerija i ispiranje mozgova mladim ljudima i odakle klincima 1000 dinara za njesra od soka

Prime Energi sadrži 200 mg kofeina po konzervi, što je oko dva puta više od količine u konkurentskom energetskom napitku Red Bull.

Logan Pol i KSI imaju oko 48 miliona IouTube pratilaca između sebe

How much caffeine is in energy drinks?

Prime Energy - 200mg (355ml can)
Red Bull - 80mg (250ml)
Monster - 160mg (473ml)
Nos - 160mg (473ml)
Burn - 112mg (354ml)
Rockstar - 300mg (473ml)
Lucozade - 46mg (380ml)
Coca Cola original - 32mg (330ml)

Kakvo je ovo ludilo sa tim Prajmom, da li neko moze da objasni ?

How much caffeine is in energy drinks?

Prime Energy - 200mg (355ml can)
Red Bull - 80mg (250ml)
Monster - 160mg (473ml)
Nos - 160mg (473ml)
Burn - 112mg (354ml)
Rockstar - 300mg (473ml)
Lucozade - 46mg (380ml)
Coca Cola original - 32mg (330ml)

Kakvo je ovo ludilo sa tim Prajmom, da li neko moze da objasni ?
To ludilo vlada samo u Americi.

Kopiraju Rock-a kad je napravio ZOA energetsko pice i besomucno reklamirao na drustvenim mrezama.
Samo sto Rock ima 390 miliona pratilaca na instagramu.
Neka svaki deseti postane kupac i eto love.

Kod ovih je fora sto je skupo pa klinci da se pokazu da imaju love.

Pogledajte prilog 1417370

Klinci od 10 godina i vise opsedaju benzinske pumpe na kojima se prodaje energetsko pice Prajm kojeg nema uvek ..Da li je to Tiktok čelendž ili marketinsko ludilo.jer to energetsko pice kosta 1000 dinara..Koliko znam to su dvojica youtubera i nakakvi bokseri Logan Pol i Ksi i oni su proizveli ovaj napitak i reklamiraju ga ali nije mi jasna ova histerija i ispiranje mozgova mladim ljudima i odakle klincima 1000 dinara za njesra od soka

Prime Energi sadrži 200 mg kofeina po konzervi, što je oko dva puta više od količine u konkurentskom energetskom napitku Red Bull.

Logan Pol i KSI imaju oko 48 miliona IouTube pratilaca između sebe
Дај бре клинцима ће отићи срце пре но што остаре... По мени би и кофеин требао да буде строго контролисана супстанца

Energetska pića su teška pošast i nipošto ih ne treba piti. Ja sam zbog onog bustera pre par godina žestoko bio zaglavio u bolnicu. Na stranu činjenica da su deca za to srrranje spremna da daju 1000 dinara i da ove dve budaletine mogu sutra sopstveni prdež u kesama da prodaju a klinci će trčeći ići da ga kupe.

Energetska pića su teška pošast i nipošto ih ne treba piti. Ja sam zbog onog bustera pre par godina žestoko bio zaglavio u bolnicu. Na stranu činjenica da su deca za to srrranje spremna da daju 1000 dinara i da ove dve budaletine mogu sutra sopstveni prdež u kesama da prodaju a klinci će trčeći ići da ga kupe.
Ja ni na prdezu ne bi mogao da zaradim, osim ako ne pocnem da pijem mleko ....

Репер ајзи је због њих завршио у коми

Na Tviteru ljudi pisu da su probali Prtime i kazu da je los ukus i da je presladak..u Grckoj 2 evra a u mnogim skolama u Americi i Evropi je napitak zabranjen zbog toga sto utice na srcane tegobe,anksioznost i digestivne probleme i nije za mladje od 18 godina a klinci su se navukli na na dva influensera koji reklamiraju taj napitak..kolicine su uglavnom ogranicene i zato je pomama

BBC pise

Lider većine u američkom Senatu Čak Šumer pozvao je regulatore da istraže energetsko piće koje promovišu istaknuti jutjuberi KSI i Logan Pol.
Šumer navodi da je piće namenjeno deci uprkos visokom sadržaju kofeina.
Svako piće nosi upozorenje da se ne preporučuje deci mlađoj od 18 godina.
Međutim, gospodin Šumer, demokrata, tvrdi da je Prime Energi upakovana i plasirana „u skoro identičnom obliku“ kao piće brenda bez kofeina.
Kao rezultat toga, neki roditelji su nesvesno kupili piće sa kofeinom za svoju decu, rekao je on novinarima u Njujorku u nedelju.
link

Back