Prag tolerancije....

Nizak, jako nizak...bas sam nagla i lako me je iznervirati....ali sto je zanimljivo, ja se neviram za sitnice, ali kada je u pitanju neka bitnija stvar, mogu da ostanem potpuno hladna...vise bih volela da je obrnuto...ali ***....i da, neko je rekao da mu nekad smeta i samo prisustvo nekih osoba...isti slucaj ovde...

Ma ja kad puknem, ja oslobodim devetorepu lisicu i onda srravnim celo selo...nema tog nindze koji mene moze zaustaviti kad puknem...

Јеси сигуран.

chuck-norris-002-thumb-400x498.jpg

tolerancija?
na sta?
ljudske mane,ispade i to tolerisem-stvarno.
trudim se da ne sudim o ljudma na osnovu nekih stvari koje su izrecene u afektu.
na debile nisam tolerantna-i ono,ispizdim bas,a muske debile sam pocela da nagradjujem i nenajavljenim posetama,posle kojih dobiju malo boje.(i ne,nije u pitanju tim za prskanje,tening ili kako vec)

Pa...ranije mozda cak nije ni postojao :hahaha: salim se, ranije sam mnogo lako ulazila u konflikt bez ikakvog razmisljanja, e sada sam vise rezervisana, mada imam manu da ubedjujem ljude u ono sto ja mislim da je ispravno i svadjam se dok ne priznaju da sam u pravu, mada to nije bas cesto, svako se drzi svoga...
Ali kada mislim da je neko bas potpuno izgubljen slucaj, povucem se, nema rasprave...

previsok.
mogu svasta da istrpim.
ali to se talozi u meni, i onda jednom kad puknem... bude krvi po zidovima :lol:
cuvaj se besa strpljivog coveka. :D

I, bre, kol'ko vas je...
Bilo kakvo obuzdavanje besa nema smisao, ukoliko se kasnije iskali u znatno većoj meri nego što je potrebno.
Bolje odma' podivljajte.

Naravno, nekada mora da se izgubi strpljenje, ali koj' si moj bio tolerantan i strpljiv ako ćeš tad da podivljaš k'o pušten s lanca?

Izuzetno visok, mogu da istrpim sve i svasta, ali kad kap prelije casu onda eksplodiram, ali zanimiljvo je to sto poslije 5 minuta, ja se ohladim i ponasam se kao da nista nije bilo.

A za krupne stvari nikad nijesam planuo, onda u tom slucaju znam s kim imam posla i jednostavno se distanciram.

I, bre, kol'ko vas je...
Bilo kakvo obuzdavanje besa nema smisao, ukoliko se kasnije iskali u znatno većoj meri nego što je potrebno.
Bolje odma' podivljajte.

Naravno, nekada mora da se izgubi strpljenje, ali koj' si moj bio tolerantan i strpljiv ako ćeš tad da podivljaš k'o pušten s lanca?

meni je lakse da budem mirna i da se ne nerviram svaki cas. a i drugima je lakse da se jednom izderem, nego svaki dan po malo. a svejedno nikoga nije briga. :neutral:

Back