Prag tolerancije....

Übermensch

Iskusan
Poruka
6.016
Koliki vam je prag tolerancije....
meni u zadnje vreme jako nizak....pre sam mogao i da se raspravljam i da se ubedjujem(sa muskarcima)...sada mi je daleko lakse da to resim cistim vredjanjem ili batinama....
Zenu nisam sposoban da udarim...ali ono oteram u ***** kad postane dosadna.....
znam neke zene koje da su musko tako bi ih prekidao od batina.haos.....

Ako neko ima veći prag tolerancije od mene, dolazim mu na sahranu...:mrgreen:

Mene neko može da vređa, psuje, a ja ću ga uvek spuštati lepim rečima... :D

Ali, uglavnom trpim ako me neko mnogo iznervira, pa ključam unutra, a spolja se cerekam...

Prođe me posle... :)

meni u zadnje vreme jako nizak....pre sam mogao i da se raspravljam i da se ubedjujem(sa muskarcima)...sada mi je daleko lakse da to resim cistim vredjanjem ili batinama....

Isto kao ti...
A zene su vrlo cesto mnogo bahate, vise nego muskarci...pogotovo ako znaju da ih neces udariti, tad postanu obicne stoke kojima bih vrlo rado radio salto unazad po kicmi!!

Isto kao ti...
A zene su vrlo cesto mnogo bahate, vise nego muskarci...pogotovo ako znaju da ih neces udariti, tad postanu obicne stoke kojima bih vrlo rado radio salto unazad po kicmi!!

e to je stvarno istina......ja recimo necu da udarim zenu prosto slabija je..i ono...cemu nemam ja sta njoj da dokazujem time....ali stvarno ponekad zamislim da je neka zena musko...boze koliko bi je peglao......

e to je stvarno istina......ja recimo necu da udarim zenu prosto slabija je..i ono...cemu nemam ja sta njoj da dokazujem time....ali stvarno ponekad zamislim da je neka zena musko...boze koliko bi je peglao......

Pa to, a i glupo mi da posle pricaju kako sam udario zenu...malo je bedak...
Ma cuti, nekad bih radije devojku prebio nego muskarca...sa muskarcem se pobijes cim te iznervira malo preko granice, a zena te nervira dok ne puknes...dodje mi da je prebijem k'o pauka...

ja sam uvek spremna da primam udarce,tj. nikad nisam sigurna da me neće udariti ... i uvek sam spremna

da vratim... zato mene 99% ljudi neće da udari... Plaše me se... :D

Hahaha...pa kad bi me neka likusa iznervirala i potom udarila, trusnuo bih tako lepo da vise ne bi ustala... :lol:

Pa to, a i glupo mi da posle pricaju kako sam udario zenu...malo je bedak...
Ma cuti, nekad bih radije devojku prebio nego muskarca...sa muskarcem se pobijes cim te iznervira malo preko granice, a zena te nervira dok ne puknes...dodje mi da je prebijem k'o pauka...

Hahaha...pa kad bi me neka likusa iznervirala i potom udarila, trusnuo bih tako lepo da vise ne bi ustala... :lol:

Jeste...ali ko sto ti rece...to se veoma zloupotrebljava........

odvedes je na promenu pola....:lol::lol:..posle udri...

zavisi za sta...neke klinacke gluposti, zajebancije i podjebancije tolerisem 100 % posto...za ozbiljne stvari, pucam odmah, ali nikad ne pribegavam sili, jer nista time ne bih postigao, bitno mi je da nateram osobu koja me je iznervirala da shvati zasto me je iznervirala...

meni to zavisi od raspolozenja
ponekad ispizdim za najobicniju glupost,ali kad sam super raspolozen,i kada neko krene da me nervira samo se okrenem i odem:D

Ako neko ima veći prag tolerancije od mene, dolazim mu na sahranu...:mrgreen:

Mene neko može da vređa, psuje, a ja ću ga uvek spuštati lepim rečima... :D

Ali, uglavnom trpim ako me neko mnogo iznervira, pa ključam unutra, a spolja se cerekam...

Prođe me posle... :)

Isti slucaj...

Vrlo visok...ali je nezgodno kad ga neko pređe...tad samo prebledim i u stanju sam svašta uraditi...više bih volela da je niži a da su eksplozije kratkotrajnije i bezbolnije...

Takodje...

Inace, nerviraju me ljudi kojima je nizak prag tolerancija i odmah nesto vicu, histerisu, oce da se biju, k'o monomax...:mrgreen: Ne sme nista da im se kaze...:roll: To smatram kao nekulturu, uvek mogu da se iskontrolisu emocije, imas svest i mozak ***...Naravno, ima trenutako kada je neizdrzivo, ali to je stvarno retkost...:whistling:

Back