Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
U profilu mi je podeseno da ne pratim teme. Stoji obelezeno "nemojte pratiti", ali bez obzira na to kad god odgovorim na neku temu ona mi se automatski stavi na pracenje???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И мени је тако, када интензивно постујем на некој теми. Кликни на " укини праћење " испод те теме, за сада другачије не може.
U profilu mi je podeseno da ne pratim teme. Stoji obelezeno "nemojte pratiti", ali bez obzira na to kad god odgovorim na neku temu ona mi se automatski stavi na pracenje???
Imam isti problem.
Ja obrišem komandu, ona se pojavi opet !
Jebbe lud zbunjenog ovde....
I sto je najgore prave me ludim da je tako uvek bilo, a znam da nije. Nisam se juce registrovao ovde.
otvorila ja temu, smatrali je nevaznom i bacili tamo na opsta pitanja, sad je to zatrpano
a predhodno me ubedjivali da mi nije dobro podeseno, onda me ubedjivali da je to tako oduvek
sve greska do greske naravno, pa ko veli ko te ebe aj u onu gomilu neresenih pitanja![]()