PP

Br. PP-ova

• nijednu

• do 100

• do 500

• do 1000

• do 1500

• do 2000

• do 2500

• do 3000

• do 4000

• vise od 4000

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma neki idiot...ima neki dugachak nick...neki chika gad :lol: Jedno vreme sam se i sa Mikijem svadjala...pa su tu josh neki kojima smeta kad zakljucham temu na tv-u...ali to je sve isprazno...jedino je taj chika gad neshto **** kako zna ko sam i gde zivim,pa poshto je i on iz Ue,kao docji cje u nocji da me pojede :lol: Imash svakakvih idiota...

Evo znam da je ovo protiv pravilnika,ali eto jedne poruke od njega
OBOZAVAM IZAZOVE POGOTOVU GOVANA IZ INOSTRANSTVA !
JA SAM UVEK ZA GRUBE IGRE ! TI CES BRISATI MOJ PORUKE ! KAD BUDES PROSLEDILA DALJE JAVI DA TI OPET ***** JA U USTA STAVIM ! DA IM I DALJE SALJES ISTO KOMUNISTO !
ETO JEL VIDIS DA SAM JA ROMANTICAN KO TE UZICE NE BI VOLEO ! TAKO TI JE TO MILICE I NE ZABORAVI DA PLAKNES VILICE ! NEMOJ MNOGO DA SE LJUTIS NECES MOCI SPAVATI .

Imam sad 234 koje sam dobila (verovatno sam 50,60 obrisala ako su neke male 'OK' 'vazi' itd.) a poslala sam*idem da vidim*...517! Tu izgleda nisam nista brisala........

Ja sam u mom profilu sve opcije podesio na maximum. Valja iskoristiti sve ono što ti Krstarica pruža. :-P
Može 4000, mada mislim i da su 20 postova puna kapa! :lol:

milicaanchy:
Ma neki idiot...ima neki dugachak nick...neki chika gad :lol: Jedno vreme sam se i sa Mikijem svadjala...pa su tu josh neki kojima smeta kad zakljucham temu na tv-u...ali to je sve isprazno...jedino je taj chika gad neshto **** kako zna ko sam i gde zivim,pa poshto je i on iz Ue,kao docji cje u nocji da me pojede :lol: Imash svakakvih idiota...
Mikijavelli?

Ja sam tračara

Dobro došli, majcheki
Bili ste ovde poslednji put: Danas u 15:04
Privatne poruke: 0 Nepročitano, Ukupno 1350.

A kao tračara imam tu potrebu da ti kažem da ima već ova tema :lol:

I ja i ja ...
Dobro došli, Zena s greskom
Bili ste ovde poslednji put: Danas u 14:57
Privatne poruke: 0 Nepročitano, Ukupno 902.

i na drugom otprilike isto toliko...;-)
Ali da znas da je ova tema vec bila kad smo kod tracarenja i ocekuj lock uskoro ..:lol:

Back