pozvan sam na razgovor za posao i psihotest

ne znam kakav tacno psiho test ces imati jer ima raznih, ali on sustinski pokazuje kakav ti je karakter. ne postoji nacin da padnes na psihotestu. nije to matematika pa znas ili ne znas. test pokazuje sklonosti/osobine tipa da li si lojalan, odogovoran, neodgovoran, tolerantan na ovo ili ono, kakve su ti moralne i eticke granice itd.

buduci da mi je ovo prvi posao,pozvan sam u ponedeljak na neki psiho test,pa sam malo zabrinut,hocu li proci?
moze li neko da mi obrazlozi,koliko moras biti zatucan da bi pao na tom testu,da li je tezak?
imate li mi dati uopsteno neke predloge,kako da se ponasam na razgovoru,da li da se obucem ozbiljno? pozz

Jednom sam radio neku mesavinu psiho/IQ test vise kroz razgovor i neki mali test. Drugi put IQ test bez razgovora. Klasika samo da vide na nisi idiot. Mislim da je na razgovoru najbolje odgovarati kratko i precizno bez previse filozofiranja i detaljisanja.

odgovaraj iskreno... posto cesto zna biti dosta pitanja od kojih su dosta istih, samo drugacije pitanih...
I ako na jednom odgovoris nesto a na drugom (istom pitanju) odgovoris nesto drugo, jbg, naebo si

prvo pa greska! Krajnje neiskreno.
Od sportova volis kosarku,fudbal odbojku,nikako tenis,sah,voznju,jer ovom prvom grupom kao kobajagi dokazujes da si drustven i sposoban za timski rad.
U slobodno vreme volis da- izlazis,druzis se i prija ti bucna atmosvera,a ne da slusas muziku ili sviras qrcu...
Nisi religiozan,ne razmisljas jos o deci,imas ipak stabilnu vezu,iako nisi zensko,moguce je da pobegnes s posla zbog decijih problema a imas i ti pravo na bolovanje...

prvo pa greska! Krajnje neiskreno.
Od sportova volis kosarku,fudbal odbojku,nikako tenis,sah,voznju,jer ovom prvom grupom kao kobajagi dokazujes da si drustven i sposoban za timski rad.
U slobodno vreme volis da- izlazis,druzis se i prija ti bucna atmosvera,a ne da slusas muziku ili sviras qrcu...
Nisi religiozan,ne razmisljas jos o deci,imas ipak stabilnu vezu,iako nisi zensko,moguce je da pobegnes s posla zbog decijih problema a imas i ti pravo na bolovanje...

Ovakvih pitanja nema u psiho testovima, ovo su pitanja za intervju kad se polozi psiho test. I ovde je biti dobro iskren, iskusan ispitivac hr ce lako otkriti ko mulja, uostalom nisu za sve poslove potrebne iste osobine. Zamisli npr racunovodju koji voli buku, komunikativan je i uziva okruzen ljudima oko sebe. Moze ali jedan od hiljadu.

A uustalom ako stvarno covek voli tenis, samocu i ne podnosi blisku saradnju sa timom a posao to zahteva bolje da ga i ne dobije. Niti ce on biti radnik niti ce posao napredovati. na gubitku i on i firma.

Ljudi hitno mi treba pomoc.Konkurisao sam za posao agent prodaje u jednoj kompaniji koja se bavi distribucijom robe siroke potrosnje.Danas mi je bio matematicko-logicki test koji sam polozio i u cetvrtak mi je zakazan razgovor u kompaniji.Gledao sam na internetu pitanja koja obicno tamo postavljaju i nista nije tesko osim prvo pitanje-Recite mi nesto o sebi?To mi je tesko zato sto nemam prethodnog radnog iskustva i ne znam sta da kazem.I zato Vas molim ako neko ima neki dobar predlog neka mi kaze.HITNO!!!!

Ljudi hitno mi treba pomoc.Konkurisao sam za posao agent prodaje u jednoj kompaniji koja se bavi distribucijom robe siroke potrosnje.Danas mi je bio matematicko-logicki test koji sam polozio i u cetvrtak mi je zakazan razgovor u kompaniji.Gledao sam na internetu pitanja koja obicno tamo postavljaju i nista nije tesko osim prvo pitanje-Recite mi nesto o sebi?To mi je tesko zato sto nemam prethodnog radnog iskustva i ne znam sta da kazem.I zato Vas molim ako neko ima neki dobar predlog neka mi kaze.HITNO!!!!

Reci im od prodatog 20% tebi ostalo njima mislim da je to fer ponuda.;)

Back