Poznati reptili

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gica

Legenda
Poruka
54.803
Na ovoj temi ćemo raskrinkavati reptile :D

na osnovu pažljivog posmatranja i istraživanja dostupnih materijala, primetio sam neobičnu zainteresovanost g. karla bilta za pitanja uspostavljanja novog svetskog poretka, čak i kada nije na zvaničnoj funkciji. evo, isteko mu mandatpre neki mesec, a on na tviteru ne može bez putina, rusije, ukrajine...

ako mene pitate, taj je 90% reptil. onih 10% nek bude da je mešanac, pošto ne znam tačno kakvi su mešanci

razmičljam,
uopšte nije obavezno da su svi zaposleni u promociji nwo-a reptili
moguće je da njih uopšte nema mnogo, da skoro sav posao obavljaju korisni idioti

ako je to tačno, onda je raskrinkavanjem karla bilta napravljen povelik poso :D

Ja sam pažljivo pručavao materijal više godina.

Ovo je lista za koju sam siguran:

examples-reptiles_2.jpg

Imam svog privatnog reptila, jako ebenog, velikog i opasnog, na poznatoj lokaciji. Ako otkrijem lokaciju, neće me mandruknuti CIA ni FSB, ali će se Angelica Baba Merkelova zainteresovati, pa kuku meni. Pojedinim forumskim damama je lokacija poznata, pa im savetujem da se klone švapskih špijuna i kicoša.
Između nas, jerbo smo naši, domaći, je l' da, kodno ime mog reptila niti je Valter, nit' je Bruce Lee, kako ga rado nazivaju, tog mangupa, pa mu prišivaju neki "Tigrov udarac smrti" i ostale honkongške gluposti... mislim, smešno, nego mu je kodno ime u stili 007 - ni manje ni više "U ime njenog veličanstva"

Bogme, da sam princ Čarls ili neki drugi ispradk one anglosaksonske pedofilijske loze, ozbiljno bih se zabrinuo o svom preku "vrste", toliko zabrinuo da bi se i onaj krunski jehbac Darvin, počešao po tintari... a eto, ispadoh ubogi balkan boj sa registarskim oznakama Srbije sa svojim bogomdanim i naprednim reptilijanerom smeštenim u kineski crnu tkaninu, a crna da se ne vidi namah reptilsko divljanje, pa eto, izvini Angela, izvini Mišelice, ženo majmuna crnoga, izvinite dame forumske, ali moj privatni reptil nekada bljucne, dođe mu tako usled dosadnog i mnogoputa ponavljanog vriska" vadi, vadi, vadi"

Uh, šta ja ovo napriča? E da, reptil.
Dakle, moj miruje, ponekad skoči a ređe i umoči, ali se vani otimaju za njega. Jes' bogme, otimaju. Merkelova balavi za balkanskim reptilom (a koja to švabica nije, molim lepo?) ona američka majmunica bi da se upozna sa njim, pa šta dalje bude neka istorija zapiše, a naše domaće snaše... ih, da im se. Imaju izbora među nama reptilima na izvoli za izvoz, pa im se da... dakle, naše a domaće. Imamo robu a nemamo, Imamo reptile, ali im je terarijum crna kineska tkanina umesto izlog na Nijagarinim vodopadima.
Nijagara, kako to divno propagandno zvuči za naše reptile. Ni Ja Gara. Zaključite sami. Niste glupi.

Eh, održa ovaj dreser, inače mu je nik Džek svih zanata koji je trenutno nepravedno banovan jer je ubeđivao neke funjare da su pripadnici gej populacije, celu naučnu katedru o našim, lokalnim, reptilima. Ima ona, sa razlogom, "ujela te guja" i sl... kao što je Vampir naša srpska reč, tako je i Guja, iliti Reptil. Samo još da smislimo kako se zove reptil ispod crne kineske tkanine?

Šta velite? Bruce Black Lee? Ili "Black Piton?" Svejedno je dokle god radi posao. Poskok, Piton, Guja, nebitno... idemo dalje sa temom, oprostite mi na digresiji, ali morao sam. Naterao me. Veli, njegov se glas ne čuje niđe, a ljudi moji,kupio sam mu MP3 plejer za novaka, natakario mu slušalice, pilotske života mi, vrti onu "daj malo tange sestro" i malo mu.

Provirio moj reptil, dok ovo pišem, pita me "oš da te lupim u čelo, šta me tračariš" a ja mu, upravio sada odgovaram "ma ebi se, evo piši ti na Krsti, dojadio si mi svojim skaknjem .MRŠ"

E tako.

Reč 'arhont', inače, dolazi od grčke reči arkhōn (ἄρχων, pl. ἄρχοντες), što znači 'vladar' ili 'gospodar'.

Arhonti su u gnostičkim tekstovima opisani kao 'psihički uljezi'. Oni ne mogu da žive u materijalnom svetu kao ljudska bića, ali u kraćem vremenu mogu da ga posećuju. U ovu stvarnost najviše vole da ulaze kroz ljudski um, kroz čoveka. Gnostički spisi nas upozoravaju na postojanje Arhonta i njihovih pokušaja da skrenu ljudsku evoluciju s njenog puta. U postizanju tog cilja služe se dvema glavnim metodama:

- Pogreškama: Podstiču ljudska bića da greše i da ponavljaju greške. Štaviše, preko crkvene dogme koju su oni stvoili ubedili su ljude da su po samoj svojoj prirodi (izvorno) grešni. Zato je ovaj svet pun greha.

- Simulacijom: Arhonti su majstori virtualnih stvarnosti i holografske projekcije, mogu da stvore holografske prikaze svakog živog bića, postojećeg ili nepostojećeg, iz sadržaja naše podsvesti ili nezavisno do nje. Danas globalno koriste simulaciju preko medija...
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/biblija.htm

Aha, Evo ih, Oini, kao ozbiljih, koji sve znaju. Seća da opletu presravanje sve u 16. Ono ozbiljno, kao, dokoni, Intelektualna elita koja se grebe za cigar, dok im drugi trpaju veš u mašinu i zovu "Sine, ručak ti je na stolu"
Ha! Trc. Životno degradirani, ali nisu oni krivi za to. Ali nisam ni ja. Ni moj piton koji reži u crnoj tkanini!

Razvodnjavaš temu '*... svih zanata', pokušavamo da osvetlimo ponašanje vladajuće elite i odsustvo bilo kakve empatije prema narodu nad kojim vladaju (ili sam promašio temu). A to kakvi smo mi forumaši može i u kafani... uz dokaze... :jede::pivce:

Genetski inžinjering nije ništa novo za današnju zvaničnu nauku pa zašto bi 'njima' bilo teško načiniti čoveka ili avatara sa genetski podobnim karakteristikama? Avatar je lišen humanosti i ne poseduje 'osećajno telo' što i nije tako loše za jednog bio-robota.
Sloba je za takve koristio floskulu '(zapadne) marionete'.

Nauka kaže da savremen čovek poseduje i nešto od genetike što nam je zajedničko sa reptilskom sortom. Šta bi to moglo biti?

Na ovoj temi ćemo raskrinkavati reptile :D

na osnovu pažljivog posmatranja i istraživanja dostupnih materijala, primetio sam neobičnu zainteresovanost g. karla bilta za pitanja uspostavljanja novog svetskog poretka, čak i kada nije na zvaničnoj funkciji. evo, isteko mu mandatpre neki mesec, a on na tviteru ne može bez putina, rusije, ukrajine...

ako mene pitate, taj je 90% reptil. onih 10% nek bude da je mešanac, pošto ne znam tačno kakvi su mešanci

owi na nasoj wlasti su 100% pacowi,sa izuzetkom praseta:lol:

Back