Imam svog privatnog reptila, jako ebenog, velikog i opasnog, na poznatoj lokaciji. Ako otkrijem lokaciju, neće me mandruknuti CIA ni FSB, ali će se Angelica Baba Merkelova zainteresovati, pa kuku meni. Pojedinim forumskim damama je lokacija poznata, pa im savetujem da se klone švapskih špijuna i kicoša.
Između nas, jerbo smo naši, domaći, je l' da, kodno ime mog reptila niti je Valter, nit' je Bruce Lee, kako ga rado nazivaju, tog mangupa, pa mu prišivaju neki "Tigrov udarac smrti" i ostale honkongške gluposti... mislim, smešno, nego mu je kodno ime u stili 007 - ni manje ni više "U ime njenog veličanstva"
Bogme, da sam princ Čarls ili neki drugi ispradk one anglosaksonske pedofilijske loze, ozbiljno bih se zabrinuo o svom preku "vrste", toliko zabrinuo da bi se i onaj krunski jehbac Darvin, počešao po tintari... a eto, ispadoh ubogi balkan boj sa registarskim oznakama Srbije sa svojim bogomdanim i naprednim reptilijanerom smeštenim u kineski crnu tkaninu, a crna da se ne vidi namah reptilsko divljanje, pa eto, izvini Angela, izvini Mišelice, ženo majmuna crnoga, izvinite dame forumske, ali moj privatni reptil nekada bljucne, dođe mu tako usled dosadnog i mnogoputa ponavljanog vriska" vadi, vadi, vadi"
Uh, šta ja ovo napriča? E da, reptil.
Dakle, moj miruje, ponekad skoči a ređe i umoči, ali se vani otimaju za njega. Jes' bogme, otimaju. Merkelova balavi za balkanskim reptilom (a koja to švabica nije, molim lepo?) ona američka majmunica bi da se upozna sa njim, pa šta dalje bude neka istorija zapiše, a naše domaće snaše... ih, da im se. Imaju izbora među nama reptilima na izvoli za izvoz, pa im se da... dakle, naše a domaće. Imamo robu a nemamo, Imamo reptile, ali im je terarijum crna kineska tkanina umesto izlog na Nijagarinim vodopadima.
Nijagara, kako to divno propagandno zvuči za naše reptile. Ni Ja Gara. Zaključite sami. Niste glupi.
Eh, održa ovaj dreser, inače mu je nik Džek svih zanata koji je trenutno nepravedno banovan jer je ubeđivao neke funjare da su pripadnici gej populacije, celu naučnu katedru o našim, lokalnim, reptilima. Ima ona, sa razlogom, "ujela te guja" i sl... kao što je Vampir naša srpska reč, tako je i Guja, iliti Reptil. Samo još da smislimo kako se zove reptil ispod crne kineske tkanine?
Šta velite? Bruce Black Lee? Ili "Black Piton?" Svejedno je dokle god radi posao. Poskok, Piton, Guja, nebitno... idemo dalje sa temom, oprostite mi na digresiji, ali morao sam. Naterao me. Veli, njegov se glas ne čuje niđe, a ljudi moji,kupio sam mu MP3 plejer za novaka, natakario mu slušalice, pilotske života mi, vrti onu "daj malo tange sestro" i malo mu.
Provirio moj reptil, dok ovo pišem, pita me "oš da te lupim u čelo, šta me tračariš" a ja mu, upravio sada odgovaram "ma ebi se, evo piši ti na Krsti, dojadio si mi svojim skaknjem .MRŠ"
E tako.