Poznati glumci i glumice po natalnim znacima

Moras prvo razumjeti jacinu djelovanja neke planete to zavisi od njenog polozaja u odredjenom polju a sami kvalitet te planete zavisi od polozaja u znaku i od aspekata koje ta planeta prima.E sada uzmi tvoj natal pa pogledaj koje planete imas u 1,4,7,10 polju pa vidi u kojem su znaku,pa onda vidi da li su u nocnim,zenskim,pasivnim i introvertnim znacima ili su u dnevnim,muskim, aktivnim, ekstrovertnim znacima pa onda vidi da li je planeta u domicilu da li je egzaltirana da li je u padu ili izgonu, pa ako je npr planeta unistena onda bolje je da se nalazi sto dalje od ugaonih polja da sto manje stete pravi ako je u 12 polju to je steta minimalna skoro beznacajna,a ako je na uglu onda pravi maximalnu stetu dok je kod dobre planete uvijek bolje da je na uglu da upije te dobre uticaje

Npr Mjesec u Jarcu jeste uzasan al mnogo je bolje imati ga u 6 kuci gdje se taj uticaj minimalizuje,najgore je imati ga u 4 kuci jer to je ugaona kuca a i kuca kojom Mjesec prirodno vlada,to bi znacilo bolestan odnos sa majkom,majka koja je djetetu unistavala zivot bila surova,forsirala bracu umjesto njega, nije djetetu dala ljubav ili je bila hladna i surova o njemu tu natus gleda svoju kucu kao mjesto velikog bola i patnje iz kojeg zeli da pobjegne sto prije, mogucnost mizantropije,primjer ostecene planete u jakom 4 polju,takvu poziciju Mjeseca je imao Adolf Hitler drugi losi polozaj Mjeseca je u Skorpiji kada je u padu
Oš meni gledati kuće, ili, samo javnim licima za badava?

1.Da neko razumije to bolje planeta ima svoju prirodu,i ako gledamo svjesnu naklonost prema nekoj osobi ili svejsnu simpatiju ili odbojnost gledamo kroz prizmu razuma i nagona u prevodu Merkur-Razum, Mars - Nagon,al na svjesnom nivou volimo pojedince i bivamo u vecini slucajeva voljeni od pojedinaca ne od masa

2.Druga vrsta simpatije je podsvjesna simpatija i ona zavisi od same podsvjest a Mjesec je podsvjesti,e sada to znaci da volimo neku masu ljudi npr jedan narod ili drustvo ili ga ne volimo,ali kroz tog Mjeseca gledamo da li nas mase vole ili drustvo npr ako smo poznati javno djelujemo i to je lako znati

Mjesec je sve podsvjesno u nama,sto nad nama vlada a van je nase kontrole.Zato neku osobu vecina ljudi ne voli i ne podnosi iako za to nemaju neki posebni razlog jer iz njih govori njihov Mjesec,osoba koju ne vole nikad im nista lose nije uradila,cak im vjerovatno nije ni antipaticna al imaju neku averziju prema njoj.

E sada treba vidjeti gdje se nalazi takav Mjesec jer nije isto ako je u Raku npr ili Strijelcu nece mu biti isti dijapazon djelovanja.Mjesec u Strijelcu bi znacilo da je osoba mnogo vise voljena i postovana u inostranstvu i cijelom svijetu svugdje samo u svojoj domovini nije postovana i voljena tu je omrazena osporena.

Primjer ljudi koji imaju Mjesec u Strijelcu:

-Zoran Djinjic u Srbiji bio omrazen i nevoljen a inostranstvu postovan i cijenjen

-Zlatan Ibrahimovic - kojeg u Svedskoj rodnoj zemlji ne podnose,a u inostranstvu on je faca lik voljen posebno u Americi i Los Angelesu

-Andrew Tate - Koji je u rodnoj zemlji omrazen i Bbc vodi kampanju protiv njega ali u jednoj Rumuniji i van Amerike i Uk on je voljen postovan more klinaca ga voli

-Donald Trump - Koji je mnogo voljeniji u svijetu nego u svojoj rodnoj zemlji Americi tamo ga blate

-Nele Karajlic - U Bosni omrazen a u Srbiji mnogo voljeniji i svijetu

-Branislav Lecic - omrazen u Srbiji

-Erdogan - voljeniji je medju muslimanima van Turske nego medju muslimanima u Turskoj

Mjesec u Strijelcu znaci voljen na velikim prostorima i povrsinama jer Jupiter je svijet cijeli velika prostranstva kontinenti i takva energija ne prija rodnom mjestu ne prija rodnom gradu, rodnom selu,varosi u kojoj se zivi.

Poslednja izmena:
Svejedno mi je kome gledam to,ucim i usavrsavam se u astro smislu ne zato sto me posebno zanima natal nekog slavnog ili neslavnog lika.Obicno to zanima ljude koje astrologiju gledaju kao zabavu i idiotizam
Ezoterizam.

03 avgust 1984 Subotica 00:20

Kako se zaokružava ko se kada rodio??
I zašto od rođenja a ne začeća?
I, da, naravno, zašto samo 12 zodijak znakova?! Koliko ima kombinacija, bezbroj? Ima li iko sa potpuno istom, posebno ukoliko je rođen u istom minutu na istoj planeti?

Ezoterizam.

03 avgust 1984 Subotica 00:20

Kako se zaokružava ko se kada rodio??
I zašto od rođenja a ne začeća?
I, da, naravno, zašto samo 12 zodijak znakova?! Koliko ima kombinacija, bezbroj? Ima li iko sa potpuno istom, posebno ukoliko je rođen u istom minutu na istoj planeti?

Momenat zacenja je prenatalni period nije natalni,a u astrologiji se tumaci natalna karta

Beba u prenatalnoj fazi se razvija i to cijelih
9 mjeseci ne samo u mjesecu zaceca al u mjesecu rodjenja beba je formirana

Nisam astrolog, pa ću samo izneti svoje mišljenje, što ne znači da je tačno. :D
Astrologija mi je interesantna, pa se edukujem na razne načine, i prisvajam ono što bih smatrala logičnim. :)

1. kuća je uglavnom spoljašnji izgled i često nas okolina vidi kao podznak (prvi utisak). Kako nas drugi vide ili kako mi želimo da nas drugi vide.

10. kuća je kuća karijere, uspeha, ugleda u društvu, mogućnosti, ambicije, ono što možemo da postignemo. Kuća na koju se skrene pažnja prilikom analize natalne karte, da bi se usmerio neko ka maksimalnom potencijalu.

7. kuća je uglavnom vezana za bračnog partnera

Ako nije problem da čujem malo više o tome. Svaka informacija može biti zlata vredna :)

Hvala

Nisam astrolog, pa ću samo izneti svoje mišljenje, što ne znači da je tačno. :D
Astrologija mi je interesantna, pa se edukujem na razne načine, i prisvajam ono što bih smatrala logičnim. :)

1. kuća je uglavnom spoljašnji izgled i često nas okolina vidi kao podznak (prvi utisak). Kako nas drugi vide ili kako mi želimo da nas drugi vide.

10. kuća je kuća karijere, uspeha, ugleda u društvu, mogućnosti, ambicije, ono što možemo da postignemo. Kuća na koju se skrene pažnja prilikom analize natalne karte, da bi se usmerio neko ka maksimalnom potencijalu.

7. kuća je uglavnom vezana za bračnog partnera

Ako nije problem da čujem malo više o tome. Svaka informacija može biti zlata vredna :)

Hvala

1 kuca uopste ne mora biti spoljasni izgled,astrologija odredjuje pojavu ne i crte lica

Ako sam ja vatreni i znak i podznak, a mars je prirodni vladar prve kuće, mene da "ne izgorim" spašava što su mi 4, 8. i 12. kuća u vodenim znacima?
Tj. da mi je mars u vatrenom znaku, ne bi bilo dobro. Jer mars mi gasi voda u 8. kući?

Zasto bi te to spasilo i vatreni podznak uopste ne mora biti los,kako moze biti los kada je u ekstrovertnim muskim znacima priroda 1 kuca je aktivna nije pasivna prirodno ce se bolje uklopiti i takvi znaci tu a znas li koji su znaci aktivni a koji pasivni

1.Muski znaci - Vatreni i vazdusni
Zenski znaci - Vodeni i zemljani

2.Aktivni i pozitivni znaci - Vatreni i vazdusni
Pasivni i negativni znaci - Vodeni i zemljani

3.Ekstrovertni znaci - Vatreni i vazdusni
Introvertni znaci - Vodeni i zemljani

4.Polja u natalu

Ekstrovertna polja su 1,3,5,7,9,11 polje
Introvertna polja su 2,4,6,8,10,12 polju

Ugaona polja su 1,4,7,10 (Asc,Ic,Dsc,Mc)

Sledujuca polja 2,5,8,11

Opadajuca polja 3,6,9,12

Back