- Poruka
- 391.950
Koje su to javne licnosti koje vi poštujete i zašto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih ovde jedino umesto Olje stavio ime Brankice Stanković.Imam ih više ali za pocetak izdvajam
Novak Djokovic,na vrhu svetskog tenisa, najbolji srpski brend i covek humanista
Olja Bečković,hrabra zena bez dlake na jeziku
Vladika Grigorije, svesteno lice u duhu savremenog sveta i zbivanja koji je u službi Boga ali čoveka pre svega
A generalno nema puno tzv. javnih ličnosti koje posebno poštujem, ako se setim nekoga posebnog još, dopisaću...
samo ima jedna stvar koja mi tehnički nije jasna - kako uspeš da pišeš tekst pa čak i pojedinačne rečenice pola ošišanom latinicom a pola srpskom abecedom? Ima onih koji pišu samo nepravilno i onih koji pišu abecedom ali kako dolazi do te mešavine polupisanja mi je u tehničkom smisllu zagonetka. A zadnjih par godina češće viđam tu spisateljsku pojavu iliti naviku.Alleksandar Bilanovic.Koje su to javne licnosti koje vi poštujete i zašto ?
Ne znam puno o njemu, ali sjecam se da ga je na jednom forumu citirao covjek koji je bio na njegovim predavanjima, navodno je Vladeta rekao - ne znam da li su psihodelici dobri ili losi, ali nesto sustinski menjaju u coveku.Nije više sa nama ali ne mogu da ga ne pomenem Vladeta Jerotić i tu ne treba objašnjenje.
Alleksandar Bilanovic.
Nope.Si probao ajahuasku?
Ne znam puno o njemu, ali sjecam se da ga je na jednom forumu citirao covjek koji je bio na njegovim predavanjima, navodno je Vladeta rekao - ne znam da li su psihodelici dobri ili losi, ali nesto sustinski menjaju u coveku.
Srpski Terence Mckenna, zao mi je sto nisam imao priliku sjesti s tim covjekom za isti stol i popricati.
Vladeta Jerotic, Predrag Raos, Kristijan Golubovic, Zdravko Mamic... sve odreda cool ljudi.
Mene bi zanimalo ono sto ima za reci dok nije pred kamerama.Išla sam na par njegovih predavanja
U prvom redu sede monasi i monahinje
A on govori o ljubavi, sexu..
A ima na netu..
Neverovatan čovek... I to sve u 90. tim godinama života. Lucidan.