Poznata manekenka ponosno pokazala međunožje i sve frapirala, ljudi se pitaju kako je uopšte našla dečka

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.564
Ejmi Hajer i dalje sledi svoja načela, te ne depilira initmnu regiju i to bez stida pokazuje na svojim društvenim mrežama, a u svemu ima veliku podršku dečka.

1747871981904.png

Ajd, neću ništa da kažem...

"Mislim da je to kul i seksi, iskreno", "Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem", "Volim kad moja devojka izgleda prirodno. Više joj se divim!", "Ne treba da te bude sramota, samo neka raste", "Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Šta god želite da uradite to je pravi izbor za vas", bili su samo neki od komentara ispod njenih videa.

-Stil-

1747872090111.png

Napisala je niz razloga zašto ne želi da se brije:
"Dlake na licu ne čine me prljavom.
Dlake na licu ne čine me manje ženom.
Dlake na licu ne znače da ne brinem o sebi.
Vidljive dlake na licu ne znače automatski da imam hormonski disbalans ili da želim da ga ljudi koji ga imaju ne leče.
Dlake na licu i telu mogu biti nasledne.
Ako ne uklanjam dlake ne znači da osuđujem ljude koji to rade.
Poenta je da svako ima pravo na svoj izbor.
I zaista, da, poenta i jeste da bi svako od nas trebalo da ima slobodu izbora kod donošenja odluka o sopstvenom telu, BEZ STRAHA OD OSUDE", glasila je poruka manekenke.

Podržavam, sasvim okej
Ja podržavam tebe zato što gledaš svoja posla, i ja podržavam svaku odluku kada se radi o ličnoj stvari, mene samo buni to zbog čega mora da se objavljuje "ja se ne brijem, vidi" stav, ja lično ne bih objašnjavala nikome zašto radim ili ne radim nešto i šta ako je ovako intimno, to je sve.

Ejmi Hajer i dalje sledi svoja načela, te ne depilira initmnu regiju i to bez stida pokazuje na svojim društvenim mrežama, a u svemu ima veliku podršku dečka.

Pogledajte prilog 1731268

Ajd, neću ništa da kažem...

Ова лево делује неиспавано .. види те подочњаке....

Back