Познат епилог рата СНС кланова Андреје Вучића и Небојше Стефановића

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zabole me uvo za Jelenu Trivan i za kokosare. Bitan je Vucic i to je to, dobar je i Stefke legenda

Pa što ga Vučić otrese ko slinu kad je dobar

ha, ha,
kapiraš otresao Slinu ko slinu, šala, komika i tako to

nema veze...

Uzgred, hebote, daj mi kaži da se zajebavaš, odbijam da poverujem da je neko toliki idiot izistinski, to medicinski nije moguće
Koliki retard moraš da budeš da ti ona kreatura bude "legenda", onoga se svaki normalan čovek gadi i strogo vodi računa da ne ugazi u njega na ulici

Pa kad si tupson. Naravno da padaju polupanci i slinavci kao sto je Merkel, Erdogan, Klinton, i slicni.. Pa oni tri cuke nemaju jer rade po naredjenjima tajnog drustva kome pripadaju. Vucic i Putin su retki koji razmisljaju svojom glavom..

Da, da, kad su ispred njega Merkel, Erdogan Klinton, Vucic ih uredno postroji, a oni se toliko useru, da kad im on naredi da podizu fabrike po Srbiji za dzabaka, da moraju da uzmu aerodrom za dzabaka, zemlju, fabrike, rudnike, cak i pijacu vodu, oni sve slusaju, nesme nista ni da pitaju.. Pa im onda onako brutalno skrese u lice da u Srbiji nece da placaju porez, sve i da hoce.. A budale nasele, pa sve uzimaju, a pojma nemaju da ih je Vucic svojom diplomatijom izradio ko volove.. Ko zna, zna.. Jeste da smo ostali gole gu3ice, ali to je valjda cena mudre Vuciceve diplomatije.. Ne moze i jedno i drugo..

A to sto si po pameti strpao Vucica i Putina u istu vrecu, to je tek zrelo za dijagnozu..

Pa što ga Vučić otrese ko slinu kad je dobar

ha, ha,
kapiraš otresao Slinu ko slinu, šala, komika i tako to

nema veze...

Uzgred, hebote, daj mi kaži da se zajebavaš, odbijam da poverujem da je neko toliki idiot izistinski, to medicinski nije moguće
Koliki retard moraš da budeš da ti ona kreatura bude "legenda", onoga se svaki normalan čovek gadi i strogo vodi računa da ne ugazi u njega na ulici
Pa imao sam priliku da vidim uzivo kako se dosta politicara ponasa i Stefke je bio jako kulturan i hteo je da izadje u susret svakome, ne samo clanovima Sns. Tako da ne sudi knjizi po koricama

Da, da, kad su ispred njega Merkel, Erdogan Klinton, Vucic ih uredno postroji, a oni se toliko useru, da kad im on naredi da podizu fabrike po Srbiji za dzabaka, da moraju da uzmu aerodrom za dzabaka, zemlju, fabrike, rudnike, cak i pijacu vodu, oni sve slusaju, nesme nista ni da pitaju.. Pa im onda onako brutalno skrese u lice da u Srbiji nece da placaju porez, sve i da hoce.. A budale nasele, pa sve uzimaju, a pojma nemaju da ih je Vucic svojom diplomatijom izradio ko volove.. Ko zna, zna.. Jeste da smo ostali gole gu3ice, ali to je valjda cena mudre Vuciceve diplomatije.. Ne moze i jedno i drugo..

A to sto si po pameti strpao Vucica i Putina u istu vrecu, to je tek zrelo za dijagnozu..
Vucic je pametniji od Putina za neke stvari cak..

Pa imao sam priliku da vidim uzivo kako se dosta politicara ponasa i Stefke je bio jako kulturan i hteo je da izadje u susret svakome, ne samo clanovima Sns. Tako da ne sudi knjizi po koricama

Čovek je upisao prvo Medicinski fakultet, državni.
Nije došao ni do prvog kolokvijuma, odustao je, nije mogao da nauči i položi čak ni za neki test na vežbama.

Dobro, ne ide čoveku medicina, nije kraj sveta, on onda upiše Prava, to su društvene nauke, biće bolje
Ni tu nije položio ni jedan jedini ispit i napustio je i taj fax posle izvesnog natezanja.

E onda lepo kupi diplomu na Megatrendu ko svaki normalan čovek, to mu je ova iz SZR-a iz Londona.

Međutim, da nahrani svoju sujetu zbog propalih prethodnih studija to mu je malo pa je rešio da magistrira i doktorira.
Za to su morali da mu nostrifikuju tu londonsku diplomu za šta ga sad opravdano čereče jer je diploma čist falš.

Na pomenutom Megatrendu je zatim pazario magistarsku i doktorsku diplomu.

Meni zaista nije jasno kako neko ko je barem osnovnu ili srednju školu završio regularno i korektno (da ne pominjem fakultet) može bilo šta pozitivno da kaže o govnetu koje je toliko glupo i nesposobno da ne može ništa da završi na pošten način nego kupuje diplomu faxa, magisterijum i doktorat.

Ako je on tebi idol svaka ti čast na izboru. Tako i decu da vaspitavaš, da je škola za budale a da se pametni ljudi služe prevarama i kupe sve što im treba, uključujući i diplome.

Back