Poznanici postali porodični ljudi

mekflaj,
sećaš li se one pesme parafraziraću stihove
nervozni poštar u pesmi kaže:
meni dan miriše na paco raban
a tebi na pelene i paprike punjene...

taj što vodi porodicu sa sobom... on bi se menjao sa ovim usamljenim iz taka
da može opet makar malo da oseti...tu slobodu da potroši celu platu za noć u kafani a da ne dobije oklagiju po glavi kad se vrati kući jer je propio pare za pampers i špilhozne...:lol:

Poslednja izmena:
mekflaj,

da može opet makar malo da oseti...tu slobodu da potroši celu platu za noć u kafani a da ne dobije oklagiju po glavi kad se vrati kući jer je propio pare za pampers i špilhozne...:lol:

Ebo paco raban . Bolja je punjena paprika .

kako se osećate i šta pomislite, da li vas frustrira kada sretnete nekog poznanika, on sa porodicom, tu mu je supruga, tu su deca, izašli u šetnju, a na drugoj strani vi-samac?

Ako si sam izabrao svoj način života onda nema šta da te frustrira.. Ako te frustrira onda je to znak da je krajnje vreme da nešto uradiš po tom pitanju.

Imam više samačkog staža nego što većina forumaša ima godina . Prija samački život itekako , posebno ako s zdrav
i imaš dovoljno novca a ja sam ga imao .Ideš gdje hoćeš i radiš šta god hoćeš .
Prvi puta sam se ozbiljno zamislio kada smo u ratu krenuli u jednu borbu . Sakupili se mi na zborno mjesto
i počele da dolaze žene i djeca . Plaču i grle muževe i očeve . Bogami počeli da plaču i borci .Jbg , nije se znalo ko će se živ vratiti .
Ja nisam plakao a ni zamnom nije niko jer nije nikog mog nije ni bilo . Tada sam se zakleo - e nećemo više tako .

mekflaj,

Ovo sam i ja hteo da napisem.Koliko god ti zavidis njemu toliko i on zavidi tebi.I jedna i druga situacija imaju svoje prednosti i mane.

kako se osećate i šta pomislite, da li vas frustrira kada sretnete nekog poznanika, on sa porodicom, tu mu je supruga, tu su deca, izašli u šetnju, a na drugoj strani vi-samac?

Nema tu sta da te pogadja jer ni zivot u braku sam po sebi cesto ne donosi nista dobro vec cesto unazadi kvalitet zivota pa na drugoj strani najbolji je dokaz uvecan broj razvoda, mnogi koji su usli u brak cesto postupaju po onoj poslovici "Dala baba 1 dinar da udje u kolo,a daje 2 da izadje".
Tako da samacki zivot je bolji nego los brak a dobar brak je danas retkost.

Sve zavisi koje poznanike sreces.Mada mislim da se ne treba upustati u brak samo zbog samoce ili pritiska okoline.....Jeste da je malo neobicno jer se mozda osjecas manje vrijednim,ali ja za ove moje poznanike ne mogu reci da im je bas nesto bajno u tom zajednickom zivotu.Ipak je bolji i samacki zivot od loseg braka,sto ne znaci da kada se nađe neka odgovarajuca prilika da ne treba pokusati.
Cini mi se da je problem sklopiti 1.brak.A poslije ide lako......:zcepanje:
Oni koji nisu bili u braku pretjerano se plase,a razvedenima je sassvim normalno imati i vise od 2-3 braka......Valjda.:D

Sve zavisi koje poznanike sreces.Mada mislim da se ne treba upustati u brak samo zbog samoce ili pritiska okoline.....Jeste da je malo neobicno jer se mozda osjecas manje vrijednim,ali ja za ove moje poznanike ne mogu reci da im je bas nesto bajno u tom zajednickom zivotu.Ipak je bolji i samacki zivot od loseg braka,sto ne znaci da kada se nađe neka odgovarajuca prilika da ne treba pokusati.
Cini mi se da je problem sklopiti 1.brak.A poslije ide lako......:zcepanje:
Oni koji nisu bili u braku pretjerano se plase,a razvedenima je sassvim normalno imati i vise od 2-3 braka......Valjda.:D

jok jedan je sasvim dovoljan

Кад год видим неке тако ,,целе'' породице, одмах помислим на гомилу судова и прљавог веша којим се најчешће бави женски део породице, на договарање око трошења кућног буџета и редовно извештавање супружника о кретању и захвалим Богу што то не морам да радим.
Самачки живот има више предности него мана. Искусила сам оба па могу да поредим.

Кад год видим неке тако ,,целе'' породице, одмах помислим на гомилу судова и прљавог веша којим се најчешће бави женски део породице, на договарање око трошења кућног буџета и редовно извештавање супружника о кретању и захвалим Богу што то не морам да радим.
Самачки живот има више предности него мана. Искусила сам оба па могу да поредим.

dok se ne padne u postelju

Back