kako se osećate i šta pomislite, da li vas frustrira kada sretnete nekog poznanika, on sa porodicom, tu mu je supruga, tu su deca, izašli u šetnju, a na drugoj strani vi-samac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mekflaj,
sećaš li se one pesme parafraziraću stihove
nervozni poštar u pesmi kaže:
meni dan miriše na paco raban
a tebi na pelene i paprike punjene...
taj što vodi porodicu sa sobom... on bi se menjao sa ovim usamljenim iz taka
da može opet makar malo da oseti...tu slobodu da potroši celu platu za noć u kafani a da ne dobije oklagiju po glavi kad se vrati kući jer je propio pare za pampers i špilhozne...![]()
kako se osećate i šta pomislite, da li vas frustrira kada sretnete nekog poznanika, on sa porodicom, tu mu je supruga, tu su deca, izašli u šetnju, a na drugoj strani vi-samac?
mekflaj,
sećaš li se one pesme parafraziraću stihove
nervozni poštar u pesmi kaže:
meni dan miriše na paco raban
a tebi na pelene i paprike punjene...
taj što vodi porodicu sa sobom... on bi se menjao sa ovim usamljenim iz taka
da može opet makar malo da oseti...tu slobodu da potroši celu platu za noć u kafani a da ne dobije oklagiju po glavi kad se vrati kući jer je propio pare za pampers i špilhozne...![]()
Sve zavisi koje poznanike sreces.Mada mislim da se ne treba upustati u brak samo zbog samoce ili pritiska okoline.....Jeste da je malo neobicno jer se mozda osjecas manje vrijednim,ali ja za ove moje poznanike ne mogu reci da im je bas nesto bajno u tom zajednickom zivotu.Ipak je bolji i samacki zivot od loseg braka,sto ne znaci da kada se nađe neka odgovarajuca prilika da ne treba pokusati.
Cini mi se da je problem sklopiti 1.brak.A poslije ide lako......
Oni koji nisu bili u braku pretjerano se plase,a razvedenima je sassvim normalno imati i vise od 2-3 braka......Valjda.![]()
Кад год видим неке тако ,,целе'' породице, одмах помислим на гомилу судова и прљавог веша којим се најчешће бави женски део породице, на договарање око трошења кућног буџета и редовно извештавање супружника о кретању и захвалим Богу што то не морам да радим.
Самачки живот има више предности него мана. Искусила сам оба па могу да поредим.
Neke zene treba da rode sebi dete i da se ne bakcu sa muskarcima,