POZIV PROTESTANTIMA ZA UJEDINJENJEM

Svaka cast za temu.

Bilo bi odlicno kada bi se svi protestanti ujedinili u jednu crkvu, ali postoji par problema;

Pitanje subote, pitanje oko "darova jezika", oko prededestinacije...

Ali svakako bilo bi bolje za protestante da vec nadju zajednicki jezik a ne medjusobno da se osudjuju.

Kako mozew tu da se andje zajednicki jezik. Rec je o tome da se svi poklone papi. To je poenta price.

On je Josif kome braca treba da se poklone.

Aha. Nisam skontao sustinu price.

Ako je to sustina price, onda verovatno nikada nece ni biti ispunjen naslov teme.

Nego, jel bi mogao ti da protumacis onaj stih u efescima (ne secam se koji tacno stih) gde pise nesto u fazonu: dok svi ne dodjemo do jedinstva u spoznaji Njega koji je glava...?

Da li po tebi taj stih ukljucuje i odbacivanje nedelje i prihvatanje subote, ali nemoj zaboraviti da su se prvi hriscani sastajali nedeljom...

Poslednja izmena:
Ovim sto se dogadja na videju se prorocanstvo EGW ispunilo ovih dana. Slede dalji doagdjaji.

- - - - - - - - - -

Kako da nece. pa vec se dogodilo.
Sto ne pogledas video jer toliko tesko?

Stvarno nemam toliko vremena jer sam u guzvi ovih dana, bas imam obaveza, ali kontam da cu odgledati veceras jer me bas zanima ova tema.

Kazes da su svi odabrani dosli do jedinstva u soznaji Njega koji je glava? :think:

Da
EGW govri vec vise od 100 godina da ce se tod esiti. ada se ispunilo to ...

Pa druze ti onda nisi razumeo sustinu "dok svi ne dodju do jedinstva u spoznaji Njega koji je glava".

Taj stih govori da je bog jedne dao za APOSTOLE, jedne sa UCITELJE jedne za PROROKE i da je svima cilj da spoznaju Njega koji je glava (ISUSA) onakav kakav je zaista i da veruju u njega na ispravan nacin.

Ovo sto ti pricas nema veze sa tim...

PROMASIO SI TEMU PRIJATELJU:

DA SPOZNAJU NJEGA PAPU DA SE NJEMU VRATE.

Naravno u ovce ruho pod izgovorm za Hrista.

kako bi prevara uspela?

Vecina nece ni PRepoznati antihrista. Ali svi koji ne stupe u to JEdinstvo bice gonjeni i ekonomski embrago protiv njih. Bilo pojedinci, grupe drzave.

Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

SVE CRKVE I POJEDINICI KOJI NE BUDU STUPILI U TO NJIHOVO JEDINSTVO CE PROCI OVAKO KAKO GORE PISE.

Evo stih:

"И Он је дао једне апостоле, а једне пророке, а једне јеванђелисте, а једне пастире и учитеље, Да се свети приправе за дело службе, на сазидање тела Христовог; Докле достигнемо сви у јединство вере и познање Сина Божијег, у човека савршеног, у меру раста висине Христове; Да не будемо више мала деца, коју љуља и заноси сваки ветар науке, у лажи човечијој, путем преваре;Него владајући се по истини у љубави да у свему узрастемо у Ономе који је глава, Христос. Из ког је све тело састављено и склопљено сваким зглавком, да једно другом помаже добро по мери сваког уда, и чини да расте тело на поправљање самог себе у љубави."

Glasnice ti tvrdis da se ovaj stih ispunio? :think:

- - - - - - - - - -

kako bi prevara uspela?

Vecina nece ni PRepoznati antihrista. Ali svi koji ne stupe u to JEdinstvo bice gonjeni i ekonomski embrago protiv njih. Bilo pojedinci, grupe drzave.

Pa citaj lepo sada sta sam te pitao i sta si mi ti odgovorio...

Sa tobom covek ne moze obicnu diskusiju da ima...

Aj cao.

Nedelja ce biti zig zveri i znak njihovog ujedinjenja. Ali to ovde nije tema...

To je nesto sto dolazi polako...

Njima treba kamen temeljac...

Ali tema nije o danima i slicno...

Nemoj da kvaris opet temu...

Pa pitao sam te jednostavno pitanje koje ima veze sa JEDINSTVOM a ujedinjenje je blisko tome, a ti kao po obicaju nisi u stanju da das odgovor...

Poslednja izmena od moderatora:
Pa odgovrio sam ti na to, neznam u cemu je smisao tvog zivota da non stop lazes?

Evo ovde:

kako bi prevara uspela?

Vecina nece ni Prepoznati antihrista. Ali svi koji ne stupe u to JEdinstvo bice gonjeni i ekonomski embrago protiv njih. Bilo pojedinci, grupe drzave.

Koliko puta sam ti rekao da ne zelim sa tobom da dikutujem i da mi se ne javljas i ti opet?

Razumes da me ne zanimas?

I nisi samo to pitao vec jos stvari koje nemaju veze sa temom.

I to sto si pitao sto kazes da si pitao, takodje nema veze sa temom.

I stih koji navodis takodje nema veze sa temom...

I ne zanima me da ovde govrim o necemu van teme...

Poslednja izmena:
Da
EGW govri vec vise od 100 godina da ce se to desiti. sada se ispunilo to ...
Korak po korak.
Svi moraju da se poklone zveri i priznaju je kao vrhovnog.
Globalizacija na svakom polju.
Zakoni, vlada novac, religija.
To je pripremanje puta antihristu papi.[/QUOTE
e kad nadjes video gde papa poziva muslimane,budiste i jevreje za ujedinjnjem postavi ga..
ovde se pozivaju izgubljene ovcice koje su bile u stadu i zbrisale..niko novi..:)

e kad nadjes video gde papa poziva muslimane,budiste i jevreje za ujedinjnjem postavi ga..
ovde se pozivaju izgubljene ovcice koje su bile u stadu i zbrisale..niko novi..:)
tako je - po onoj biblijskoj priči "povratak bludnoga sina".
sve će vama sveti otac oprostiti jer svi ste vi na kraju katolici. :pop2:

rembrandt139.JPG

Koliko puta sam ti rekao da ne zelim sa tobom da dikutujem i da mi se ne javljas i ti opet?

Razumes da me ne zanimas?

I nisi samo to pitao vec jos stvari koje nemaju veze sa temom.

I to sto si pitao sto kazes da si pitao, takodje nema veze sa temom.

I stih koji navodis takodje nema veze sa temom...

I ne zanima me da ovde govrim o necemu van teme...

Nije mi samo jasno sto mi stalno odgovaras na postove koje nemaju veze sa temom i sto sada spamujes sopstvenu temu?! :hahaha:

Da
EGW govri vec vise od 100 godina da ce se to desiti. sada se ispunilo to ...
Korak po korak.
Svi moraju da se poklone zveri i priznaju je kao vrhovnog.
Globalizacija na svakom polju.
Zakoni, vlada novac, religija.
To je pripremanje puta antihristu papi.[/QUOTE

ONI SU VEC ODVANO TAMO KOD PAPE NA EKUMENIZAM.
Ovo su zadnji.
Gde ti to zivis?
Pravoslavci takodje, samo je pitanje vremna kada ce to javno da objave.
jedna trecina ga je javno priznala kao ukrajinci, Bugari itd.

- - - - - - - - - -

sto puta mogu jos da se ujedine i razjedine ali to ne znaci da je u pitanju neka nova religija kojoj ce se pokloniti svi drugi vernici na planeti...:)

A ko je rekao da je to nova religija???:eek:

Ili stvaranje neke nove religije?

Poslednja izmena:
Kada se stvar resi sa protestantima onda je samo pitanje vremena kada ce papa biti proglasen glavnim vodjom svih vera i crkava.
Svako e moci da ostane ono sto jeste. U hriscanskim zemljama ce doci do vecih promena.

Papi je vazno da njega priznaju ili da ga priznaju i prime njegov zig.

A ONDA SLEDI PROGONSTVO I PRIMORAVANJE ONIH KOJI NISU TO UCINILI DOBROVOLJNO.
PROGONSTVA OD STRANE SVOJIH VLASTI U SVOJIM DRZAVAMA KAO DANAS OVE U HAGU:

- - - - - - - - - -

Off 13:11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
Off 13:12 I svu vlast prve zveri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zveri kojoj se isceli rana smrtna.
Off 13:13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
Off 13:14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Off 13:15 I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.
Off 13:16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
Off 13:17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.

ONI KOJI ZIVE NA HRISCANKIM PODRUCJIMA CE MORATI DA PRIZNAJU PAPU I PRIME NJEGOV ZIG: oNI KOJI SU MUSLIMANI ILI BUDISTI I SLICNO CE NORATI DA PRIZNAJUS AMO PAPU KAO VRHOVNOG VODJU.

Poslednja izmena:

Back