POZIV NA LINC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a CENTRALNA OTADZBINSKA samoUPRAVA?
za malo da zaboravim
Централну отаџбинску управу сачињава 100 чланова. Просечан грађанин може да наброји само неколико њих - Николић, Вучић, Тодоровић... Остали нису јавно експонирани и ретко ко зна за њих. Тако да је у најмању руку глупаво да имаш потребу да наудиш некоме, а не знаш баш ко је то. Под претпоставком да неко нормалан жели да науди другом људском бићу, без обзира на то какво мишљење о њему имао.

nije nuzno ali je pozeljno...a da ja bih bih poceo sa nasim "voljenim" predsednikom...kako se bese zove onaj sto ga ribe mnogo vole...a da ...tadic...

БОБИ ТАЋИ ПЕДЕРОВИЋ, антисрпски џукац из ПРДЕНЦА покрај Сарај`ва дошао у Србију да "бидне претседник". Нека нам је Господ на помоћи. Браћа Руси умало нису нестали када им БОРИС би на челу државе, а ми нашег БОРИСА никако да отерамо говњавом мотком у његово ПРДЕНЦЕ па нек` се тамо својим балијама извињава до миле воље. Не делим Србе по месту рођења, но време је да напокон на чело Србије дође Србин из Србије. Доста нам је више црнопотурица, балија и досманлија !

Крстан Ђ. Ковјенић

БОБИ ТАЋИ ПЕДЕРОВИЋ, антисрпски џукац из ПРДЕНЦА покрај Сарај`ва дошао у Србију да "бидне претседник". Нека нам је Господ на помоћи. Браћа Руси умало нису нестали када им БОРИС би на челу државе, а ми нашег БОРИСА никако да отерамо говњавом мотком у његово ПРДЕНЦЕ па нек` се тамо својим балијама извињава до миле воље. Не делим Србе по месту рођења, но време је да напокон на чело Србије дође Србин из Србије. Доста нам је више црнопотурица, балија и досманлија !

Крстан Ђ. Ковјенић

bravo, hriscane i pravoslavce :):)

@slavonija
ma mea culpa, ako cemo pravo, o drzavi tvoje bake i deke je rech ;)

a gle,
ti si sasvim okej lik, tako da kapiram da si zaboravila, a i da si iznad priche 'srpski' i 'hrvatski' zlochini'

slikauv8ul2.gif

sonjalihtdh7.jpg

teofilpancicix4.jpg

Ово троје би били погодни за чварке...:-D

Izvinjavam se pojedinim osobama sa ovog posta(streli,miti,krstanu) i svima onima koji vole Srbiju,ali ovo je umobolna tema.
Sve je za osudu,ali linčovati nekog - to je primitivizam.
Strelo,sve ove likove što si "okačila",po njima se vidi da ih je Gospod Bog već kaznio,obeležio.
Srbi praštaju,ali ne treba da zaboravimo!!!

Izvinjavam se pojedinim osobama sa ovog posta(streli,miti,krstanu) i svima onima koji vole Srbiju,ali ovo je umobolna tema.
Sve je za osudu,ali linčovati nekog - to je primitivizam.
Strelo,sve ove likove što si "okačila",po njima se vidi da ih je Gospod Bog već kaznio,obeležio.
Srbi praštaju,ali ne treba da zaboravimo!!!

Sad ne znam ko će se naći uvredjenim sa spiska pošto si ih stavio u istu ravan ali daj praštajte to više...

Ne bih mogla nikog da mrcvarim.
Hm... Kad bolje razmislim, možda bih mogla da zamislim da to neko uradi umesto mene (ali da ne gledam i ne slušam).
1. Pahomije
2. Ilarion
Ovu dvojicu bih poslala na hemijsku kastraciju - al' to se ne važi, jer ne boli.
3. Bora Đorđević (zato što je folirant i zato što je ubio rok muziku)
4. Vuk Bojović (mogao bi da se "oklizne" i upadne u kavez sa medvedima ili tigrovima; ali, ovde je svima poznato šta ja, kao Borac za prava životinja, mislim o direktoru Zlovrta)
5. Miloš Aligrudić
6. Palma
7. Nataša iz SRS
8. Brana Crnčević i ostali iz ekipe Đogo i Nogo
9. Lepa Brena (jer je svojim prisustvom srozala kulturne standarde)
10. Tijanić

O detaljima ne bih previše.
Nije zdravo za mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back