® ® Buduća legenda Poruka 31.888 14.06.2007. u 00:27 - Poziv na licitaciju #26 ubitju te, lishjooooooooooo hahahaahahahhhahhhhaaa
Psihologue Buduća legenda Poruka 37.381 14.06.2007. u 00:28 - Poziv na licitaciju #27 ®: Šta biste mi procvrkutali kao melodiju za pristiglu SMS, a šta za poziv? Najzanimljivijeg ponuđača/icu, očekuje... prigodna nagrada 8-) Kliknite za proširenje... Gde si RRRrrrrrrrrr?
®: Šta biste mi procvrkutali kao melodiju za pristiglu SMS, a šta za poziv? Najzanimljivijeg ponuđača/icu, očekuje... prigodna nagrada 8-) Kliknite za proširenje... Gde si RRRrrrrrrrrr?
® ® Buduća legenda Poruka 31.888 14.06.2007. u 00:36 - Poziv na licitaciju #28 U, breee, psajho, još mi i ti metni neku od tvojih dijagnoza Pa u astralnom otpadu, di bi' biJo? Di si ti, smijem li pitat'? Nešto slabo mozgaju ovuda SLOBODARi posustali, jbš ga....
U, breee, psajho, još mi i ti metni neku od tvojih dijagnoza Pa u astralnom otpadu, di bi' biJo? Di si ti, smijem li pitat'? Nešto slabo mozgaju ovuda SLOBODARi posustali, jbš ga....