Poziv na komšiju. Ovaj... Na kafu. :P

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iluzionista:
Dakle devojke... Imam jedno pitanje za vas. Da li vam se desilo da vas zgodan mladi komšija (samac) pozove na kaficu u svoj stan? Kako ste odgovorile? Ako ste pristale, zbog čega (upoznavanje novog komšije, upoznavanje sa potencijalnim, sex, čisto iz znatiželje)? Kako ste se obukle i da li je on pročitao vašu nameru? Da li je možda loše procenio vašu nameru?

Čisto nešto mozgam, pa da vidim koliko to pije vodu. :lol:
Komsije su mi ocajne.Sve penzioner do penzionera i ludak do ludaka.

Pa sad.......bilo bi lepo da mi se to desi......ali kod mene sve neki kreteni,imam jednog komsiju koji je zapravo moja prva decija ljubav,zivimo u istoj zgradi od kako sam se rodila,a sada zivi jedan sprat iznad mene i moje male........kod njega idem cesto na KOMSIJSKU kaficu.Uglavnom su u zgradi stariji ljudi,tako da nema nade da me neki dobar frajer pozove na kafu.Ali kada bi se to desilo pristala bih,pod uslovom da mi se svidi i obukla bih se pristojno........kamo lepe srece:-))

iluzionista:
Da li vam se desilo da vas zgodan mladi komšija (samac) pozove na kaficu u svoj stan? Kako ste odgovorile? Ako ste pristale, zbog čega (upoznavanje novog komšije, upoznavanje sa potencijalnim, sex, čisto iz znatiželje)? Kako ste se obukle i da li je on pročitao vašu nameru?
Nije - nemam zgodnog komšiju samca.
Ali, pošto mi je extra dosadno, hajde da se uživim u situaciju... Obukla bih farmerke i majicu, mislim, došla bih u onome u čemu već jesam. Kakva namera? Ja sam malo bukvalan tip - ako mi neko nudi kafu, idem na kafu, i očekujem kafu. Srednje slatka, sa malo mleka.

Back