Poziv na kafu

pa ne znam ljudi,sad cete drvlje i kamenje na mene i ispasce da se nesto hvalim,a nema veze sa zivotom.
mene kad su tipovi zvali na kafu nisu mislili samo na kafu .mozda ja nisam interesantna za ogovaranje ili obicno druzenje?
ne pricam o druzenju na faksu ili dok sam imala dvadesetak ,trideset godina,govorim o ovih poslednjih sedamnaest koliko sam u braku.
a ne radim ,pa ja te relacije sa kolegama,bas i ne razumem

nigde nisam videla kao kod nas toliki strah od partnerove "prevare" u koju očigledno spada i ispijanje kafe u prepunom kafiću sa osobom suprotnog pola koja nam nije ni muž, ni momak, ni ljubavnik ( naravno, sve ovo važi i u kontra smeru)...:think:
ako će moj dragi već da me vara, sigurno to neće raditi dok ispija kafu sa nekom drugom ženskom osobom...
i ja znam ko sam i šta sam, tako da mi poneka kafica sigurno neće toliko pomutiti razum da bih svog momka ostavila...:confused:
ne razumem stvarno, jel vas zapravo strah da se vašem partneru može dopasti i neki drugi sagovornik, da može lepo da ćaska i sa nekim ko nije kao vi?

:ok: .

vidi smokvo, ti si lepa žena...sigurna sam da muškarci vole da budu u tvom društvu...uostalom, svaka od nas je nekim muškarcima lepa i voleli bi da je bolje upoznaju: )
al ti, kao i ja, kao i svaka žena, imaš usta...i možeš svakome od njih da kažeš da imaš muža, i da na kafu možeš da odeš samo u slučaju da taj neko ne očekuje išta više od toga...naravno, pod uslovom da smatraš da bi taj neko bio iole zanimljiv sagovornik...:D
i naravno da ne treba da ideš na kafu sa svakim ko te zove na istu: )

p.s. moj momak ne pije kafu al je išao na koktel žurke koje je jednom mesečno organizovala njegova firma, mogu misliti koliko lepih žena je bilo tamo...pa šta?
kao što rekoh, znam ko sam...i gde mi je mesto:D

pa sta cu kad nisam savrsena:manikir:
al nisam ja onako ljubomorna da histerisem i zahtevam,samo jasno izrazavam svoje stavove.sa mnom je nacisto sta mi je ok,a sta nije.
a sad da li se on toga pridrzava,ili mi nesto radi iza ledja,to su vec druge price

bejbi ja sam shvatila da se to ne odnosi na izlaske kao sto kazes ta koktel zurka,pa i moj muz odlazi na neka druzenja sa firmom i sa drustvom iz razreda,u kome je bajdvej i njegova bivsa devojka.mislila sam na "kafu"

bejbi ja sam shvatila da se to ne odnosi na izlaske kao sto kazes ta koktel zurka,pa i moj muz odlazi na neka druzenja sa firmom i sa drustvom iz razreda,u kome je bajdvej i njegova bivsa devojka.mislila sam na "kafu"

ako ćemo iskreno, više bi trebalo da te brine to koktel veče nego obična kafa...
radi se o tome da je kod Srba skroz iskrivljen pogled na najobičnije ispijanje kafe...: )

Back