POZIV NA BOJKOT FORUMA KRSTARICA DOK SE NE ISPUNI ZAHTEV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lacibg:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4170462&postcount=597

Мислим, да стрељамо оне што се свађају ?! Нормално. Кога је брига ко је крив - удри.
Али ... ? Нема али, од вас тражим само једно, а то су две ствари : рад ред и дисциплина. :lol:

Да ли ће се поправити ове конекције с форумом, већ себи личим на мазохисту. Рече Салвантис - одем попијем, поједем, одслушам вести ... лоадинг ...
sm_grey_face6.gif
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

monti7-krstas:
Poštovani forumaši,

svaki od nas je pri prijavljivanju mora ukucati da priznaje pravila ovog foruma.
Sva ta pravila su na svjetskom nivou. Da se to poštuje ne bi nam treba nikakav kontrolor etc. Ako se to svjesno krši onda je taj korisnik uša u klub na prevaru. :|

Moje iskustvo je da se ta pravila ođe veoma često i grubo krše. :roll:
Od jedne interesantne teme dođe u tren do ličnih i do zla boga uvredljivih obračuna i to traje po nekoliko postova:roll:
Ko to može objasnit? :|

Srpski jezik smatram jednim bogatim jezikom sa kojim se može jedna ista misao tako mnogo puta napisat a sve sa drugačijim riječima. Ođe malo pa malo i - ulični žargon :evil:
Jes da sam na forumu "zelen" i više pratim komentare no što se javljam.
Prateći sve te komentare često pomislim da su se ođe ugnjijezdile dvije-tri struje koje jedna sa drugom šuruju i neistomišljenike nemilosrdno čereče. To nije svrha ovog trga.

Monti, suviše si ulepšao situaciju na ovom podforumu...Mnogo je ovde zle krvi i ma koliko se neko trudio da održi kakav-takav red teško da će uspeti. Verovatno neko misli da je to jednostavno, držati se pravila koje smo potpisali prilikom registrovanja, ali forumski život je hiperaktivan za totalnu kontrolu. Ne zavidim modovima ni malo...Još ako su upleteni u neki vid manipulacije :roll:

Архангел:
Da, a svako ulaženje u raspravu sa administratorima ili modovima se završava po oprobanom, birokratskom receptu - nisam upućen, nisam ovlašćen, nije moguće (iako jeste moguće), pitaćemo nadležne, videćemo i tako u krug...

Što se tiče banovanih korisnika - elementarna forumska kultura nalaže otvaranje jedne "lepljive" teme sa spiskom banovanih korisnika, gde bi modovi objavljivali ko je i koliko banovan. Ne mora da bude otvorena za raspravu, neka je drže pod lokotom, ali neka je naprave...

Tako bi znali da li je Drago (i ostali) trajno banovan. Ovako, lako mogu da "skinu" koga kod hoće i nikom ništa.

Odlicna ideja, mene su indijanci tako banovali na neodredjeno, mislim glupa im je fora, tako ce nekoga da iznerviraju pa ce ovaj uz pomoc robota da kreira 300 email adresa i 300 nickova na krstarici i da je flooduje preko proxyja iz dana u dan, i sta onda ?

Ma slepci....tj. siptari ;)

Архангел:
Monti, suviše si ulepšao situaciju na ovom podforumu...Mnogo je ovde zle krvi i ma koliko se neko trudio da održi kakav-takav red teško da će uspeti. Verovatno neko misli da je to jednostavno, držati se pravila koje smo potpisali prilikom registrovanja, ali forumski život je hiperaktivan za totalnu kontrolu. Ne zavidim modovima ni malo...Još ako su upleteni u neki vid manipulacije :roll:

Dobri anđele ;) , kako se sa moderatorom može manipulisat? :|
Znaš li zašto je Irona Lorda otiša ili mora otić?.

Погледао сам пдф Приштина када је Драго банован - и све ми је јасно, тј. већ виђена шема када неки учесник почне често да пише добре коментаре као што је то било са Драгом.

Јом, мислим да му треба скинути бан јер је он један од најпристојнијих и најстрљивијих учесника ... а мислим да и свим осталима треба скинути ТРАЈНЕ банове... јер овај пдф из дана у дан због сталног бановања и закључавања тема постаје све лошији.

Разумем бановање на 7 или 10 дана али не разумем трајно бановање........ а и добра је идеја о постављању лепљиве са обавештењима ко је и зашто банован.

Drago je banovan od strane administratora. Tamo je bio nered, a pošto nema moderatora koji bi ispratio ko je provokator, a ko isprovociran, banovan je Drago u paketu sa blentavim šiptarima. Ban mu ističe za nedelju dana i neka se strpi. Ja ću probati da kontaktiram admina u vezi ranijeg skidanja bana. Znači Drago je poput milog mi komše ispao kolateralna šteta. Zato izbegavajte one bolide tamo sa Prištine, pošaljite mi PP sa linkom do problematičnog korisnika i njegove poruke i isključiću ga kao i bezbroj puta do sada.

Naciona|demokrata:
Odlicna ideja, mene su indijanci tako banovali na neodredjeno, mislim glupa im je fora, tako ce nekoga da iznerviraju pa ce ovaj uz pomoc robota da kreira 300 email adresa i 300 nickova na krstarici i da je flooduje preko proxyja iz dana u dan, i sta onda ?

Ma slepci....tj. siptari ;)

Kako se osjeća jedan banovan korisnik koji se za kratko prijavi pod drugim identitetom na ovom forumu?
Mijenja li se pri tom i svijest, osjećaj za pravdu, osjeća li se čojek pobjednikom?
Trpi li pri tom neka druga karakterna osobina?
Daje li se to u nasledstvo?

Da li je uopšte fer i ljudski ako mi sami sebe tim metodama krčimo put da bi nešto saopštili?

jomini:
Drago je banovan od strane administratora. Tamo je bio nered, a pošto nema moderatora koji bi ispratio ko je provokator, a ko isprovociran, banovan je Drago u paketu sa blentavim šiptarima. Ban mu ističe za nedelju dana i neka se strpi. Ja ću probati da kontaktiram admina u vezi ranijeg skidanja bana. Znači Drago je poput milog mi komše ispao kolateralna šteta. Zato izbegavajte one bolide tamo sa Prištine, pošaljite mi PP sa linkom do problematičnog korisnika i njegove poruke i isključiću ga kao i bezbroj puta do sada.
:lol: :lol: :lol:

jomini:

Ти си Јом ЈЕДНО ВЕЛИКО ЛАЛИНСКО СРЦЕ......... :lol: :lol: :lol:
16bx6.gif

monti7-krstas:
Kako se osjeća jedan banovan korisnik koji se za kratko prijavi pod drugim identitetom na ovom forumu?
Mijenja li se pri tom i svijest, osjećaj za pravdu, osjeća li se čojek pobjednikom?
Trpi li pri tom neka druga karakterna osobina?
Daje li se to u nasledstvo?

Da li je uopšte fer i ljudski ako mi sami sebe tim metodama krčimo put da bi nešto saopštili?
E moj dobri zemljache ...
I mene banovashe ne zbog grubih rijechi, nego zbog ISTINE.
Nekog od Moderatora ili Administratora zabolje ISTINA i banovashe me... mozda se sjecash...
Josh mi ne vratishe stari NICK...
No se bojim ako nastavim sa ISTINOM da vce mi banovati IP adresu ;)

pumps:
Nekog od Moderatora ili Administratora zabolje ISTINA i banovashe me... mozda se sjecash...

Ma ima leka i za IP adresu ;) ne brini se ti nista :D

pumps:

E, moj dobri kumara. Sve mi je još prisutno u sjećanju i ža mi zbog toga. Ja sam ti onda na vrijeme da prijateljski ;) Al žar prepiske....
Al što ne mogu da skontam je da ne samo Šiptar nego bilo ko drugi može nekoga ođe da uvuče u te neproduktivne dvoboje a modu ne preostaje ništa no da radi svoj Job.
Reče jedanput , mislim eremita bješe, da je sve ovo virtuelno, no nije maskenbal đe se ljudi kriju iza neke maske samo zato što u sebe nijesu sigurni. Ima ođe i dobrog kvaliteta :lol:

Al i sa tom čizmom si mi o.k. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back